• LIFE&STYLE

    Πείτε μας τι ζώδιο είστε, να σας πούμε τι άρωμα σας ταιριάζει

    • Contributor


    Τα χαρακτηριστικά και οι ιδιαιτερότητες κάθε ζωδίου βρίσκουν το τέλειο αρωματικό τους ταίρι! Μια μικρή έρευνα μας αποκαλύπτει ποιο είναι το τέλειο άρωμα για εμάς και τις αγαπημένες μας φίλες. Αποτέλεσμα; Το ιδανικό άρωμα γίνεται το κρυφό μας χαρτί για να δημιουργήσουμε την προσωπική μας, τέλεια αρμονία!

    Κριός

    Κριός 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

    Τα αρώματα που σας ταιριάζουν είναι πρωταρχικά συνδεδεμένα με τη σεξουαλικότητα! Επιλέγετε έντονα αρώματα που αποπνέουν μπαχαρικά, πατσουλί, τριαντάφυλλο, σανδαλόξυλο. Γενικά το άρωμά σας υπογραμμίζει την προσωπικότητά σας, γι’ αυτό και προτιμάτε μεθυστικές και μοναδικές ευωδιές.
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Rose Goldea, Bulgari. Ακολουθώντας την πορεία της Κλεοπάτρας, η γυναίκα Rose Goldea είναι μαγευτική, σαγηνευτική, γεμάτη αυτοπεποίθηση. Η Κλεοπάτρα είχε τελειοποιήσει την τέχνη της αποπλάνησης, καταφέρνοντας να δελεάσει δύο από τους πιο εξέχοντες ηγέτες όλων των εποχών – τον Ιούλιο Καίσαρα και τον Μάρκο Αντώνιο.
    Το νέο άρωμα συνταιριάζει το αισθησιακό λευκό musk , το πολύτιμο τριαντάφυλλο και το αιγυπτιακό γιασεμί. Η φινέτσα του λευκού λιβανιού ενώνονται με το σανταλόξυλο, σε ένα ηδονιστικό άρωμα!

    Ταύρος

    Ταύρος 20 Απριλίου – 20 Μαίου

    Ο αισθησιασμός και η έκπληξη γίνονται πηγή έμπνευσης για εσάς. Τα αρώματα που περιέχουν μόσχο, πατσουλί, σανταλόξυλο, βανίλια και φρούτα, όπως βατόμουρο, βερίκοκο, ροδάκινο είναι τα αγαπημένα σας. Οι γήινες αρωματικές νότες σας κάνουν ακαταμάχητες! Επιλέγετε το άρωμά σας ώστε να εκπέμπει την αίσθηση τη θηλυκή «σαρκική» πλευρά σας…
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Αngel, Thierry Mugler. Ένα κλασικό πλέον άρωμα σε ένα εμβληματικό μπουκάλι. Ασυνήθιστο, με νότες από φρούτα, πατσουλί, μόσχο, καραμέλα, βανίλια και μαύρη σοκολάτα. Τολμηρό και θηλυκό εκφράζει την «ουσία» μίας γυναίκας!

    Δίδυμοι

    Δίδυμοι 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

    Οι αγαπημένες μυρωδιές για εσάς τις Διδύμους βρίσκονται στο αγιόκλημα, το γιασεμί, το λεμόνι και το περγαμόντο. Επίσης, τα κίτρινα λουλούδια, τα άνθη πορτοκαλιάς και η βανίλια σας βοηθούν να αποκαλύψετε με μεγαλύτερη ευκολία το ταλέντο σας στην επικοινωνία και άρα να σαγηνεύσετε τους πάντες! Επιλέγετε το άρωμά σας σαν ένα ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων…
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Shalimar Souffle de Parfum, Guerlain. Μία διαφορετική ερμηνεία του κλασικού Shalimar, είναι διακριτικό, απαλό αλλά και αισθησιακό. Το γιασεμί Sambac σε συνδυασμό με τη βανίλια από την Ταϊτή και την Ινδία αναμειγνύονται με περγαμόντο, λεμόνι και άνθη πορτοκαλιού και προκαλούν σαν ένα χάδι!

