• LIFE&STYLE

    Μαντόνα: Ακύρωσε για 8η φορά συναυλία της φετινής περιοδείας (video)

    • NewsRoom

    Μαντόνα


    Η Μαντόνα, ακύρωσε για 8η φορά προγραμματισμένη συναυλία, αυτή τη φορά στη Λισαβόνα, λόγω ενός τραυματισμού που την ταλαιπωρεί από τον περασμένη Νοέμβριο.

    Μία ακόμη συναυλία της ακύρωσε η Μαντόνα, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της «Madame X». Η εμφάνισή της ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή το βράδυ στη Λισαβόνα, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς το e-mail που έφτασε στους κατόχους εισιτηρίων στις 19.45 (η ώρα έναρξης της συναυλίας ήταν στις 20.30), ανέφερε:

    «Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι η Μαντόνα δεν είναι σε θέση να δώσει παράσταση απόψε».

    Η Μαντόνα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έγραψε για την ακύρωση της εμφάνισής της: «Ευχαριστώ ξανά, Λισαβόνα! Συγγνώμη που πρέπει να ακυρώσω το αποψινό σόου, αλλά οφείλω να ακούσω το σώμα μου και να ξεκουραστώ…».

    Πρόκειται για την όγδοη ακύρωση συναυλίας της στη φετινή παγκόσμια περιοδεία της Madame X. Η ίδια, τον περασμένο Νοέμβριο, σε συναυλία της στο Σαν Φρανσίσκο, έκανε λόγο για «ρήξη συνδέσμου» και «τραυματισμένο γόνατο».

    Μόλις πριν από μία εβδομάδα, πόσταρε στα social media βίντεο στο οποίο εμφανιζόταν να κάνει πρόβα φορώντας επιγονατίδες: «Να πώς μία τραυματισμένη Madame X κάνει ζέσταμα για συναυλία. Πολύ προσεκτικά» έγραψε η ίδια.

     



    ΣΧΟΛΙΑ