• LIFE&STYLE

    Μαρία Μπακοδήμου για Γιώργο Καπουτζίδη: «Του βγάζω το καπέλο!» (video)

    • NewsRoom
    ελλάδα έχεις ταλέντο

    Γιώργος Καπουτζίδης, Σάκης Τανιμανίδης και Μαρία Μπακοδήμου


    Την υποστήριξή της για τον Γιώργο Καπουτζίδη εξέφρασε η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία ρωτήθηκε για την κόντρα που ξέσπασε, έπειτα από τις αποκαλύψεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον κριτή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο. Όλα ξεκίνησαν, όταν ένας διαγωνιζόμενος του παιχνιδιού παρουσίασε ένα ραπ τραγούδι με θέμα το bullying, το οποίο ώθησε τον Καπουτζίδη να μιλήσει για τις δικές του εμπειρίες. Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε πως δέχτηκε λογοκρισία από τον Καπουτζίδη, όσο βρίσκονταν στο Mega.

    Η Μαρία Μπακοδήμου, η οποία βρίσκεται μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη στην κριτική επιτροπή του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο δήλωσε:

    «Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος, έχει τρομερή αίσθηση δικαίου, αισθάνεται κάθω φορά ότι πρέπει να τοποθετηθεί για μια κοινωνία καλύτερη. Νομίζω ότι είναι σπουδαίος. Τα όσα ακολούθησαν δεν με ενδιαφέρουν, δεν θα επαναπροσδιορίσουμε τώρα αν είμαστε ίσοι όλοι το 2018.

    Νομίζω ότι γυρνάμε σε έναν νεοσυντηρητισμό, όσο έχουν πολύ υψηλές θέσεις ακροδεξιοί ηγέτες τα πράγματα γίνονται πάρα πολύ περίπλοκα για δεδομένα δικαιώματα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να προστατεύσουμε τη λογική, τη δημοκρατία και τα δικαιώματα του ανθρώπου.

    Είπε ο Γιώργος και τον καταλαβαίνω γιατί ξέρω τι άνθρωπος είναι, ότι ενοχλήθηκε την παγκόσμια μέρα κατά του bullying να έχουν στην εκπομπή έναν άνθρωπο, ο οποίος συχνά κάνει bullying, είναι ομοφοβικός, το ξέρουμε όλοι. Το ότι πήρε έναν συνάδελφο το βρίσκω εξαιρετικό γιατί κι εγώ θα το σκεφτόμουν αλλά δεν θα το έκανα. Το ότι το έκανε του βγάζω το καπέλο».

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Καπουτζίδης: Ανταποδίδει τα «πυρά» που δέχτηκε από τον Ουγγαρέζο (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δημήτρης Αργυρόπουλος: «Με ξέρουν ως ο πρώην άντρας της Μπακοδήμου»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα εξέλιξη στο σκάνδαλο Γουάινστιν: Αποσύρεται μέρος των κατηγοριών για σεξουαλική παρενόχληση



    ΣΧΟΛΙΑ