• LIFE&STYLE

    Μαρία Μπακοδήμου: «Το τούρκικο καμάκι είναι σαν ένα ανατολίτικο ιταλικό καμάκι» (video)

    • NewsRoom
    Μαρια-Μπακοδημου

    Μαρία Μπακοδήμου


    Σε πρόσφατη εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής που παρευρέθηκε η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε στους δημοσιογράφους για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και τις φήμες για νέο σύντροφο. Φυσικά αναφέρθηκε και στο Power Of Love, ενώ αποκάλυψε πως πέρασε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του ριάλιτι στην Κωνσταντινούπολη.

    «Όλα τα διάβαζα και τα άκουγα που έγραφαν ή έλεγαν για μένα και το Power of Love. Για εμένα ήταν μία υπέροχη χρονιά και ελπίζω και αυτή που έρχεται να είναι υπέροχη. Πέτυχε απόλυτα το πείραμα για το Power of Love. Αναγνώρισα συμπεριφορές, καταστάσεις που δεν ήξερα και δεν ήξερα πώς να ισορροπήσεις… Υπήρξαν οι σκέψεις να ξεκινήσει τώρα, όμως υπήρχε το Ταλέντο και πολλές άλλες υποχρεώσεις. Το Φεβρουάριο θα είμαι πάλι στην Κωνσταντινούπολη. Τα γυρίσματα ήταν σκληρά, πολλές ώρες δουλειάς…», είπε χαρακτηριστικά.

    Μάλιστα, η ίδια πρόσθεσε ότι, «Η ζωή μου ήταν φοιτητική στην Τουρκία. Η αλήθεια είναι ότι πέρασα ωραία, γιατί δεν με ήξεραν, ήταν πολύ ωραίο μπορούσα να περπατώ στο δρόμο μόνη μου ή με παρέα και να μην με βλέπει κάποιος που με ξέρει. Διάβασα ότι υπήρχε κάποιος πάμπλουτος σύντροφος στην Κωνσταντινούπολη και στεναχωριέμαι που δεν υπάρχει. Ναι, με φλέρταραν στο δρόμο. Το τούρκικο καμάκι είναι σαν ένα ανατολίτικο ιταλικό καμάκι».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Αργυρόπουλος: Ποιος είναι ο νέος κριτής του My Style Rocks (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Γιώργος Κωνσταντίνου στη «Μουρμούρα» – Ποιον ρόλο θα υποδυθεί; (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χάρης Χριστόπουλος: Παντρεύτηκε την αγαπημένη του μετά από 15 χρόνια σχέσης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