• LIFE&STYLE

    Μαρία Μαρτίκα: Μόλις δέκα άτομα αποχαιρέτησαν την κυρία «Θάλεια» του «Ρετιρέ»

    Μαρια-Μαρτικα


    Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστή η είδηση ότι η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Μαρτίκα απεβίωσε σε ηλικία 86 ετών. Η ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του Mega, Ρετιρέ, κηδεύτηκε το Σάββατο κάτω από άκρα μυστικότητα -ύστερα από επιθυμία της- στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών σε οικογενειακό τάφο.

    «Η Μαρία κηδεύτηκε το Σάββατο στο νεκροταφείο στα Πατήσια με μόλις 10 άτομα. Ήταν εντολή της να μη μαθευτεί τίποτα. Είχε απομονωθεί εδώ και 20 χρόνια. Μιλούσαμε κατά καιρούς και την καλούσα σε εκδηλώσεις, όμως η ίδια δεν δεχόταν να αφήσει το καταφύγιό της στη Γλυφάδα, δηλώνει συγκινημένος ο Μάκης Δελαπόρτας στην εφημερίδα Espresso.

    «Η κυρία “Θάλεια” του “Ρετιρέ” ήταν μια από τις πολύ καλές συναδέλφους, που σφράγισαν μια ολόκληρη γενιά, και παράλληλα ήταν πολύ δοτικός άνθρωπος. Πριν μπει στο στούντιο έκανε τον σταυρό της. Φοβόταν πολύ τον Δαλιανίδη και επίσης είχε μεγάλο άγχος να μην ξεχάσει τα λόγια του σεναρίου» θυμάται ο Μάκης Δελαπόρτας και προσθέτει: «Ζούσε με τα σκυλιά της, καθώς ήταν πολύ φιλόζωη και κατά καιρούς πήγαινε στην Ακράτα, στο εξοχικό της. Είχε αποφασίσει να απομονωθεί εντελώς και να φύγει χωρίς να το μάθει κανείς. Όπως και έγινε».

    Η ανάρτησή του Μάκη Δελαπόρτα στο Facebook:

    «Έφυγε και η Μαρία Μαρτίκα….η αγαπημένη κυρία Θάλεια του θρυλικού μας “ΡΕΤΙΡΕ”. Σπουδαία θεατρίνα με σημαντικούς ρόλους στο θέατρο. Έφυγε στα 86 της χρόνια και είχε να εμφανιστεί περισσότερο από 20 χρόνια. Ζούσε μοναχικά με λίγους φίλους στο πλευρό της. Μαρία μου καλό σου ταξίδι! θα σε θυμάμαι πάντα….ο δικός σου Άλκης…..», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκλεισε η έξοδος προς Ελευσίνα της Αττικής Οδού – Φορτηγό τυλίχτηκε στις φλόγες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνω από 7 εκατ. ευρώ πωλήθηκε ένα από τα πρώτα έργα του Βαν Γκογκ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Πάνος του Power of Love στην παραλία με την Ελένη Χατζίδου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