• LIFE&STYLE

    Γιώργος Καπουτζίδης: Ανταποδίδει τα «πυρά» που δέχτηκε από τον Ουγγαρέζο (video)

    • NewsRoom
    Eurovision

    Γιώργος Καπουτζίδης


    Με αφορμή την εμφάνιση ενός νεαρού που εκτέλεσε ένα τραγούδι ραπ με θέμα το bullying στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, Γιώργος Καπουτζίδης συγκίνησε το κοινό με την εξομολόγησή του. Συγκεκριμένα, ο κριτής του σόου ανέφερε πως και ο ίδιος υπήρξε ένα διαφορετικό παιδί, ωστόσο λόγω της ισχυρής προσωπικότητάς του δεν επέτρεψε σε κανέναν να υποστεί bullying.

    Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Το Πρωινό, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενα του Καπουτζίδη για το εν λόγω θέμα και να αποκαλύψει ένα άγνωστο περιστατικό που βίωσε όσο βρισκόταν στο Mega, το οποίο, μάλιστα, δεν δίστασε να συγκρίνει με το bullying.

    «Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν δύο όψεις. Αυτό που εκείνος υπέστη δεν υπέστη, μέσα από την έντονη προσωπικότητα του ενδεχομένως να το έχει κάνει να το υποστούν άλλοι. Τι θέλω να πω; Έχω προσωπική εμπειρία από τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος όταν ήταν κραταιός στο Mega και σωστά και δίκαια ήταν, γιατί έφερε λεφτά στο Mega, γιατί όλες του οι σειρές πηγαίναν πολύ καλά, έπαιρνε τηλέφωνο όταν κάτι δεν του άρεσε που είδε στον αέρα και επέπληττε ας πω.

    Δεν θα πω τίποτα περισσότερο γιατί δεν θέλω να έρθω σε λεπτομέρειες. Δεν μπορείς λοιπον αυτό που λες να μην κάνουν, να το κάνεις εσύ», ανέφερε μεταξύ άλλων.

    Στη συνέχεια εξήγησε ακριβώς τι συνέβη και ανέφερε πως κινδύνευσε η θέση του στη δουλειά και δέχτηκε λογοκρισία από τον Γιώργο Καπουτζίδη.

    Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

    Λίγο μετά ήρθε και η σκληρή απάντηση δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη στο Instagram. Ο ηθοποιός έδωσε τη δική του απάντηση σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά από τους συνεργάτες της για τον ίδιο και το ξέσπασμα του για το bullying.

    «1. Χθες το βράδυ, ένα υπεροχο αγόρι, έφερε τον προβληματισμό του στη σκηνή μας και του αξίζουν χίλια συγχαρητήρια! Μου στείλατε πολλά όμορφα μηνύματα, και σας ευχαριστώ. Σήμερα το πρωί ο κύριος Ουγγαρεζος, πήρε ξανά την αναμενόμενη θέση του για το συμβάν και ανέφερε μια ιστορία από το παρελθόν. Ακούστε την και από μένα λοιπόν. Το 2015, την παγκόσμια ημέρα κατά του Μπουλινγκ, ο κυριος Ουγγαρεζος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον κυριο Γεωργίου. Του εστειλα αμέσως μήνυμα και του είπα ότι επέλεξε πολύ λάθος ημερομηνία. Ο κύριος Γεωργίου έχει συνδέσει το όνομα του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθεσεις και σχόλια στην τηλεόραση. Δεν θα έπρεπε να ήταν καλεσμένος εκείνη τη μέρα, και το επισήμανα και στον ίδιο τον κυριο Ουγγαρέζο, και στην υπεύθυνη εκπομπής και στον υπεύθυνο προγράμματος. Θυμαμαι είχα πει συγκεκριμένα: ας βρίσκατε μια άλλη ημερομηνία.

