• LIFE&STYLE

    Κι όμως! Το καλύτερο Mannequin Challenge έγινε από την ΕΛ.ΑΣ (video)

    • Αθηνά Λαρδή
    ΕΛ.ΑΣ


    Το πιο ωραίο “MannequinChallenge” έγινε από την ΕΛ.ΑΣ. Σε μια προσπάθεια να προβάλλει το φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπό της στους πολίτες, η Ελληνική Αστυνομία δοκίμασε τη νέα παγκόσμια «τρέλα». 

    Το 2010 η αστυνομία δημιούργησε λογαριασμό στο twitter και σε σύντομο χρονικό διάστημα εδραιώθηκε. Την ίδια χρονική περίοδο δημιουργήθηκε και το επίσημο κανάλι της στο youtube. Στις αρχές του Σεπτέμβρη, «άνοιξε» τη δική της επίσημη σελίδα στο facebook και τώρα έκανε το δικό της ξεχωριστό βίντεο για το “MannequinChallenge”, στο οποίο συμμετέχουν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, όπως η Άμεση Δράση, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η Τροχαία και η Τουριστική Αστυνομία.

    Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, δήλωσε: «Η σύγχρονη κοινωνία βρίσκεται στα social media. Και η ΕΛ.ΑΣ ως κομμάτι της, δεν θα μπορούσε παρά να ενταχθεί σε αυτά. Στόχος της είναι η άμεση και διαδραστική επικοινωνία με τους πολίτες, παρουσιάζοντας καθημερινά σε αυτούς αποτελέσματα των αστυνομικών δράσεων, αλλά και ενημερώνοντας τους για σημαντικά ζητήματα.»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπ. Οικονομικών: Λοταρία με κατασχεμένα σπίτια (χωρίς ΕΝΦΙΑ)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαπραγμάτευση: Σκληρό μπρα ντε φερ Θεσμών-Αχτσιόγλου – Κληρώνει σήμερα για τις ομαδικές απολύσεις

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Φόρος σταθερής τηλεφωνίας: «Βόμβα» στους λογαριασμούς και στο Internet – Πόσο θα πληρώνω και από πότε



    ΣΧΟΛΙΑ