ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο βιβλίο του Ρεκόρ Γκίνες αναμένεται να μπει ο Βασίλης Καρράς. Ο λαϊκός τραγουδιστής θα μπει στο Γκίνες λόγω μιας συναυλίας του στην… Βουλγαρία.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καρράς έδωσε μια μεγάλη συναυλία στις 10 Μαΐου στην Βουλγαρία, σε ένα μαγαζί χωρητικότητας 17.000 ατόμων.
Το εν λόγω μαγαζί είναι το μεγαλύτερο για παρόμοια events και ο Έλληνας τραγουδιστής είναι ο πρώτος Ευρωπαίος που έδωσε συναυλία σε τόσο μεγάλο χώρο, οπότε μπαίνει αυτόματα θα μπει στο βιβλίο Γκίνες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανατροπή στο Survivor! Ποιος παίκτης αποχώρησε; (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίντεο: Σκυλάκος πηγαίνει στο pet store και «λιώνει» το διαδίκτυο
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Tι λέει η Σάσα Μπάστα για την σύλληψη του αδερφού της
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μια Αμερικανίδα στην Ελλάδα – Με έμπνευση από την αρχαιότητα
- Aluminium Dunkerque: Η Metlen η μόνη ευρωπαϊκή εταιρεία που μένει στην κούρσα για την εξαγορά του μεγαλύτερου χυτηρίου αλουμινίου στην Ευρώπη
- Στεγαστική κρίση: Το νέο «Κατασκευάζω-Νοικιάζω», τα Airbnb και τα κίνητρα μετεγκατάστασης στην επαρχία – mononewsTV
- ΔΕΗ: Αναβάθμιση της πιστοληπτικής προοπτικής από την S&P

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.