    Σε αυτό το σημείο, επειδή εμπλέκω χωρις να φέρει ευθύνη τον κυριο Γεωργίου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ότι παρα την επίθεση που έχω δεχτεί κι εγώ ο ίδιος από αυτόν, αν με ρωτήσετε πραγματικά τη γνώμη μου τώρα πια τον θαυμάζω. Όχι φυσικά για τις απόψεις του, αυτές τις καταδικάζω και θα τις καταδικάζω πάντα. Αλλα γιατι είναι ένας πατέρας που έδωσε μάχη για το γιο του, έμεινε δίπλα του ως το τελος, πάλεψε και θυσιάστηκε για το παιδί του. Τον θαυμάζω και τον εκτιμώ απεριόριστα. Επιτρέψτε μου να αναφέρω και ένα δεύτερο περιστατικό τώρα. Ένα χρόνο μετά, πάλι στο πρωινό του Mega, η κυρία Μεσσαροπουλου, άφηνε, με κάθε ευκαιρία ομοφοβικους υπαινιγμούς και σχόλια. Αντέδρασα και σε αυτό. Εξήγησα στο διευθυντή μας ότι είναι ντροπή να ακούγονται στον αέρα απόψεις που σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα απαγορεύονταν.

    Η κυρία Μεσσαροπούλου το πληροφορήθηκε, ίσως να της έγινε και σύσταση, και νομίζει ακόμα και σήμερα ότι ζήτησα να την απολύσουν. Όπως και ο κύριος Ουγγαρέζος, φοβήθηκε ότι θα του κόψουν την εκπομπή. Ωστοσο, ούτε η εκπομπή του κόπηκε, ούτε η κυρία Μεσσαροπουλου έχασε τη δουλειά της. Γιατί το ζητούμενο ποτέ δεν ήταν αυτό. Το ζητούμενο ήταν να αντιδράσει κάποιος! Το ζητούμενο είναι να αντιδρούμε. Στο πρώτο ομοφοβικό ή ρατσιστικό σχόλιο που ακούμε, οποιο κι αν είναι το εργασιακό ή το κοινωνικό μας περιβάλλον», έγραψε στη πρώτη του ανάρτηση και συνέχισε: «2.Στο σχολείο, στην τράπεζα, στην τηλεόραση, στην παρέα, παντού, αντιδράστε. Αντιδραστε απέναντι στον ίδιο τον άνθρωπο που το εκφράζει, απευθυνθείτε σε κάποιον ανώτερο για να τον συνετίσει, πάντως κάντε κάτι! Αντιδράστε!

    Άνθρωποι χάσανε τις ζωες τους γιατί κανεις γύρω τους δεν αντέδρασε! Μην τα αφήνετε όλα αυτά να περνάνε σαν πλάκα! Εργάζομαι στην τηλεόραση, αυτός είναι ο εργασιακός μου χώρος, εκει θα αντιδράσω. Δεν ξερω αν είμαι περήφανος για το χώρο που εργάζομαι. Άνθρωποι, κουτσομπολεύουν άλλους ανθρώπους,, τους προσβάλλουν, τους θίγουν, διασπείρουν ψέματα για αλλους ανθρωπους, δήθεν ότι κάνουν ρεπορτάζ και πληρώνονται πέντε φορες περισσότερο από τη μητέρα μου που ήταν δασκαλα και για 30 χρόνια μάθαινε γράμματα στα παιδιά του κόσμου! Αλλά κι εγώ ακόμα, κάθομαι σε μια καρέκλα και καλοπληρωνομαι!

