• LIFE&STYLE

    Μαρία Μενούνος: Η κόρη μου είναι ένας άγγελος, είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί της

    • NewsRoom
    Μαρία Μενούνος

    Μαρία Μενούνος (Πηγή: Instagram @mariamenounos)


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τον τελευταίο καιρό η Μαρία Μενούνος αφού έγινε μαμά για πρώτη φορά μέσω παρένθετης μητέρας.

    Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο βιώνουν στιγμές ευτυχίας, καθώς αρχές του καλοκαιριού κράτησαν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

    Με νέα ανάρτησή της στα social media, η Μαρία Μενούνος εξομολογήθηκε πώς είναι η μητρότητα, δηλώνοντας ερωτευμένη με την κόρη της, Αθηνά.

    Παράλληλα σημείωσε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τα τελευταία χρόνια, από την απώλεια της μητέρας της μέχρι τις σοβαρές περιπέτειες υγείας που πέρασε η ίδια.

    Συγκεκριμένα έγραψε: «Γεια σας φίλοι! Η μητρότητα πάει τέλεια. Η Αθηνά είναι ένας άγγελος. Αυτή τη στιγμή κοιμάται πάνω μου, καθώς παίρνουμε λίγο πρωινό φως. Είμαι τόσο ερωτευμένη, είναι τρελό. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη σας. Κοιτάω πίσω τα τελευταία έξι χρόνια, είναι λιγάκι τρελό. Η μαμά μου έχει όγκο στον εγκέφαλο, μετά εγώ, δύο χειρουργεία αργότερα, μετά και οι δύο γονείς μου νοσηλεύονται με Covid. Μετά χάνω τη μαμά μου, διαγνώστηκα με Διαβήτη τύπου 1, μετά βρήκαν όγκο στο πάγκρεας. Ακόμη τρελά πράγματα ενδιάμεσα.

    Ο Keven λέει ότι ίσως τα πάω καλά με τα «χτυπήματα» και θα πρέπει να καθίσω πίσω και να τα αναγνωρίσω όλα περισσότερο -ίσως κάποια στιγμή να ψάξω βαθύτερα. Αυτή τη στιγμή μόνο αυτή η λίστα με κάνει τόσο ευγνώμων που είμαι ζωντανή και ευημερώ. Να είμαι εδώ και να απολαμβάνω αυτό το όμορφο κοριτσάκι. Σε ευχαριστώ Θεέ μου! Ευχαριστούμε Άγιε Νεκτάριε και Παναγία. Προσεύχομαι όλα αυτά να είναι πίσω μας και να έρχονται μόνο υπέροχες μέρες μπροστά μας!».

    Δείτε την ανάρτηση της Μαρίας Μενούνος:

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρία Ολυμπία: Είδε τη Barbie με τους γονείς της, Παύλο και Μαρί Σαντάλ

    Παγιδευμένοι spoiler: Η Άννα και ο Δημήτρης ελπίζουν σε ένα θαύμα – Δείτε το νέο trailer

    Χριστίνα Μπόμπα: H απρόσμενη ανακοίνωση – «Ήρθε η στιγμή να κάνω ένα διάλειμμα από τα social media»



    ΣΧΟΛΙΑ