• LIFE&STYLE

    Μαρία Μπακοδήμου: «Η Μενεγάκη έχει συγκεκριμένα μπάτζετ» (video)

    • NewsRoom
    μαρια μπακοδημου

    Μαρία Μπακοδήμου


    Για την αιφνίδια αποχώρηση της Άσπας Τσίνα από το Just the 2 of Us, καθώς και για την απόφαση-«βόμβα» της Ελένης Μενεγάκη να απέχει από τα τηλεοπτικά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη, η Μαρία Μπακοδήμου.

    Η κριτής του δημοφιλούς Just the 2 of Us χαρακτήρισε «αγωνίστρια» την Άσπα, η οποία ταλαιπωρείται με την υγεία της και γι’ αυτό αναγκάστηκε να φύγει από το μουσικό τάλεντ σόου του OPEN.

    «Ελπίζω η Άσπα να γυρίσει σύντομα, να πάνε όλα καλά, είχε ανάγκη από ξεκούραση και πραγματικά είναι αγωνίστρια και είναι ένα κορίτσι που παρά την ταλαιπωρία και την περιπέτειά της ήταν εδώ και προσπαθούσε και δημιουργικά να σταθεί και να υποστηρίξει τον Μάριο (Πρίαμο)», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

    Μάλιστα, αναφέρθηκε και στο θέμα των ημερών και την ανακοίνωση της Ελένης Μενεγάκη να εγκαταλείψει τον ALPHA και να μην εμφανιστεί σε κάποιον άλλο τηλεοπτικό σταθμό για την επόμενη σεζόν.

    «Είναι μια περίεργη χρονιά, δεν ανοίγονται πολύ τα κανάλια, τα μπάτζετ θα είναι πιο χαμηλά, η Ελένη Μενεγάκη έχει συγκεκριμένα μπάτζετ, αποφάσισε να κάτσει σπίτι της, να κάνει τις επιλογές της ή δεν ξέρω τι άλλο έχει να κάνει. Μπορεί να έχει και άλλα σχέδια και να επιστρέψει όταν θα είναι καλύτερες οι συνθήκες», σχολίασε η Μαρία Μπακοδήμου.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