    Καρκίνος

    Καρκίνος 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

    Η δημιουργικότητα και ο αυθορμητισμός είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Για να ενισχύσετε αυτές τις αρετές, οι νότες του σανταλόξυλου, της βανίλιας, του γιασεμιού και των λευκών λουλουδιών είναι οι κατάλληλες. Επίσης, σας γοητεύει η ευωδιά ενός ολάνθιστου κήπου, των ροζ ροδοπετάλων που υπογραμμίζουν τον συναισθηματικό και ρομαντικό σας κόσμο…
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Rose Couture, Elie Saab Le Parfum. Ένα μπουκέτο από λευκά λουλούδια, παιώνια, γιασεμί και άνθη πορτοκαλιάς που αναμειγνύονται μαγικά με ροζ τριαντάφυλλο αλλά και σταγόνες σανδαλόξυλου και βανίλιας. Ένα άρωμα που μέσα σε ένα «σύννεφο» από ροζ μοιάζει με έναν φανταστικό, ρομαντικό κήπο!

    Λέων

    Λέων 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

    Αυτό που χρειάζεστε, ως γνήσιες Λιονταρίνες, είναι σίγουρα η τόνωση της αυτοπεποίθησής σας και η διάθεση να ξεχωρίζετε! Οι μυρωδιές της κανέλας, του μανταρινιού και των εσπεριδοειδών σας προσφέρουν την αίσθηση της σιγουριάς. Οι νότες όμως από πιπέρια, πατσουλί και ιδιαίτερα του βέτιβερ ή του φουντουκιού και της πιπερόριζας, διεγείρουν τις αισθήσεις σας! Επιλέγετε αρώματα που εκφράζουν τη διαφορετικότητα, το αναπάντεχο και έχουν τη δύναμη να μαγνητίζουν…
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Angel Muse, Thierry Mugler. Ένα άρωμα με τέλεια ισορροπία, σε ένα μπουκάλι με σέξι καμπύλες και ακαταμάχητη οσφρητική εμπειρία! Με νότες κορυφής από γκρέιπφρουτ και ροζ πιπέρι, φουντούκι, σαντιγί και τριαντάφυλλο, πατσουλί και βέτιβερ (που μέχρι τώρα ήταν συστατικό κυρίως για ανδρικά αρώματα) είναι ένα «φουτουριστικό γκουρμέ» άρωμα που ξεχωρίζει!

    Παρθένος

    Παρθένος 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

    Ισορροπείτε μεταξύ λογικής και πάθους! Αγαπάτε την κομψότητα με δόσεις από κλασικό.  Ο κρίνος, το λεμόνι, τα άνθη πορτοκαλιάς και τα τριαντάφυλλα τονώνουν, αναμφισβήτητα, τα ενεργειακά σας επίπεδα. Τα αρώματα που αιχμαλωτίζουν στοιχεία της φύσης, όπως οι νότες από φρούτα του δάσους ισχυροποιούν την εκφραστικότητά σας σε κάθε επίπεδο!
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα La Petite Robe Noire Intense, Guerlain. Ξεχωριστό και αξέχαστο, η νέα εκδοχή του κλασικού La Petite Robe Noire, είναι μία ξεχωριστή συμφωνία από χαρούμενες νότες περγαμόντου, βατόμουρου, μύρτιλου και ανθών πορτοκαλιάς μαζί με σανδαλόξυλο, τριαντάφυλλο, βανίλια και λευκά musks. Σε ένα υπέροχο μπουκάλι που εξιτάρει τη φαντασία και υπογραμμίζει το στιλ!

    Ζυγός

    Ζυγός 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

    Η γυναίκα του ζωδίου είναι γοητευτική, χαριτωμένη και η απόλυτη κυρίαρχος της… αποπλάνησης! Είναι όμως ταυτόχρονα αθεράπευτα ρομαντική… Λατρεύει τα λουλούδια, κυρίως τα τριαντάφυλλα! Λουλούδια και πάλι, όπως η φρέζια και η μανόλια, τα άνθη πορτοκαλιάς ή βύσσινου ταιριάζουν στο εκλεπτυσμένο πνεύμα μας. Ενώ νότες από γιασεμί ή πατσουλί διεγείρουν τις αισθήσεις και τη ρομαντική σας διάθεση…
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Eros Pour Femme ΕDT,  Versace.  Ένα νέο αισθησιακό και εθιστικό άρωμα με νότες φρεσκάδας φρέζιας μανόλιας σε συνδυασμό με άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί αλλά και ξυλώδεις νότες και λευκό πατσουλί  προσδίδουν θηλυκότητα, ένταση και χαρακτήρα. Και όπως δήλωσε η Donatella Versace παρουσιάζοντάς το : «Είναι η κορύφωση της δύναμης και της αποπλάνησης, από τη μαγευτική του ευωδιά έως το κομψό του μπουκάλι».

