array(0) {
}
        
    
Menu
1.38%
Τζίρος: 310.52 εκατ.
Life & Style

Μαράια Κάρεϊ: Χάκερς της παραβίασαν τον λογαριασμό στο Twitter

Comments

Θύμα των διαδικτυακών χακερ έπεσε η ντίβα της μουσικής σκηνής, Μαράια Κάρεϊ.

Περίπου 50 tweets δημοσιεύθηκαν αργά το απόγευμα της παραμονής της πρωτοχρονιά από τον επίσημο λογαριασμό της, πολλά από αυτά με ρατσιστικό περιεχόμενο και κακόγουστες παρατηρήσεις. Κάποια από αυτά είχαν ως στόχο τον ράπερ Έμινεμ, ο οποίος είχε ισχυριστεί στο παρελθόν ότι είχε σχέση με την τραγουδίστρια, κάτι που η ίδια έχει αρνηθεί.

Ορισμένες αναρτήσεις έκαναν αναφορά στο «Chuckling Squad», μια ομάδα χάκερ που είναι γνωστή για την «αδυναμία» που έχει στο να παραβιάζει τους λογαριασμούς των διασημοτήτων.

Η 49χρονη τραγουδίστρια σχολίασε μέσω του Twitter την επίθεση στον λογαριασμό της γράφοντας: «Παίρνω έναν υπνάκο και αυτό συμβαίνει;». Τα tweets που αναρτήθηκαν χωρίς την έγκριση της αφαιρέθηκαν από τον λογαριασμό της μετά από περίπου 20 λεπτά. Οι 21,4 εκατομμύρια ακόλουθοι της Μαράια έσπευσαν να σχολιάσουν αυτό που συνέβη με πολλούς τρόπους ακόμα και χαριτολογώντας. Μάλιστα, δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ποιοι από τους διάσημους θα μπορούσαν να έχει παραβιάσει τον λογαριασμό της σταρ.

Πάντως, σύμφωνα με το USA Today, το Twitter εξετάζει την παραβίαση ασφάλειας του λογαριασμού της Κάρεϊ, η οποία πλέον έχει ανακτήσει τον πλήρη έλεγχό του. Μάλιστα, ανάρτησε για τον νέο χρόνο ένα βίντεο με τα δίδυμά της παιδιά, Μορόκαν και Μονρόε.

Παρά το ατυχές συμβάν το 2020 φαίνεται πως ξεκίνησε μια χαρά για την Κάρεϊ, η οποία είναι πρώτη στην κορυφή των αμερικανικών charts. Σε περίπτωση που το All I Want For Christmas παραμένει στην πρώτη θέση και τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα καταγράψει ένα νέο ιστορικό ρεκόρ, καθιστώντας την ως την πρώτη τραγουδίστρια που έχει επιτυχίες στο νούμερο ένα των charts για τέσσερις διαδοχικές δεκαετίες.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μασκ: Εκνευρισμένος με τον Νόλαν για την μαύρη «Ωραία Ελένη» στην Οδύσσεια – «Έχει χάσει την ακεραιότητά του»
3.683.423 μοναδικοί χρήστες επέλεξαν το mononews.gr για την ενημέρωσή τους τον Ιανουάριο
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Οργισμένος, αλλά σίγουρος για την κατάκτηση της EuroLeague – Το νέο βίντεο από το βροχερό Σούνιο
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Melania» και η αποκάλυψη για την επίσκεψη Τραμπ στην Αθήνα (βίντεο)
Robot και AI από Ζούλα και Χιώτη, η περιπέτεια της Κοσιώνη, ένα quiz για πρώην λαμπερή παρουσιάστρια, αλλαγές στην DPG του Γιαννακόπουλου, οι κινήσεις Κυριακού στον ΑΝΤ1, οι νοσταλγοί της Μενεγάκη, ο Καπουτζίδης στο «Σόι σου» και ο… τυφώνας Κριστίν
O Κένεθ Φαρίντ στο Allwyn Game Time φτιάχνει τον τέλειο παίκτη του Παναθηναϊκού
Αλεξάνδρα Νίκα: Front row με τις κόρες του ζεύγους Τσάκου στο fashion show της Celia Kritharioti
Συνεργασία Ομίλου Antenna με το Πάντειο Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο της στρατηγικής «Κοινωνικού Αντίκτυπου»
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Μαζί στην παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Καίσαρη
Ρονάλντο: Τίμησε την Τζορτζίνα με ένα Rolex €52.500 – Ωχριά μπροστά στο μονόπετρο αξίας €3 εκατ.