• LIFE&STYLE

    Madwalk 2019: Λαμπερές εμφανίσεις, βαθιά ντεκολτέ και… ατυχείς επιλογές (pics)

    madwalk

    Madwalk 2019


    Λαμπερή βραδιά μόδας χθες και στο κόκκινο χαλί των Madwalk 2019 παρήλασε σύσσωμος ο κόσμος της showbiz. Μια βραδιά που περίμεναν πολλοί, με τρανταχτά ονόματα στην παρουσίαση, στο τραγούδι και στη συμμετοχή, αλλά και ευτράπελα, λίγο πριν το μεγάλο πάρτι της μόδας πάρει σάρκα και οστά, με παρασκήνιο και ξαφνικές αποχωρήσεις. Το σίγουρο είναι ότι η βραδιά γέμισε λάμψη, μουσική, εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά και μερικές… ατυχείς επιλογές.

    Πλήθος επωνύμων κατέφθασε από νωρίς στο κόκκινο χαλί και τα φωτογραφικά κλικ πήραν φωτιά. Παραμυθένιες τουαλέτες εναλλάσσονταν με σέξι ντεκολτέ αλλά και εμφανίσεις που δεν καταλάβαμε τι ακριβώς ήθελαν να πουν.

    Εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο χαρακτηριστικές εμφανίσεις των επωνύμων και τις χωρίσαμε σε εκείνες που αγαπήσαμε και εκείνες που δε θα θέλαμε να ξαναδούμε.

    Οι εμφανίσεις που αγαπήσαμε

    παπαγεωργιου
    Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Με μια εμφάνιση κατάλληλη για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, η παρουσιάστρια της βραδιάς, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, «άνοιξε» την πρώτη, άτυπη πασαρέλα της βραδιάς, αυτή στο κόκκινο χαλί. Αν και σίγουρα θα μπορούσαμε να τη φανταστούμε να φοράει και κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό, το σίγουρο είναι ότι η κ. Παπαγεωργίου μπορεί να υποστηρίξει ένα τέτοιο ρούχο και να το αναδείξει.

    γερονικολου
    Κατερίνα Γερονικολού

    Η πανέμορφη Κατερίνα Γερονικολού τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, με τη θαυμάσια γαλάζια τουαλέτα της. Μια εμφάνιση που ισορροπούσε τέλεια το σέξι με το κομψό και με έναν έντονο χρωματισμό που αναδείκνυε απόλυτα τα χαρακτηριστικά της, η Κατερίνα Γερονικολού κατάφερε αδιαμφισβήτητα να κάνει μια από τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των Madwalk.

    καλομοιρα
    Καλομοίρα

    Επιστροφή στα ελληνικά δρώμενα για τη γλυκιά Καλομοίρα, που έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση, από αυτές που δε μας έχει συνηθίσει και σίγουρα μας κέρδισε. Μια τουαλέτα στα χρώματα της νύχτας και ένα εντυπωσιακό παπούτσι, που ήταν άρτια συνέχεια του φορέματος, συνοδεύτηκαν από την ροκ επιλογή της Καλομοίρας να εμφανιστεί με ροζ μαλλιά, που λατρέψαμε. Στη διαφορετική Καλομοίρα, που άφησε λίγο στην άκρη την γλυκιά εικόνα της και έβαλε μπροστά το ροκ στοιχείο, βάζουμε θετικό πρόσημο!

    ιλενια βουλγαρακη
    Ιλένια Ουίλιαμς, Ελένη Βουλγαράκη

    Δύο φρέσκα κορίτσια, με δύο ξεχωριστές εμφανίσεις, ήρθαν να προστεθούν στις σέξι παρουσίες της βραδιάς. Η Ιλένια Ουίλιαμς, με το ασημί κοντό φόρεμα, το ανοιχτό ντεκολτέ και τα λευκά μποτάκια αποτέλεσε μια λαμπερή παρουσία στο κόκκινο χαλί, ενώ και η Ελένη Βουλγαράκη με το κοστούμι και το επίσης ανοιχτό ντεκολτέ ξεχώρισε ως μια δροσερή και όμορφη εμφάνιση.

    Οι εμφανίσεις που θα θέλαμε να αλλάξουμε

    συνατσακη
    Μαίρη Συνατσάκη

    Το κατά τα άλλα icon Μαίρη Συνατσάκη, που αγαπάμε να ακολουθούμε, έκανε μια προσπάθεια στιλιστικής πρότασης, που ωστόσο έμοιαζε περισσότερο με έλλειψη όρεξης για τη συγκεκριμένη βραδιά. Μεμονωμένα τα κομμάτια που φόρεσε είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ωστόσο συνολικά η εμφάνιση σίγουρα δεν ταίριαζε σε μια τόσο λαμπερή βραδιά, όπου το dress code ήταν μερικούς τόνους επισημότητας και κομψότητας πιο πάνω.

