• LIFE&STYLE

    Μαρία Σολωμού: Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα Ζαρίφη είχε κορονοϊό, με έπιασε κυριλέ πανικός

    • NewsRoom

    Μαρία Σολωμού


    Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Σολωμού, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία νόσησε από covid-19 του νέου κορονοϊού.

    Φέτος, η Μαρία Σολωμού μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου έχουν αναλάβει την εκπομπή «Roomies» στο Mega.

    Μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της συμπαρουσιάστριάς της, αλλά και για την αντίδρασή της.

    «Όταν έμαθα ότι η Κατερίνα έχει κορονοϊό, με έπιασε πανικός. Εσωτερικός, κυριλέ πανικός. Λέω, εντάξει το αντιμετωπίζουμε και είμασταν σίγουρες ότι το έχουμε και εγώ και η Ντορέττα.

    Με το που το έμαθα, άρχισα να σκέφτομαι εάν πήγα στη μαμά μου, αν είχα πάει στον Αλέξανδρο, αν είχα κάνει ένα φίτινγκ και είχα έρθει σε επαφή εκείνη την εβδομάδα με τον περισσότερο κόσμο που έχω έρθει σε όλη την καραντίνα.

    Βέβαια, επειδή ήξερα ότι είχα πολλά τέτοια ραντεβού, πήγα παντού με μάσκα οπότε ήμουν σε ένα κομμάτι ήσυχη ότι δεν θα τους έχω κολλήσει», δήλωσε η Μαρία Σολωμού.

    «Ανησυχήσαμε γιατί δεν ξέραμε καθόλου… Υπάρχουν άνθρωποι που το πέρασαν όρθιοι στο πόδι με δέκατα και υπάρχουν άλλοι που διασωληνώθηκαν ασχέτου ηλικίας. Οπότε υπήρχε η πρώτη αγωνία να την παίρνουμε τηλέφωνο κάθε τρεις και λίγο και να την ρωτάμε εάν έχει πυρετό», πρόσθεσε η ίδια.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Μαρίνα Βερνίκου φωτογραφίζεται με την κόρη της με ασορτί ρούχα και μάσκα

    Big Brother: Εκτός εαυτού ο Κεχαγιάς – Την αποβολή του ζητά το Twitter

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