• LIFE&STYLE

    Μαρία Ολυμπία: Η πιο περιζήτητη νύφη στον πλανήτη η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ

    • NewsRoom

    Μαρία Ολυμπία. Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου


    Στην κορυφή της λίστας του βρετανικού περιοδικού Tatler, με τους πιο πολυπόθητους ανύπαντρους ανθρώπους στον πλανήτη, βρίσκεται η Μαρία Ολυμπία, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

    Η 27χρονη καλλονή φιγουράρει στη λίστα, που βρίσκονται πρόσωπα όπως ο διάσημος ποδοσφαιριστής Μάρκους Ράσφορντ και ο γιος του Ντέιβιντ και της Βικτόρια Μπέκαμ, Κρουζ.

    Η πρωτότοκη κόρη του Παύλου διατηρούσε τα τελευταία χρόνια σχέση με τον 29χρονο γόνο αριστοκρατικής οικογένειας, Perry Pearson. Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα δημόσια, βρετανικά μέσα αναφέρουν πως δεν είναι πια μαζί.

    Γεννημένη στη Νέα Υόρκη, μεγαλωμένη στο Λονδίνο, η εγγονή τόσο του αποθανόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αλλά και του δισεκατομμυριούχου Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, κληρονόμησε το μικρόβιο της μόδας από τη μητέρα της.

    Η πριγκίπισσα Ολυμπία, όπως την αποκαλούν όλα τα ξένα Μέσα, είναι εξαιρετικά ενεργή μέσα από τα social media ενημερώνοντας καθημερινά τους followersτ ης για τις αποδράσεις της σε ονειρεμένους προορισμούς αλλά και για τα looksτης.

    Με σπουδές στην ιστορία τέχνης, το θέατρο και το σχέδιο, έκανε την πρακτική της στο τμήμα ραπτικής του Christian Dior, σε ηλικία 17 ετών, για να συνεχίσει με πτυχίο Bachelor στο Gallatin School of Individualized Study του NYU το 2019.

    Παράλληλα με τις σπουδές της, ήρθε στη ζωή της και η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ.

    Έχει συνεργαστεί με τους Dolce and Gabbana και τον Michael Kors, έγινε πρέσβειρα μεγάλων brands όπως του Louis Vuitton, έχει περπατήσει σε catwalks (πρόσφατα την είδαμε στο σόου του Giambattista Valli), ενώ έχει φωτογραφηθεί για το Harper’s Bazaar και τη Vogue.

    Πρόσφατα, μάλιστα, έγραψαν για εκείνη:«Μια απόλυτη σύγχρονη ομορφιά, η Ολυμπία είναι η επιτομή των αξιών της εκλεπτυσμένης κομψότητας και φρεσκάδας».

    Διαβάστε επίσης:

    Απόσυρση των φορολογικών μέτρων που εξαγγέλθηκαν ζητούν οι δικηγορικοί σύλλογοι 

    Κωστής Χατζηδάκης για πρόστιμα σε πολυεθνικής: Μήνυμα ότι η Ελλάδα δεν είναι μπανανία

    Θύμα κυβερνοεπίθεσης η Boeing – Δεν επηρεάστηκε η ασφάλεια των πτήσεων



    ΣΧΟΛΙΑ