• LIFE&STYLE

    Μαριάννα Τουμασάτου: Στην πρεμιέρα της με τον Αλέξανδρο Σταύρου και τον αδελφό της

    • NewsRoom

    Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου


    Πρεμιέρα έκανε τη Δευτέρα η θεατρική παράσταση «Νούρα, ένα πένθιμο μπλουζ», με πρωταγωνίστριες την Μαριάννα Τουμασάτου και την Ανδριάνα Μπάμπαλη.

    Από το πλευρό της Μαριάννας Τουμασάτου, δεν έλειπε ο αδελφός της, Γρηγόρης, ο οποίος είναι, επίσης, ηθοποιός, καθώς έχει συμμετάσχει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, όπως «Τμήμα Ηθών», «Ψίθυροι Καρδιάς», «Βέρα στο Δεξί», «Ελλάς το μεγαλείο σου», «Cheek to cheek» και «Ο Γητευτής».

    Η ταλαντούχα ηθοποιός έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στο περιοδικό People για τα παιδικά της χρόνια με τον αδελφό της:

    «Στο σπίτι ήταν μια πολύ συνηθισμένη εικόνα να υποδύεσαι κάποιο ρόλο. Παίζαμε και φτιάχναμε παραστάσεις. Hμασταν τυχερά παιδιά, γιατί έχουμε ζήσει πολύ όμορφα παιδικά χρόνια. Πολύ γελαστά και κεφάτα. Με πολύ παιχνίδι και καρναβάλι. Νιώθω τυχερή. Το γέλιο και το χιούμορ είναι από τα βασικότερα συστατικά της οικογένειας όπου μεγάλωσα».

    μαριαννα τουμασατου
    Η Μαριάννα Τουμασάτου με τον αδελφό της, Γρηγόρη

    Το «παρών» έδωσε και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Σταύρου.

    Μαριάννα Τουμασάτου και Αλέξανδρος Σταύρου

    Η παράσταση που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Διάνα, είναι ένα έργο υποψήφιο για 7 κορφιάτικα βραβεία από την Ακαδημία Θεατρικών Βραβείων Τέχνης (στις κατηγορίες: καλύτερη παράσταση, καλύτερη σκηνοθεσία, καλύτερο θεατρικό κείμενο, καλύτερη μουσική θεατρικού έργου «Μίμης Πλέσσας», καλύτερο θεατρικό τραγούδι (ερμηνεία), καλύτερος νέος ηθοποιός, καλύτερος σχεδιασμός φωτισμών).

    Φωτογραφίες: NDP Photo Agency



    ΣΧΟΛΙΑ