• LIFE&STYLE

    Μαριάννα Γουλανδρή, Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς με παραδοσιακές φορεσιές

    • NewsRoom

    Μαριάννα Γουλανδρή και Κάτια Ζυγούλη


    Με παραδοσιακή φορεσιά εμφανίστηκε η Μαριάννα Γουλανδρή μαζί με την Κάτια Ζυγούλη και τον Σάκη Ρουβά, σε φιλανθρωπική εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης, στο Μουσείο Μπενάκη.

    Η επιτυχημένη επιχειρηματίας και εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη μαζί με το πανέμορφο μοντέλο έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση Costumes with Faces και πόζαραν αγκαλιασμένες στην κάμερα.

    Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη φόρεσαν παραδοσιακές στολές της Κέρκυρας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον τόπο καταγωγής του αγαπημένου σταρ.

    Την αγάπη της για την ελληνική παράδοση έδειξε και η Μαριάννα Γουλανδρή που δεν παρέλειψε να μοιραστεί ένα στιγμιότυπο στο Instagram με την πνευταμτική της αδερφή, όπως την αποκαλεί, Κάτια Ζυγούλη.

    Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που συμμετείχε και ερμηνευτικά αφού τραγούδησε ένα γαμήλιο παραδοσιακό τραγούδι.

    Σε αυτό το ταξίδι πίσω στο χρόνο συμμετείχε και η διεθνούς φήμης Ελληνίδα φωτογράφος Calliope που μοιράστηκε κι εκείνη κάποια στιγμιότυπα στα δικά της social media -η δική της στολή ήταν από την Ήπειρο.

    «Χθες το βράδυ πήγαμε πίσω στον χρόνο με την εκδήλωση Costume with Faces στο Μουσείο Μπενάκη. Εδώ, με την πνευματική αδελφή μου, Κάτια Ζυγούλη», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντας της φωτογραφίας, η Μαριάννα Γουλανδρή.

    Μαριάννα Γουλανδρή και Κάτια Ζυγούλη
    Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη
    Μαριάννα Γουλανδρή
    Σάκης Ρουβάς και Κάτια Ζυγούλη



    ΣΧΟΛΙΑ