LIFE&STYLE

Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 3 Ιανουαρίου)

  • NewsRoom
ζώδια


Το εξάγωνο που σχηματίζει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη, μας δίνει πολλούς λόγους να ανοίξουμε θέματα από το παρελθόν, σήμερα Τρίτη 3 Ιανουαρίου. Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Αναθεωρήσεις και ανακατατάξεις θα συμβούν σήμερα. Οι άνθρωποι που θα είναι σήμερα κοντά σας θα [απολαύσουν] μία εκρηκτική διάθεση από μέρους σας και αυτό θα έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας. Δώστε παράταση στις αποφάσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλοί άνθρωποι που είναι κοντά σας, θα σας δώσουν δύναμη για να προχωρήσετε σε κάτι δύσκολο για σας. Νικήστε τους φόβους σας και κάντε κάτι ξεχωριστά όμορφο που μπορεί να αφορά την προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Θα πρέπει όμως να βρείτε και λίγο χρόνο ώστε να αφιερώσετε και στους δικούς σας ανθρώπους. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν σε οικονομικά θέματα είναι σημαντικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προγραμματίζετε κάποια ταξίδια που δεν θα βρείτε και τις πιο εύκολες συνθήκες στο να ολοκληρωθούν. Αν πρέπει να μιλήσετε για εκκρεμότητες νομικής φύσης, μην αποφασίσετε σήμερα για τίποτα ουσιαστικό.

ΛΕΩΝ

Οικονομικά θέματα τελικά θα σας απασχολήσουν όλη την ημέρα. Οι συνθήκες δεν θα είναι και οι πιο εύκολες, αλλά θα είναι αρκετά αισιόδοξες. Βρείτε χρόνο να σκεφτείτε τα επόμενα σας βήματα, μετά από περίοδο υποτονική στα έσοδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου θα υπάρξουν αρκετά ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο. Θα έχετε οπωσδήποτε μία επαφή με άτομο που καθόριζε συναισθηματικά το παρελθόν σας και θα βρείτε λύσεις σε πολύπλοκα θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά είναι τα θέματα που θα σας απασχολούν το επόμενο διάστημα. Η Αφροδίτη από σήμερα στο ζώδιο των Ιχθύων, θα δώσει μία αναζήτηση σε πολλά πρακτικά θέματα που μπορεί να βρίσκονται εμπόδια. Ξεκινήστε αυτό που είχατε στο μυαλό σας καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτική διάθεση και σήμερα θα σας κάνει να θέλετε να ζήσετε κάτι το ξεχωριστό. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε λόγο συνθηκών που σας αναγκάζουν να βρεθείτε σε μία αναμονή γεγονότων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η οικογένεια θα σας δώσει μία μεγάλη ζεστή αγκαλιά και θα ζεστάνει με αυτό τον τρόπο κάθε παγωμένη συμπεριφορά από τον ερωτικό σας σύντροφο. Η στήριξη που θα έχετε από τους δικούς σας, θα σας δώσει δύναμη για να προχωρήσετε παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για κάποιους λόγους θα πρέπει να επικοινωνήσετε με άτομα που δεν συμπαθείτε ιδιαίτερα. Αυτό θα σας πιέσει αρκετά και θα πρέπει να βρείτε διεξόδους για να μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Μία συνεργασία θα είναι πολύ θετική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συζητήσεις σε επαγγελματικό υπόβαθρο θα αρχίσουν να γίνονται πιο συχνά και θα προκύψουν νέες προτάσεις που θα σας ενθουσιάζουν και θα σας ταρακουνήσουν ευχάριστα. Οικονομική ανάκαμψη πολύ σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα γίνετε περισσότερο ερωτικοί, αλλά και λίγο επιπόλαιοι με την προσωπική σας ζωή. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες σήμερα να γνωρίσουν κάποιο ερωτικό σύντροφο, αλλά η διάρκεια αυτής της σχέσης θα είναι σύντομη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Καιρός: Αίθριος καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας – Αναλυτική πρόβλεψη

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιχάλης Σάλλας: Οι επόμενες 30 κρίσιμες ημέρες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε 57 ημέρες τελειώνει ο χρόνος για τον Αλέξη Τσίπρα


ΣΧΟΛΙΑ