• LIFE&STYLE

    Μαρία Σάκκαρη: Τι αποκάλυψε για τη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά (video)

    • NewsRoom
    σακκαρη-τσιτσιπας

    Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη


    Καλεσμένη στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε η Μαρία Σάκκαρη, όπου μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την επιτυχημένη πορεία της στο τένις, ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά.

    «Είναι ακριβώς το ίδιο όταν συμβαίνει με δύο ηθοποιούς, οι οποίοι είναι πρωταγωνιστές σε μια σειρά, κατευθείαν θα βγουν και θα πουν ότι είναι ζευγάρι. Είναι ακριβώς το ίδιο», δήλωσε αρχικά η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.

    «Επειδή εμείς δεν είχαμε ποτέ έναν άνδρα και μια γυναίκα, το θεώρησαν δεδομένο ότι είμαστε ζευγάρι. Αυτό ξεκίνησε όταν παίζαμε μαζί διπλά. Εκεί, με αυτό το φιλί που μου έδωσε όταν τελείωσε ο αγώνας, που ήταν τελείως φυσικό.

    Του βγήκε εκείνη τη στιγμή γιατί κερδίσαμε τον Φέντερερ και τον κέρδισε κι εκείνος για πρώτη φορά, ήταν πριν την Αυστραλία, εκεί φούντωσαν όλες οι φήμες», υποστήριξε η Μαρία Σάκκαρη και ξεκαθάρισε πως:

    «Δεν παίζει τίποτα! Ποτέ δεν ξέρεις αν θα παίξει κάτι μελλοντικά, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, δεν ξέρεις τι θα γίνει όταν φύγεις από εδώ πέρα. Έτσι είναι».

    Μιλώντας για τον Τσιτσιπά, δήλωσε:

    «Ο Στέφανος δεν είναι μόνο αστέρι, είναι παιδί θαύμα. Αυτό που έχει καταφέρει σε αυτή την ηλικία είναι όχι μόνο αξιοθαύμαστο, είναι κάτι τόσο διαφορετικό που πολλοί λίγοι το έχουν καταφέρει μέχρι τώρα, πόσω μάλλον από την Ελλάδα.

    Νομίζω ότι και γι’ αυτόν δεν υπάρχει ταβάνι. Μας το έχει αποδείξει πολλές φορές. Πιστεύω ότι θα γίνει νούμερο 1 κάποια στιγμή κι έχει όλα τα προσόντα.

    Τσαντίζομαι πάρα πολύ με ανθρώπους, οι οποίοι, όταν χάνει ένα ματς ή δύο, που είναι ανθρώπινο, αμέσως λένε “ήταν φωτοβολίδα, ήταν εκτόξευση”. Νομίζω ότι είναι πολύ άσχημο να χαρακτηρίζεται έτσι».

    «Νομίζω ότι είμαστε από τα καλύτερα ζευγάρια στο χώρο του τένις σήμερα, γιατί ταιριάζει το παιχνίδι μας. Του χρόνου θα παίξουμε μαζί, διπλό μεικτό, στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αν όλα πάνε καλά. Νομίζω ότι θα έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και χημεία μέσα στο γήπεδο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

    σακκαρη-τσιτσιπας
    Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη

    Όσο για την προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε ότι:

    «Ο έρωτας υπάρχει, για όλα υπάρχει χρόνος. Πλέον στο επίπεδο που είμαι υπάρχει και πολύ πιεσμένο πρόγραμμα αλλά και πολύ πιεσμένος χρόνος. Δεν είμαι όπως παλιά με μια βαλίτσα…

    Δύσκολα μπορεί να με αντέξει ένας άντρας. Αυτός που θα με αντέξει όχι μόνο θα καταλαβαίνει, αλλά θέλει κι αυτός να έχει τον δικό του χώρο. […]

    Δεν θα πρέπει να είναι απαραίτητα από τον χώρο του τένις ή του αθλητισμού. Είναι θέμα προσωπικότητας και θα πρέπει να καταλάβει πως αυτή είναι η ζωή μου και δεν θα την αλλάξω για κανένα».

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