• LIFE&STYLE

    Μαρί Κωνσταντάτου για Μίνωα Κυριακού: Με τίμησε και τον τίμησα για 17 χρόνια (video)

    • NewsRoom
    Μαρί Κωνσταντάτου

    Μαρί Κωνσταντάτου


    Μία σπάνια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρί Κωνσταντάτου στην εκπομπή MEGA Καλημέρα.

    Η γνωστή συγγραφέας και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Μίνωα Κυριακού, το τροχαίο δυστύχημα του πατέρα της, τα ψευδή δημοσιεύματα που κατά καιρούς κυκλοφορούν για εκείνη, αλλά και τον σύντροφό της, Γιάννη Κεντ.

    «Ο πατέρας μου είχε ένα πολύ άσχημο τροχαίο και ‘έφυγε’ ξαφνικά. Ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας. Ένα τροχαίο είναι σοκ, είναι συγκλονιστικό, ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί. Δεν προλάβαμε να αποχαιρετιστούμε. Ήταν δύσκολες στιγμές για τη μητέρα μου να βλέπει τον άντρα της να αιμορραγεί και να ξεψυχάει», δήλωσε η Μαρί Κωνσταντάτου για τον τραγικό θάνατο του πατέρα της.

    Στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο μετά τον θάνατο του συζύγου της, Μίνωα Κυριακού:

    «Τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, ξέρω ποια είμαι, τι έχω κάνει, έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω τιμήσει τους ανθρώπους που ήμουν μαζί τους και ειδικά -επειδή μίλησες για το παρελθόν και τον γάμο μου-, 17 χρόνια υπέροχα, ευτυχισμένα. Με τίμησε και τον τίμησα. Εγώ κρατάω μόνο τα καλά στη ζωή μου. Ήξερα ότι θα μου γυρίσουν την πλάτη κάποιοι, το περίμενα, δεν ήξερα την ημερομηνία και την ώρα».

    Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η ίδια δήλωσε ότι «Όσο μεγαλώνω, αλλάζω και αλλάζω όμορφα. Δεν θέλω τρελούς ρυθμούς, θέλω να είμαι χαλαρή, να χαρώ τον σύντροφό μου, τον Γιάννη μου, να χαρούμε τα αδέσποτά μας, τη φύση. Είπες τη μαγική λέξη: σύντροφος. Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που εγώ θέλω να γεράσω μαζί του. Δεν παίζει ρόλο ο γάμος, αρκεί να είσαι καλά με τον σύντροφό σου».

    Σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν κατά καιρούς, δήλωσε ότι «Ή κλέβω ή είμαι έγκυος ή παντρεύομαι. Γελάω. Δεν πειράζει. Ξέρω τι γίνεται αλλά δεν έχω λόγο να ασχολούμαι. Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι καλά. Κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια κι αυτό λέει πολλά».

    Δείτε τα βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιάννης Κεντ: Η Porsche, τα ξενοδοχεία, τα θέατρα και το σπίτι στο Π. Ψυχικό – Η ζωή του συντρόφου της Μαρί Κωνσταντάτου

    Χειμερινή απόδραση για τη Μαρί Κωνσταντάτου – Το σχόλιο του συντρόφου της



    ΣΧΟΛΙΑ