    Σκορπιός

    Σκορπιός 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

    Στόχος, έστω και ανομολόγητα, είναι να ενισχύσετε όσο γίνεται περισσότερο τη σεξουαλική και ερωτική σας πλευρά! Το πατσουλί και το τριαντάφυλλο λοιπόν, είναι οι ιδανικοί σας σύμμαχοι! Τα κόκκινα ξύλα και οι νότες των λουλουδιών από την άλλη πλευρά, αναδεικνύουν με επιτυχία την προσωπική σας έκφραση.
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Jeu d’ Amour L’ Elixir, Kenzo.
    Το Jeu d’ Amour L’ Elixir, Kenzo αποπνέει μαγεία και λειτουργεί σαν ένα φίλτρο αγάπης, σαν τη γυναίκα που με τη σαγήνη της παρακάμπτει τους κανόνες και δελεάζει τον άντρα που ερωτεύεται… Μανταρίνι και τουμπερόζα, γιασεμί, βανίλια και πατσουλί δημιουργούν μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα ερωτισμού και δίνουν «φωτιά» σε ένα μεθυστικό άρωμα με αξεπέραστο αισθησιασμό.

    Τοξότης

    Τοξότης 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

    Η καλή διάθεση , η αισιοδοξία και η διάθεση για περιπέτεια είναι βασικά σας χαρακτηριστικά. Για να τα ενισχύσετε, επιλέγετε αρώματα με βάση τη λεβάντα, τη βανίλια, την πασχαλιά και το λεμόνι. Οι ιδιαίτερες νότες από καρότο, ντομάτα, μόσχο και βιολέτα είναι τα στοιχεία που τονώνουν την περιπετειώδη και ανεξάρτητη πλευρά σας.
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Αura Floral, Loewe, ενσαρκώνει μία μούσα μυστηριωδώς βγαλμένη από ένα κήπο γεμάτο από μυστικά κι αντιθέσεις, έτοιμη να μείνει για πάντα στο μυαλό του αγαπημένου της. Ένας εκρηκτικός συνδυασμός από φρέσκιες και φρουτώδεις ευωδιές, με βάση τις νότες βιολέτας, τριαντάφυλλου, γιασεμιού, βανίλιας, μόσχου και πατσουλί συμβάλλουν στην αποκορύφωση του αισθησιασμού, του δυναμισμού και της διάθεσης για περιπέτεια.

    Αιγόκερως

    Αιγόκερως 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

    Πρακτική, οργανωτική, φιλόδοξη, αναζητάτε την τελειότητα στα πάντα! Επόμενο είναι αυτό να ισχύει και για το άρωμά σας! Αριστοκρατική και εκλεκτική, κατά βάθος ρομαντική και τρυφερή, λατρεύετε τις ευωδιές από τριαντάφυλλο, λιβάνι, κεχριμπάρι, μανόλια, τουμπερόζα και μέντα. Η μεγάλη σας αδυναμία; Ο μόσχος, σε οποιαδήποτε παραλλαγή αλλά και οι ξυλώδεις, θερμές νότες.
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum ή το Goldea, Bulgari
    Narciso Rodriguez for Her Eau de Parfum: Ένα άρωμα τόσο ιδιαίτερο και με τόσο έντονο χαρακτήρα, με ένα εκλεκτικό στιλ τόσο στο μπουκάλι του, όσο και στο αρωματικό του στίγμα. Με νότες από osmanthus, βανίλια, κεχριμπάρι, σανδαλόξυλο και κυρίως αιγυπτιακό μόσχο είναι αισθησιακό, ερωτικό και θηλυκό. Ένα άρωμα που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις, σε ένα μπουκάλι μυστηριώδες και μοντέρνο, πολυτελές και διαχρονικό.
    Το Goldea, Bulgari είναι ένας αληθινός ύμνος στον μόσχο. Αυτό το πολύ ιδιαίτερο μείγμα από μόσχους, με την επίμονη έντασή τους, αναμφισβήτητα δεν έχει εποχή! Κρυσταλλικός μόσχος με άνθη πορτοκαλιάς και βατόμουρο, εθιστικός μόσχος με πολύτιμο νέκταρ λουλουδιών και θηλυκό ylang- ylang και γιασεμί, βασιλικός μόσχος με κεχριμπάρι, πατσουλί και πάπυρο. Ένα άρωμα που μοιάζει σαν να απηχεί τα κοσμήματα του οίκου, πολύτιμο και μοναδικό!

