• LIFE&STYLE

    Μαρία Ηλιάκη: «Πέρασα από μια διαδικασία δύσκολη» (video)

    Μαρία Ηλιάκη


    Καλεσμένη στο πλατό της «Ελένης» ήταν το μεσημέρι της Τρίτης η Μαρία Ηλιάκη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τη δύσκολη περίοδο την οποία βίωσε.

    «Την τελευταία φορά που με είδες ήμουν χάλια. Είχα χωρίσει, κόπηκε και η εκπομπή, δεν είχα ούτε δουλειά. Τα λέω με χιούμορ γιατί ήταν απανωτά τα χτυπήματα και ήταν σαν να μου έλεγε η ζωή πρέπει κάτι να αλλάξεις. Δεν γίνεται να πηγαίνουν όλα χάλια, κάτι κάνω εγώ λάθος. Πέρασα από μια διαδικασία δύσκολη αλλά ωραία και αισθάνομαι σαν να είναι ένας άλλος κόσμος. Τον άνθρωπο δεν θα τον έφερνα στη ζωή μου αν δεν ήμουν εγώ καλά.

    Ο Στέλιος είναι ο σύντροφός μου. Τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, αλλά δεν κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον. Γνωριζόμασταν κοινωνικά, γνώριζα τις αδερφές του που κάναμε παρέα αλλά δεν του έδινα πολλή σημασία, σχεδόν τον σνόμπαρα. Με κοιτούσε πάντα πάρα πολύ έντονα και αυτό με ενοχλούσε.

    Υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι λόγοι που έχουμε επιλέξει ένα σπίτι εδώ ένα σπίτι εκεί. Κάποια στιγμή θα πρέπει να παρθεί και μια απόφαση για το πού θα ζήσουμε, εμένα δεν με νοιάζει», είπε η Μαρία Ηλιάκη για τον σύντροφό της.

    Για τις φιλίες της, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Όταν αλλάζεις κι εσύ, φεύγουν και αρκετοί από δίπλα σου. Δεν έχω τους φίλους που είχα παλιά, έχω πολύ λιγότερους, κατ’ επιλογή μου όμως γιατί δεν συνεννοούμασταν πια, ήμασταν λίγο αλλού. Γιατί με είχαν συνηθίσει αλλιώς…».

    «Δεν έχω αγωνία για την τηλεόραση, την σκέφτομαι μερικές φορές με μια νοσταλγία. Μου λείπει λίγο η καθημερινότητα της τηλεόρασης, αλλά είμαι καλά. Αν ήταν κάτι ωραίο θα ξαναγύριζα», σημείωσε η Μαρία Ηλιάκη μιλώντας για ενδεχόμενη τηλεοπτική επιστροφή της.

    Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε:



    ΣΧΟΛΙΑ