Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως έχει επηρεαστεί από το Πνεύμα των Χριστουγέννων για τα καλά. Πριν από λίγες μέρες ο Σάκης Ρουβάς φωταγώγησε το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Βόλο και με αφορμή αυτό το γεγονός, η παρουσιάστρια, αναπόλησε ευτυχισμένες στιγμές με τον πρώην της, Γιώργο Λιάγκα.
Μάλιστα η Σκορδά δήλωσε ότι οι γιορτές εκείνες θα της μείνουν αξέχαστες!
Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά ότι “Είχαμε πάει με τον Γιώργο και πραγματικά ο κόσμος έδειχνε την αγάπη του, ήταν έξω καρδιά, μας αγκάλιαζαν, ήταν από τις πιο ωραίες εμπειρίες μου… θα μου μείνει αξέχαστη”.
Δείτε το σχετικό video:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αμετάβλητα αναμένεται να διατηρήσει τα επιτόκια την ερχόμενη Πέμπτη η ΕΚΤ– Τα σενάρια για τις επόμενες συνεδριάσεις
- Νέοι ισχυρότεροι κανόνες εποπτείας των τραπεζών – Τι προβλέπεται για χορηγήσεις δανείων, ελέγχους για ξέπλυμα και αναφορές παραβάσεων
- Νέο Προσοντολόγιο: Για πρώτη φορά διορισμοί στο Δημόσιο για δεκάδες χιλιάδες αποφοίτους νέων πανεπιστημιακών τμημάτων
- Σε τροχιά ισχυρού καύσωνα η Ελλάδα – Σε ποιες περιοχές αναμένονται οι πιο υψηλές θερμοκρασίες