    Υδροχόος

    Υδροχόος 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

    Για να ισχυροποιήσετε την προσωπική σας ελευθερία, αλλά και τη διάθεσή σας για περιπέτειες, επιλέγετε τα αρώματα του σανταλόξυλου, του υάκινθου, του γιασεμιού. Οι μυρωδιές της ορχιδέας, των εσπεριδοειδών, καθώς και πιο ασυνήθιστοι συνδυασμοί, αναδεικνύουν τις κρυφές σας πτυχές και σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικά αρωματικά κοκτέιλ.
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα Missoni Eau de Parfum ή  το I Am Juicy Couture
    Τo Missoni Eau de Parfum:  Λεμόνι και περγαμόντο, γιασεμί και αχλάδι, σανδαλόξυλο, μαχόνια και τόνκα, συνθέτουν ένα άρωμα με αρμονική ισορροπία που αντιπροσωπεύει τις διαφορετικές πτυχές της καρδιάς μίας γυναίκας. Κλεισμένο σε ένα χαριτωμένο, θηλυκό, πολύχρωμο μπουκάλι εκφράζει τη γυναίκα που αναζητά νέες ιδέες, λατρεύει την ελευθερία και είναι γεμάτη ζωντάνια!
    Tο I Am Juicy Couture είναι ένα άρωμα αυθάδες… που απευθύνεται στις επαναστάτριες… με στιλ! Τολμηρό και προκλητικό, αποπνέει καραμελένιο μήλο, φραγκοστάφυλο, μανταρίνι, λίλιουμ, βανίλια, ροζ αγιόκλημα, κεχριμπάρι, πατσουλί και μόσχο. Ένα άρωμα που ενσαρκώνει το πνεύμα της ζωής, του έρωτα που δηλώνεται! Φρουτώδες σε συνδυασμό με βανίλια, είναι ένα ανατολίτικο άρωμα που θα αποκτήσει κάθε κορίτσι Juicy Couture  που ακτινοβολεί αυτοπεποίθηση!

    Ιχθύες

    Ιχθύες 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

    Συναισθηματική και με έντονη διαίσθηση, θέλετε να καλλιεργείτε την πνευματικότητά σας. Το γιασεμί, τα κρίνα και η βιολέτα, καθώς και η μυρωδιά του λευκού γαρίφαλου βοηθούν στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας, ενώ τα αρώματα της θάλασσας και του ωκεανού σας αναζωογονούν πραγματικά! Η κρυφή πλευρά σας και ο «διπλός» χαρακτήρας σας εκφράζονται με λευκό πατσουλί, εκλεπτυσμένα ξύλα και απαλές λουλουδάτες νότες.
    Η πρότασή μας: Δοκιμάστε το άρωμα L’Eau d’Issey Pure, Issey Miyake ή το Fresh Couture, Moschino
    Το L’Eau d’Issey Pure, Issey Miyake έχει υδάτινο χαρακτήρα, χωρίς εσπεριδοειδή με αισθησιακές και σέξι βασικές νότες, θυμίζοντας τη μυρωδιά του νερού πάνω στο δέρμα μιας γυναίκας. Η σύνθεση ανοίγει με θαλάσσια ακόρντα. Oι νότες των ανθών της πορτοκαλιάς, του τριαντάφυλλου, του γιασεμιού και των κρίνων σχηματίζουν τη λουλουδάτη καρδιά του αρώματος. Η βάση εμφανίζει τις μεθυστικές συμφωνίες του γκρι κεχριμπαριού και του μοσχοβολιστού ξύλου κασμίρ. Tο λιτό σχέδιο της φιάλης θυμίζει μία σταγόνα νερού…
    Το Fresh Couture, Moschino ξεδιπλώνεται με μία δροσερή και λαμπερή ευωδιά από μανταρίνι και περγαμόντο, σε συνδυασμό με το εξωτικό ylang ylang, βατόμουρο και λουλουδάτες νότες από βελούδινη λευκή παιώνια και κομψό οσμάνθους, για να κλείσει με clear woods, λευκό πατσουλί και ambrox που υπογραμμίζουν τον εκλεπτυσμένο και σύγχρονο χαρακτήρα του. Κλεισμένο στο πιο ανατρεπτικό, προκλητικό και ειρωνικό μπουκάλι που έχετε φαντασθεί!

    Πηγή: womanidol.gr



    ΣΧΟΛΙΑ