• LIFE&STYLE

    Σοκ: Αυτές είναι οι απαγορευμένες φωτογραφίες της νεκρής Αλίκης Βουγιουκλάκη (pics-video)

    Βουγιουκλάκη


    Ήταν 23 Ιουλίου του 1996, όταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη, νικημένη από τον καρκίνο, αφήνει την τελευταία της πνοή στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών βυθίζοντας στο πένθος το πανελλήνιο.

    Πάνω από είκοσι χρόνια μετά, ο αδερφός της Αλίκης, ο Τάκης Βουγιουκλάκης, αποκαλύπτει στην εφημερίδα Fredo, την ύπαρξη φωτογραφιών με την σταρ νεκρή στο κρεβάτι του νοσοκομείου, λίγα λεπτά αφότου άφησε την τελευταία της πνοή. Εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο δωμάτιο και ο προσωπικός φωτογράφος της Αλίκης, ο Κλεισθένης Δασκαλάκος, ο οποίος με άδεια της οικογένειας φωτογραφίζει την πρωταγωνίστρια.

     «Ναι, είναι γεγονός ότι ο Κλεισθένης τράβηξε φωτογραφίες με την Αλίκη να έχει μόλις ξεψυχήσει. Δεν μας τις έδωσε ποτέ. Του είχαμε δώσει την άδεια να το κάνει, παρόλο που η Αλίκη ήταν πάρα πολύ χάλια στην όψη, με την προϋπόθεση να μην τις δώσει σε κανέναν. Δεν έπρεπε να τις δει κανένας ξένος, γιατί η εικόνα της ήταν αποτροπιαστική. Ήταν αμακιγιάριστη, αχτένιστη».

    Που βρίσκονται οι απαγορευμένες φωτογραφίες;

    Στα συρτάρια του αρχείου του Κλεισθένη Δασκαλάκου. Όπως τονίζει ο γιος του, Βαγγέλης: «Θα μπορούσα και μόνο με αυτές τις φωτογραφίες να είχα αγοράσει πολυκατοικίες όταν μου τις ζητούσαν. Δεν θα το έκανα ποτέ. Οι μύθοι πρέπει να παραμένουν μύθοι».

    Το τελευταίο φιλί του Σπυρόπουλου

    Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει τότε η κίνηση του Κώστα Σπυρόπουλου να της δώσει ένα τρυφερό φιλί ώστε να τη συνοδεύσει στην τελευταία της κατοικία.

    Δείτε το πλάνο με το πολυσυζητημένο φιλί:

    https://youtu.be/F50JKfK6fC0

    Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες της νεκρής Αλίκης που κυκλοφόρησαν με την συγκατάθεση της οικογένειας της:

    1

    2

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη χωρίς μακιγιάζ!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απίστευτη και άγνωστη ιστορία της Βουγιουκλάκη – Πώς πήρε το όνομά της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η άγνωστη «δίδυμη» της που την ντούμπλαρε στις ταινίες (pics + video)



    ΣΧΟΛΙΑ