    Ε, τουλάχιστον ας κάνω κάτι χρήσιμο. Ας μη σαπίσω σε αυτή την καρέκλα! Ας αντιδράσω! Ας παλέψω για να βοηθήσω κάποιους, κι ας ξεβολευτω, κι ας γίνω και δυσάρεστος. Ο κυριος Ουγγαρεζος και η κυρία Μεσσαροπουλου θα πρέπει να ξέρουν πως οτι έχω πετύχει στη ζωή μου, το πέτυχα προσφέροντας δουλειά στους ανθρώπους, όχι απολύοντας τους. Και ότι πετύχω από δω και πέρα, ειδικά από την Εθνικη Ελλαδος και μετά, θα το πετύχω γιατί θα αντιδρώ. Πάντα. Απέναντι σε όποιον Ουγγαρέζο και σε οποία Μεσσαροπουλου και σε οποιον Καπουτζιδη, και δε με νοιάζει ούτε σε ποιο κανάλι εργάζεται ούτε αν χαλάσω τις σχέσεις μου με όλα τα κανάλια.

    Τη δουλειά μου ας τη χασω, τον εαυτό μου αποκλείεται! Θα μείνω πιστός στους γονεις μου, στους φιλους μου, στις αρχές μου! Και όταν θα φύγω πια από την τηλεόραση, τουλάχιστον θα θυμάστε ότι κάποτε σας έκανα να γελάσετε και ίσως, καποιους, τους έκανα και να αντιδράσουν! Θα μου φτάνει αυτό!».

    View this post on Instagram

    1. Χθες το βράδυ, ένα υπεροχο αγόρι, έφερε τον προβληματισμό του στη σκηνή μας και του αξίζουν χίλια συγχαρητήρια! Μου στείλατε πολλά όμορφα μηνύματα, και σας ευχαριστώ. Σήμερα το πρωί ο κύριος Ουγγαρεζος, πήρε ξανά την αναμενόμενη θέση του για το συμβάν και ανέφερε μια ιστορία από το παρελθόν. Ακούστε την και από μένα λοιπόν. Το 2015, την παγκόσμια ημέρα κατά του Μπουλινγκ, ο κυριος Ουγγαρεζος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του τον κυριο Γεωργίου. Του εστειλα αμέσως μήνυμα και του είπα ότι επέλεξε πολύ λάθος ημερομηνία. Ο κύριος Γεωργίου έχει συνδέσει το όνομα του με πρωτοφανείς ομοφοβικές επιθεσεις και σχόλια στην τηλεόραση. Δεν θα έπρεπε να ήταν καλεσμένος εκείνη τη μέρα, και το επισήμανα και στον ίδιο τον κυριο Ουγγαρέζο, και στην υπεύθυνη εκπομπής και στον υπεύθυνο προγράμματος. Θυμαμαι είχα πει συγκεκριμένα: ας βρίσκατε μια άλλη ημερομηνία. Σε αυτό το σημείο, επειδή εμπλέκω χωρις να φέρει ευθύνη τον κυριο Γεωργίου, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω, ότι παρα την επίθεση που έχω δεχτεί κι εγώ ο ίδιος από αυτόν,, αν με ρωτήσετε πραγματικά τη γνώμη μου τώρα πια τον θαυμάζω. Όχι φυσικά για τις απόψεις του, αυτές τις καταδικάζω και θα τις καταδικάζω πάντα. Αλλα γιατι είναι ένας πατέρας που έδωσε μάχη για το γιο του, έμεινε δίπλα του ως το τελος, πάλεψε και θυσιάστηκε για το παιδί του. Επιτρέψτε μου να αναφέρω και ένα δεύτερο περιστατικό τώρα. Ένα χρόνο μετά, πάλι στο πρωινό του Mega, η κυρία Μεσσαροπουλου, άφηνε, με κάθε ευκαιρία ομοφοβικους υπαινιγμούς και σχόλια. Αντέδρασα και σε αυτό. Εξήγησα στο διευθυντή μας ότι είναι ντροπή να ακούγονται στον αέρα απόψεις που σε οποιαδήποτε άλλη πολιτισμένη χώρα θα απαγορεύονταν. Η κυρία Μεσσαροπουλου το πληροφορήθηκε, ίσως να της έγινε και σύσταση, και νομίζει ακόμα και σήμερα ότι ζήτησα να την απολύσουν. Όπως και ο κύριος Ουγγαρέζος, φοβήθηκε ότι θα του κόψουν την εκπομπή. Ωστοσο, ούτε η εκπομπή του κόπηκε, ούτε η κυρία Μεσσαροπουλου έχασε τη δουλειά της. Γιατί το ζητούμενο ποτέ δεν ήταν αυτό. Το ζητούμενο ήταν να αντιδράσει κάποιος! Το ζητούμενο είναι να αντιδρούμε. Στο πρώτο ομοφοβικό ή ρατσιστικό σχόλιο που ακούμε, οποιο κι αν είναι το εργασιακό ή το κοινωνικό μας περιβάλλον.

