• Gossip

    Μανώλης Καψής – Αμέλια Αναστασάκη: Αγκαλιά υποδέχθηκαν το νέο έτος

    Αμέλια Αναστασάκη Μανώλης Καψής

    Η Αμέλια Αναστασάκη και ο Μανώλης Καψής στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν της Σίας Κοσιώνη


    Ο Μανώλης Καψής και η Αμέλια Αναστασάκη είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν πια. Για την ακρίβεια, περνάνε όσο περισσότερο χρόνο μπορούν μαζί, με το εορταστικό κλίμα να στέκεται ο καλύτερος σύμμαχος.

    Συγκεκριμένα, το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς τους βρήκε αγκαλιά και με την καλύτερη διάθεση καλεσμένους στο σπίτι της φίλης τους και δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, Σίας Κοσιώνη, η οποία διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι για την υποδοχή του νέου χρόνου.

    Μανώλης Καψής Αμέλια Αναστασάκη
    Μανώλης Καψής και Αμέλια Αναστασάκη στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο σπίτι της Σίας Κοσιώνη

    Είναι γεγονός πως ο πρώην διευθυντής ειδήσεων του Mega και η όμορφη δημοσιογράφος έχουν πάψει να ασχολούνται με τα σχόλια, μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους και επιλέγουν να περνάνε όσο καλύτερα μπορούν. Γι’ αυτό το λόγο και η Αμέλια δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βραδιά στο προφίλ της στο Facebook.

    Σημειώνεται ότι ο κ. Καψής και η Αμέλια συζούν εδώ και ένα χρόνο σε διαμέρισμα στο Ψυχικό, μετά το χωρισμό του πρώτου με την πρώην σύζυγό του, Σοφία.

    Σε αυτό το σημείο υπενθυμίζεται ότι η πολυσυζητημένη σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή το καλοκαίρι του 2016 και συγκεκριμένα τον Ιούλιο, όταν το mononews.gr, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, αποκάλυψε ότι Μ. Καψής και Α. Αναστασάκη είχαν γίνει ζευγάρι λίγο μόνο καιρό μετά την πρώτη τους γνωριμία στα γραφεία του πάλαι ποτέ κραταιού καναλιού της Μεσογείων.

    Η Αμέλια Αναστασάκη είχε πάει στο κανάλι για να ζητήσει δουλειά. Το ραντεβού με τον Μανώλη Καψή κλείστηκε και εκεί η Αμέλια του εξήγησε ότι αποτελούσε όνειρο ζωής για εκείνη να δουλέψει στο Μεγάλο Κανάλι. Ο κ. Καψής γοητεύτηκε από την παρουσία της και την προσέλαβε στην δημοσιογραφική του ομάδα.

    Αμέλια Αναστασάκη
    Η Αμέλια Αναστασάκη με τη Σία Κοσιώνη

    Όμως η σχέση τους, από επαγγελματική δεν άργησε να γίνει και προσωπική και μάλιστα, πολύ προσωπική. Η όμορφη ξανθιά δημοσιογράφος έγινε τελικά η πέτρα του σκανδάλου που τίναξε τον γάμο του 60χρονου κ. Καψή με την πρώην πια γυναίκα του Σοφία στον αέρα – μέχρι τότε, μετρούσαν 30 ολόκληρα χρόνια παντρεμένοι.

    Και η Αμέλια Αναστασάκη όμως προέρχεται από έναν διαλυμένο γάμο καθώς υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Κώστα Αποστολάκη με τον οποίο χώρισε το 2014. Από τότε προχώρησε τη ζωή της όμως η πιο σοβαρή σχέση της είναι αυτή με τον κ. Καψή. Το γεγονός πως είναι και οι δυο δημοσιογράφοι και δούλευαν μέχρι πρότινος μαζί σίγουρα συνέβαλε στο να έρθουν κοντά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το αντίο της Σίας Κοσιώνη και οι τίτλοι τέλους για το Σκάι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κι όμως αυτοί οι διάσημοι έχουν την ίδια ηλικία (και ας μην τους φαίνεται)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκπτώσεις αλά … Black Friday ετοιμάζουν οι καταστηματάρχες – Που θα κυμανθούν οι προσφορές



    ΣΧΟΛΙΑ