• LIFE&STYLE

    Mad Clip: Συνελήφθη ο γνωστός τράπερ μετά από κινηματογραφική καταδίωξη στην Αθήνα

    • NewsRoom
    Mad Clip

    Mad Clip


    Σε κινηματογραφική καταδίωξη με πρωταγωνιστή τον διάσημο τράπερ Mad Clip εξελίχθηκε ένας τυπικός έλεγχος της αστυνομίας, καθώς ο ίδιος δεν σταμάτησε στο σήμα των ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ.

    Το συμβάν έλαβε χώρα την Πέμπτη, όταν ο Mad Clip κατά κόσμον Παναγιώτης Αναστασόπουλος όχι μόνο δεν σταμάτησε σε έλεγχο μετά από σήμα των αστυνομικών, αλλά επιτάχυνε το όχημά του, παραβιάζοντας, μάλιστα, τέσσερις κόκκινους σηματοδότες έχοντας αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα. Παρά τις προσπάθειές του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς, εν τέλει δεν τα κατάφερε. Οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν το αυτοκίνητό του, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν με χειροπέδες στο Αστυνομικό Τμήμα Μοσχάτου.

    Οι κατηγορίες που αντιμετώπισε ο 34χρονος άνδρας αφορούσαν σε απείθεια και επίθεση κατά των αστυνομικών που τον συνέλαβαν. Τελικά σε βάρος του δεν σχηματίστηκε δικογραφία και αφέθηκε ελεύθερος, αφού του βεβαιώθηκε σειρά από χρηματικά και διοικητικά πρόστιμα, όπως αυτό της άσκοπης μετακίνησης.

    Ποιος είναι ο Mad Clip

    Το πραγματικό του όνομα είναι Peter Αναστασόπουλος και γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη από Έλληνες γονείς. Ο Mad Clip είναι Ελληνοαμερικανός τράπερ που ανήκει στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

    Έγινε γνωστός με το τραγούδι Dealer σε συνεργασία με τον Yung Light το 2017. Από τότε έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά του τραγούδια, όπως το «ΜΑΜΑ», «Kotera», «Sinthikes» και άλλα τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 100εκ. προβολές. Έχει βγάλει 3 άλμπουμ, το «Super trapper», «O Amerikanos LP» και το «Super Trapper 2».

    Διαβάστε επίσης:

    Μαρία Μπακοδήμου: Τα σπίτια μας είναι πιο κρύα από τα ψυγεία μας

    Η Κατερίνα Ζαρίφη έχασε 18 κιλά

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021



    ΣΧΟΛΙΑ