• LIFE&STYLE

    Madwalk 2019: Βγήκαν τα μαχαίρια μια ανάσα πριν τη διοργάνωση!

    • NewsRoom
    madwalk

    Madwalk 2019


    Σε σκηνικό «πολέμου» εκτυλίχθηκαν οι πρόβες της κατά τα άλλα ευχάριστης και γεμάτης μόδα, μουσική και δημιουργία διοργάνωσης των φετινών Madwalk.

    Όπως έγινε γνωστό, η κόντρα που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δύο κυρίαρχες σχεδιάστριες μόδας, που θα συμμετείχαν στη διοργάνωση, στάθηκε αφορμή να επέλθει άλυτη ρήξη, μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η μια να αποχωρήσει από τη διοργάνωση, μόλις 4 ημέρες πριν την πραγματοποίησή της.

    Πρόκειται για τις Σήλια Κριθαριώτη και Χριστίνα Ζαφειρίου, που συμμετείχαν στις πρόβες της Πέμπτης. Οι πρόβες είχαν ξεκινήσει από νωρίς, με τους συντελεστές να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για το πιο άρτιο αποτέλεσμα, που θα τους έβγαζε ασπροπρόσωπους τη μεγάλη βραδιά της διεξαγωγής του σόου, όπως άλλωστε συμβαίνει κάθε χρόνο. Ωστόσο, εντελώς ξαφνικά, η δημιουργική ατμόσφαιρα και οι πυρετώδεις προετοιμασίες έδωσαν τη θέση τους σε ένα πραγματικά ανελέητο παρασκηνιακό πόλεμο που κατέληξε στην ανακοίνωση της μίας από τις δύο σχεδιάστριας ότι αποχωρεί οριστικά και αμετάκλητα από το σόου.

    κριθαριωτη ζαφειριου
    Σήλια Κριθαριώτη, Χριστίνα Ζαφειρίου
    Ο λόγος για τη Χριστίνα Ζαφειρίου, που δεν πρόκειται να εμφανιστεί τελικά στην πασαρέλα του Madwalk 2019, παρά το γεγονός ότι ήταν καθ’ όλα έτοιμη και βρισκόταν στην τελική φάση των προβών του act, στο οποίο ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί ο εκπρόσωπος της Ρωσίας στη φετινή Eurovision, Σεργκέι Λαζάρεφ, με τραγούδι που έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος.

    Την ενημέρωση της αποχώρησής της έκανε η ίδια η δημιουργός, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σε αυτήν, ανέφερε συγκεκριμένα: «Mε μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν θα συμμετάσχω, όπως πέρσι, στην φετινή διοργάνωση Madwalk 2019. Εκπλήσσομαι που τελικά αποδείχθηκα πολύ πιο επαγγελματίας σε σχέση με μεγάλους ανθρώπους του χώρου που θεωρούνται καταξιωμένοι στον χώρο αυτό. Ήταν μια απόφαση που δεν την πήρα εγώ και μου επιβλήθηκε εντελώς ξαφνικά και με τρόπο άκομψο από τους διοργανωτές 4 μέρες πριν το φετινό act με τον Sergey Lazarev παρόλο που ήμουν άψογη σε ότι μου ζητήθηκε από αυτούς».

    Τι συνέβη;

    Σύμφωνα με το παρασκήνιο που διέρρευσε, υπήρξε «εμπλοκή» από τη Σήλια Κριθαριώτη η οποία, όπως ακούγεται, έθεσε βέτο για την παρουσία της Χριστίνας Ζαφειρίου στο fashion music show.

    Από τη μία στιγμή στην άλλη, η ατμόσφαιρα άρχισε να μυρίζει μπαρούτι και ενώ έχουν διευθετηθεί ακόμα και οι παραμικρές λεπτομέρειες για τις εμφανίσεις και τα acts που θα φέρουν την υπογραφή τους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το fashion κομμάτι του σόου που αναλογεί στην κάθε μία, η Χριστίνα Ζαφειρίου αποφάσισε να ανακοινώσει την αποχώρησή της.

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, έγινε τεράστια προσπάθεια από τους διοργανωτές του φαντασμαγορικού σόου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να μην υπάρξει αποχώρηση, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

    Σήμερα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» θέλησε να επικοινωνήσει με τη Σήλια Κριθαριώτη, ώστε να κάνει τη δική της τοποθέτηση, επί του ηχηρού ζητήματος που προέκυψε και στο οποίο πρωταγωνίστησε το όνομά της. Η διάσημη δημιουργός, ωστόσο, αρκέστηκε στο να πει απλά: «Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο ατελιέ με φωτογράφο και συνεργείο της βρετανικής Vogue για αφιέρωμα στην υψηλή ραπτική και φωτογράφιση με το σούπερ μόντελ Joan Smalls. Oπότε, ας μην δημιουργούμε θέματα».

    Όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, μία τέτοια εξέλιξη και μάλιστα στο παρά πέντε πριν τη μεγάλη βραδιά, δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους ανθρώπους της παραγωγής της λαμπερής βραδιάς, που συνδυάζει κάθε χρόνο τη μόδα με τη μουσική. Πρόκειται άλλωστε για ένα σόου που κάθε χρονιά παρελαύνουν τα μεγαλύτερα ονόματα της μόδας και της μουσικής της χώρας μας και όχι μόνο. Ταυτόχρονα, έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού μεγάλο μέρος των εσόδων της βραδιάς πηγαίνει στον Σύλλογο «Ελπίδα».

    Παρ’ όλα αυτά, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά, κατά την προγραμματισμένη ημερομηνία, με ένα σόου λιγότερο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το ξέσπασμα του Νίνο σε σχόλιο θαυμάστριάς του στο Instagram! (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαίρη Συνατσάκη: Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης στο σύντροφό της!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το συγκινητικό μήνυμα του Χρήστου Σωτηρακόπουλου μετά το θάνατο της συζύγου του



    ΣΧΟΛΙΑ