• Gossip

    Αλέξανδρος Αγγλούπας: Στο στόχαστρο ληστών ξανά η μητέρα του

    Αλέξανδρος Αγγλούπας

    Αλέξανδρος Αγγλούπας


    Ένα ατελείωτο δράμα ζει η μητέρα του προφυλακισμένου Αλέξανδρου Αγγλούπα, η οποία έπεσε θύμα ληστών μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Συγκεκριμένα, οι τρεις δράστες χτύπησαν τη μητέρα του προφυλακισμένου για το κύκλωμα των Ρομά, Αλέξανδρου Αγγλούπα και της απέσπασαν το ποσό των 4.500 ευρώ.

    Το απόγευμα της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου, λίγο μετά τις 7, τρεις άγνωστοι μπήκαν στην μονοκατοικία επί της οδού Ναυσικάς 51, στην οποία διαμένει, η μητέρα του προφυλακισμένου για την υπόθεση του κυκλώματος των Ρομά, Αλέξανδρου Αγγλούπα.

    Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες μπήκαν από την πίσω πόρτα του οικήματος. Αρχικά χτύπησαν στο πρόσωπο τη μητέρα του Αγγλούπα και με την απειλή μαχαιριού την υποχρέωσαν να τους δώσει 4.500 ευρώ και κοσμήματα που είχε στο σπίτι της.

    Αλέξανδρος Αγγλούπας
    Ο Αλέξανδρος Αγγλούπας με την Όλγα Φαρμάκη

    Όταν οι τρεις ληστές έφυγαν, η κυρία Αγγλούπα ειδοποίησε την αστυνομία ενώ ασθενοφόρο την μετέφερε για τις πρώτες βοήθειες σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

    Σημειώνεται ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που η μητέρα του Αλέξανδρου Αγγλούπα πέφτει θύμα ληστών, με την πρώτη φορά να ήταν το Φεβρουάριο του 2014.

    Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξανδρος Αγγλούπας συντάραξε την ελληνική showbiz όταν συνελήφθη, για τον ρόλο κλειδί που φέρεται να είχε στη μεγάλη «συμμορία των Ρομά» η οποία λήστευε σπίτια διασήμων. Ο γνωστός στην κοσμική Αθήνα επιχειρηματίας Αλέξανδρος Αγγλούπας, σύμφωνα με τη δικογραφία, λειτουργούσε αφενός ως κλεπταποδόχος της οργάνωσης, αγοράζοντας και μεταπωλώντας κλοπιμαία μεγάλης αξίας, και αφετέρου ως πληροφοριοδότης της, δίνοντας λεπτομέρειες στα μέλη της σπείρας για πιθανούς στόχους.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, λίγο μετά από τις κλοπές, δύο από τα μέλη της συμμορίας έστελναν μέσω Viber στον επιχειρηματία φωτογραφίες των κλοπιμαίων, προκειμένου να διακριβώσει την αξία τους. Έπειτα, ο Αλέξανδρος Αγγλούπας τους υποδείκνυε ένα σημείο συνάντησης, όπου και αγόραζε τα κλοπιμαία, πληρώνοντας μετρητά. Χαρακτηριστικό είναι δε ότι ένα από τα μέλη της συμμορίας φέρεται να είχε αναπτύξει τόσο ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τον επιχειρηματία, που μετέφερε κλοπιμαία από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα για να του τα πουλήσει.

    Στη δικογραφία αναφέρεται ακόμα ότι ο Αλ. Αγγλούπας είχε ύποπτες συναλλαγές με ιδιοκτήτες ενεχυροδανειστηρίων, καταστημάτων εκτίμησης πολύτιμων λίθων και καταστημάτων πώλησης μεταχειρισμένων ρολογιών, στους οποίους φαίνεται πως κατέληξαν τα κλοπιμαία που αγόραζε από τη σπείρα. Μεταξύ των περιπτώσεων που καταγράφονται στην εκτενή δικογραφία είναι αυτές ενός πολυτελούς ρολογιού μάρκας Patek Philippe, αξίας 7.000 ευρώ, που εκλάπη από βίλα στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης τον περασμένο Σεπτέμβριο, και ενός ρολογιού Piaget, επίσης μεγάλης αξίας, που εκλάπη από μεζονέτα της Νέας Ερυθραίας τον Αυγουστο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στις απώλειες από τα προϊόντα μαϊμού: 2,1 δισ. ευρώ και 24.600 θέσεις εργασίας, ο απολογισμός

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βρείτε το “λάθος” στη φωτογραφία. Η Angela Merkel και οι πρώην ισχυροί του κόσμου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξαλλος ο Δ. Βερύκιος απειλεί τη Στ. Τσιμτσιλή on camera: “Όποιος δε σέβεται, την πατάει!” (video)



    ΣΧΟΛΙΑ