• Gossip

    Beyonce: Έτοιμη να σαρώσει στα βραβεία Grammy!

    Beyonce

    Beyonce


    Η βασίλισσα της R’n’B, η Beyonce, θα γίνει τελικά και βασίλισσα των μουσικών βραβείων Grammy Awards, καθώς είναι υποψήφια σε εννέα κατηγορίες και μάλιστα στις πιο σημαντικές, όπως του δίσκου της χρονιάς και του τραγουδιού της χρονιάς.

    Η Αμερικανίδα star με το νέο της άλμπουμ “Lemonade” ετοιμάζεται να σαρώσει τα βραβεία για άλλη μια φορά, καθώς στη διάρκεια της καριέρας της έχει κερδίσει 20 βραβεία Grammy, ενώ για φέτος είναι υποψήφια σε όλες τις μεγάλες κατηγορίες.

    Η Beyonce είναι η καλλιτέχνις εκείνη με τις περισσότερες υποψηφιότητες στην ιστορία του θεσμού, ενώ δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει το βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς, Φέτος, προηγείται του Drake, της Rihanna και του Kanye West, οι οποίοι ακολουθούν με οκτώ υποψηφιότητες.

    beyonce

    Για το μεγάλο βραβείο του άλμπουμ της χρονιάς αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη από τη στιγμή που για την κατάκτησή του θα διαγωνιστούν οι Beyonce, Adele, Drake, Justin Bieber και Sturgill Simpson.

    Η τελετή απονομής θα προβληθεί από το δίκτυο CBS στις 12 Φεβρουαρίου και παρουσιαστής θα είναι ο Βρετανός κωμικός James Corden.



    ΣΧΟΛΙΑ