• LIFE&STYLE

    Μάρκος Σεφερλής: Συκοφαντικοί και ψευδείς οι ισχυρισμοί Λαμπάτου (video)

    • NewsRoom
    Μάρκος Σεφερλής

    Γιώργος Σεφερλής


    Την δική του απάντηση στις κατηγορίες του Γιώργου Λαμπάτου, αναφορικά με τη σωματική βία που φέρεται να έζησε κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στο θέατρο, έδωσε μέσω δικηγόρου του, ο Μάρκος Σεφερλής.

    Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, ο Μιχάλης Σαρρής, δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή δήλωσε για τις καταγγελίες του Γιώργου Λαμπάτου:

    «Ο ισχυρισμοί αυτοί δεν είναι καινούργιοι. Είχε βγει και το 2019 σε δύο τηλεοπτικές εκπομπές. Ο κ. Σεφερλής υπερασπίστηκε τα δικαιώματά του, θεωρούσε ότι είναι απολύτως συκοφαντικοί και ψευδείς οι ισχυρισμοί αυτοί και έκανε αγωγή. Η αγωγή αυτή έχει δικαστεί και δημοσιευτεί.

    Σε ένα δικαστήριο που ο κ. Λαμπάτος κλητεύθηκε νόμιμα και δεν ήρθε καν, το δικαστήριο έκρινε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του, τον υποχρέωσε να αποκαταστήσει την ηθική βλάβη του κ. Σεφερλή, καταδικάζοντάς τον σε χρηματική αποζημίωση. Με τη βούλα του δικαστηρίου έχουν κριθεί ότι αυτοί οι ισχυρισμοί είναι ψευδείς, συκοφαντικοί και δυσφημιστικοί.

    Με λύπη μου λέω ότι όχι μόνο ο κ. Λαμπάτος αυτά που το δικαστήριο τον υποχρέωσε, αλλά από εσάς μαθαίνω ότι επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς».

    Στη συνέχεια, ο ηθοποιός Γιώρογς Λαμπάτος παρενέβη και υποστήριξε ότι σήμερα μαθαίνει πως έχει καταδικαστεί για συκοφαντία εναντίον του Μάρκου Σεφερλή.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Τζένη Μπότση-Αγγελική Λάμπρη: Κατηγορούν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

    Ο Γιώργος Λαμπάτος κατηγορεί τον Μάρκο Σεφερλή για αληθινά χαστούκια επί σκηνής

    Καταλειφός για Κιμούλη: «Η γενιά μας να ζητήσει συγγνώμη» – Τα σχόλια Καφετζόπουλου-Οικονομάκη



    ΣΧΟΛΙΑ