• LIFE&STYLE

    Τζένη Μπότση-Αγγελική Λάμπρη-Λουκία Μιχαλά: Κατηγορούν τον Κώστα Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

    • NewsRoom

    Κώστας Σπυρόπουλος


    Θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον Κώστα Σπυρόπουλο καταγγέλλουν ότι υπήρξαν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά.

    Οι τρεις σπουδαίες γυναίκες ηθοποιοί με ανάρτησή τους στο Instagram, την οποία και συνυπογράφουν, καταγγέλλουν τον πασίγνωστο ηθοποιό και σκηνοθέτη, Κώστα Σπυρόπουλο δημόσια για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα.

    Ακολουθεί η ανάρτηση:

    «Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία, την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

    Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ», έγραψε η Τζένη Μπότση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

    Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Botsi (@jennybotsi)

    Η σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται μόλις μερικά 24ωρα από τη συγκλονιστική κατάθεση ψυχής από τη Ζέτα Δούκα, καθώς και άλλες ηθοποιούς, οι οποίες μίλησαν ανοιχτά για τη βία που βίωσαν από τον Γιώργο Κιμούλη.

    Δείτε βίντεο από το «Ευτυχείτε»:

    Διαβάστε επίσης:

    Καταλειφός για Κιμούλη: «Η γενιά μας να ζητήσει συγγνώμη» – Τα σχόλια Καφετζόπουλου-Οικονομάκη

    Ο Γιώργος Λαμπάτος κατηγορεί τον Μάρκο Σεφερλή για αληθινά χαστούκια επί σκηνής

    Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πέθανε η Cicely Tyson



    ΣΧΟΛΙΑ