• LIFE&STYLE

    Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Έκαναν την έκπληξη – Παντρεύτηκαν μυστικά στο Λονδίνο

    • NewsRoom
    μαριαννα γουλανδρη φιλιππος λαιμος

    Η Μαριάννα Γουλανδρή και ο Φίλιππος Λαιμός


    Η μεγάλη απόφαση πάρθηκε τον Ιανουάριο του 2016 καθώς ο Φίλιππος Λαιμός και η Μαριάννα Γουλανδρή επέλεξαν να ενώσουν τις ζωές τους, έχοντας βρει ο ένας στο πρόσωπο του άλλου αυτό που έψαχναν στη ζωή. Την απόφασή τους αυτή τη γιόρτασαν με ένα μεγάλο party στις Μαλδίβες, ενώ ακολούθησε ο αρραβώνας τους στις Σπέτσες και το pre-wedding party στην Ίμπιζα της Ισπανίας.

    https://www.instagram.com/p/BNmKWSEB3YF/

    Τώρα, η πανέμορφη εγγονή της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και ο Φίλιππος Λαιμός παντρεύτηκαν μυστικά στο δημαρχείο του Λονδίνου.

    Αν και αρχικά τα δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να ετοιμάζει το γάμο του μέσα στο 2017, οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα παραμυθένιο πολιτικό γάμο, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

    Ιδιαίτερα χαρούμενη η νύφη βρέθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα σαλόνια ομορφιάς στο Λονδίνο στο Nyumba salon και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του Michael Charalambous επιλέγοντας να έχει κυματιστά τα μαλλιά της στο γάμο, που έγινε την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

    Η κούκλα κόρη της Χριστιάνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή ανέβασε μια φωτογραφία από την προετοιμασία της στο Instagram και οι ευχές από τους φίλους της δεν είχαν τέλος.

    View this post on Instagram

    Say formaggio ? now back to rainy London ✈️ #Amore

    A post shared by Marianna Goulandris (@mariannagofficial) on

    Το ζευγάρι είναι εδώ και πολύ καιρό μαζί, ζει ανάμεσα σε Αθήνα και Λονδίνο και λατρεύει πολύ τα ταξίδια, αλλά και τις κοινές εξόδους.

    Δείτε την προετοιμασία της Μαριάννας Γουλανδρή για το γάμο της:

    goulandri goulandri2 goulandri4



    ΣΧΟΛΙΑ