    A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

    View this post on Instagram

    2.Στο σχολείο, στην τράπεζα, στην τηλεόραση, στην παρέα, παντού, αντιδράστε. Αντιδραστε απέναντι στον ίδιο τον άνθρωπο που το εκφράζει, απευθυνθείτε σε κάποιον ανώτερο για να τον συνετίσει, πάντως κάντε κάτι! Αντιδράστε! Άνθρωποι χάσανε τις ζωες τους γιατί κανεις γύρω τους δεν αντέδρασε! Μην τα αφήνετε όλα αυτά να περνάνε σαν πλάκα! Εργάζομαι στην τηλεόραση, αυτός είναι ο εργασιακός μου χώρος, εκει θα αντιδράσω. Δεν ξερω αν είμαι περήφανος για το χώρο που εργάζομαι. Άνθρωποι, κουτσομπολεύουν άλλους ανθρώπους,, τους προσβάλλουν, τους θίγουν, διασπείρουν ψέματα για αλλους ανθρωπους, δήθεν ότι κάνουν ρεπορτάζ και πληρώνονται πέντε φορες περισσότερο από τη μητέρα μου που ήταν δασκαλα και για 30 χρόνια μάθαινε γράμματα στα παιδιά του κόσμου! Αλλά κι εγώ ακόμα, κάθομαι σε μια καρέκλα και καλοπληρωνομαι! Ε, τουλάχιστον ας κάνω κάτι χρήσιμο. Ας μη σαπίσω σε αυτή την καρέκλα! Ας αντιδράσω! Ας παλέψω για να βοηθήσω κάποιους, κι ας ξεβολευτω, κι ας γίνω και δυσάρεστος. Ο κυριος Ουγγαρεζος και η κυρία Μεσσαροπουλου θα πρέπει να ξέρουν πως οτι έχω πετύχει στη ζωή μου, το πέτυχα προσφέροντας δουλειά στους ανθρώπους, όχι απολύοντας τους. Και ότι πετύχω από δω και πέρα, ειδικά από την Εθνικη Ελλαδος και μετά, θα το πετύχω γιατί θα αντιδρώ. Πάντα. Απέναντι σε όποιον Ουγγαρέζο και σε οποία Μεσσαροπουλου και σε οποιον Καπουτζιδη, και δε με νοιάζει ούτε σε ποιο κανάλι εργάζεται ούτε αν χαλάσω τις σχέσεις μου με όλα τα κανάλια. Τη δουλειά μου ας τη χασω, τον εαυτό μου αποκλείεται! Θα μείνω πιστός στους γονεις μου, στους φιλους μου, στις αρχές μου! Και όταν θα φύγω πια από την τηλεόραση, τουλάχιστον θα θυμάστε ότι κάποτε σας έκανα να γελάσετε και ίσως, καποιους, τους έκανα και να αντιδράσουν! Θα μου φτάνει αυτό!

    A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σία Κοσιώνη: Το τρυφερό μήνυμα για τα πρώτα γενέθλια του γιου της (pic)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποια είναι η κυρία με το λεοπάρ του Next Top Model που αποθεώθηκε από το Twitter;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η κυρία με το λεοπάρ του Next Top Model που αποθεώθηκε από το Twitter;



    ΣΧΟΛΙΑ