• LIFE&STYLE

    Μαράια Κάρεϊ: Χάκερς της παραβίασαν τον λογαριασμό στο Twitter

    • NewsRoom


    Θύμα των διαδικτυακών χακερ έπεσε η ντίβα της μουσικής σκηνής, Μαράια Κάρεϊ.

    Περίπου 50 tweets δημοσιεύθηκαν αργά το απόγευμα της παραμονής της πρωτοχρονιά από τον επίσημο λογαριασμό της, πολλά από αυτά με ρατσιστικό περιεχόμενο και κακόγουστες παρατηρήσεις. Κάποια από αυτά είχαν ως στόχο τον ράπερ Έμινεμ, ο οποίος είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι είχε σχέση με την τραγουδίστρια, κάτι που η ίδια έχει αρνηθεί.

    Ορισμένες αναρτήσεις έκαναν αναφορά στο «Chuckling Squad», μια ομάδα χάκερ που είναι γνωστή για την «αδυναμία» που έχει στο να παραβιάζει τους λογαριασμούς των διασημοτήτων.

    Η 49χρονη τραγουδίστρια σχολίασε μέσω του Twitter την επίθεση στον λογαριασμό της γράφοντας: «Παίρνω έναν υπνάκο και αυτό συμβαίνει;». Τα tweets που αναρτήθηκαν χωρίς την έγκριση της αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό της μετά από περίπου 20 λεπτά. Οι 21,4 εκατομμύρια ακόλουθοι της Μαράια έσπευσαν να σχολιάσουν αυτό που συνέβη με πολλούς τρόπους ακόμα και χαριτολογώντας. Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ποιοι από τους διάσημους θα μπορούσαν να έχει παραβιάσει τον λογαριασμό της σταρ.

    Πάντως, σύμφωνα με το USA Today, το Twitter εξετάζει την παραβίαση ασφάλειας του λογαριασμού της Κάρεϊ, η οποία πλέον έχει ανακτήσει τον πλήρη έλεγχό του. Μάλιστα, ανάρτησε για τον νέο χρόνο ένα βίντεο με τα δίδυμά της παιδιά, Μορόκαν και Μονρόε.

    Παρά το ατυχές συμβάν το 2020 φαίνεται πως ξεκίνησε μια χαρά για την Κάρεϊ, η οποία είναι πρώτη στην κορυφή των αμερικανικών charts. Σε περίπτωση που το All I Want For Christmas παραμένει στην πρώτη θέση και τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα καταγράψει ένα νέο ιστορικό ρεκόρ, καθιστώντας την ως την πρώτη τραγουδίστρια που έχει επιτυχίες στο νούμερο ένα των charts για τέσσερις διαδοχικές δεκαετίες.



    ΣΧΟΛΙΑ