    μπομπα
    Χριστίνα Μπόμπα

    Η κούκλα Χριστίνα Μπόμπα, που θα μπορούσε να φορέσει ό,τι θέλει και να λάμψει, επέλεξε ένα ρούχο που περισσότερο «κατέβαζε» τα κατά τα άλλα όμορφα φυσικά της χαρακτηριστικά, παρά τα αναδείκνυε. Το μαύρο ρούχο με τις ανεξήγητες τρύπες στη λαμπερή βραδιά σίγουρα δεν έλαμψε.

    ευαγγελια αραβανη
    Ευαγγελία Αραβανή

    Μια από τις ομορφότερες γυναίκες της ελληνικής showbiz, η Ευαγγελία Αραβανή, θα περιμέναμε να ξεχωρίσει ανάμεσα στις πιο καλοντυμένες παρουσίες της χθεσινής βραδιάς. Ωστόσο, το μαύρο κλασσικό σύνολο που επέλεξε την κράτησε σε τόνο κομψό, όπως πάντοτε άλλωστε, χωρίς όμως να προτείνει ή να προσθέτει στιλιστικά κάτι που θα άξιζε να δούμε.

    καζαντζόγλου
    Έβελυν Καζαντζόγλου

    Όποιος παρακολουθεί την Έβελυν Καζαντζόγλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ξέρει πως πρόκειται σίγουρα για μια εντυπωσιακή παρουσία, με μερικές από τις πιο καλαίσθητες και στιλάτες εμφανίσεις, που όλοι θα ήθελαν να μπορούν να υιοθετήσουν. Γι’ αυτό και η χθεσινή της επιλογή μας απογοήτευσε κάπως, αφού δεν αναδείκνυε καθόλου το καλό της γούστο, την υψηλή της αισθητική και τη γοητευτική της παρουσία.

    παπαδημητριου
    Ντορέτα Παπαδημητρίου

    Με ένα απλό μαύρο κοστούμι, με μοναδικό ξεχωριστό στοιχείο τον εμφανή ώμο, η Ντορέτα Παπαδημητρίου δεν μας κέρδισε στο χθεσινό κόκκινο χαλί των Madwalk. Έχοντας ένα σώμα που θα μπορούσε να υποστηρίξει τα περισσότερα ρούχα και όντας στη γιορτή της μόδας, θα θέλαμε η Ντορέτα να μας έχει κινήσει περισσότερο το ενδιαφέρον.

    Και δύο εμφανίσεις που μας δίχασαν

    παππα
    Δανάη Παππά

    Η Δανάη Παππά έκανε μια εξαιρετική επιλογή ρούχου, που της ταίριαζε απόλυτα χρωματικά, αναδεικνύοντας με τρόπου γλυκό τα χαρακτηριστικά της, αλλά και λαμπερή όσο αρμόζει σε μια τέτοια βραδιά. Δε μπορέσαμε, ωστόσο, να ξεπεράσουμε το στοιχείο της ημιδιαφάνειας του ρούχου, που μας επέτρεπε να βλέπουμε το εσώρουχο της ηθοποιού, στοιχείο όχι και τόσο κολακευτικό.

    ραλλη
    Νικολέττα Ράλλη

    Η πάντοτε εντυπωσιακή Νικολέτα Ράλλη έκανε μια εμφάνιση που μας δίχασε. Το αποτέλεσμα μιας όμορφης τουαλέτας σε μια επίσης όμορφη γυναίκα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο θα περιμέναμε. Το χρώμα δεν ανέδειξε ικανοποιητικά τη μεσογειακή ομορφιά της, τα μαλλιά της ίσως λίγο τη μεγάλωναν, το φόρεμα δεν εφάρμοσε σωστά στα σημεία που θα έπρεπε… ή και ένας συνδυασμός απ’ όλα αυτά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Madwalk 2019: Βγήκαν τα μαχαίρια μια ανάσα πριν τη διοργάνωση!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Tassos Mitropoulos: Εντυπωσιακές τουαλέτες και φορέματα για το τέλειο βραδινό look στο AXDW

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέγκι Ντρίο: Το «καρφί» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (video)



    ΣΧΟΛΙΑ