• Gossip

    George Michael: Η άγρια οικογενειακή κόντρα, οι Spice Girls και η κληρονομιά με τα “βαφτιστήρια”

    George Michael


    Σε ένα ατελείωτο κυνήγι κληρονομίας των 120 εκατ. δολαρίων έχουν επιδοθεί τις τελευταίες ώρες συγγενείς, φίλοι και …βαφτιστήρια του George Michael, που διεκδικούν τους κόπους μιας ζωής του διάσημου σταρ της παγκόσμιας μουσικής.

    Τουλάχιστον οκτώ «βαφτιστήρια» και συγγενείς είναι οι “τυχεροί” κληρονόμοι στους οποίους θα μοιραστεί η περιουσία του σούπερ-σταρ, τη στιγμή που τεθλιμμένοι και συντετριμμένοι συγγενείς, χαμένοι από χρόνια, άρχισαν να εμφανίζονται και να ζητούν μερίδα από τα χρήματα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες έχει ξεσπάσει καβγάς στην οικογένεια του τραγουδιστή καθώς ο ένας επιρρίπτει ευθύνες στον άλλο για την κατάσταση στην οποία είχε φτάσει. Συγγενείς του George Michael μάλιστα αλληλοκατηγορούνται ότι έμαθαν για το θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή από τις ειδήσεις.

    Οπως αποκαλύπτει μάλιστα φίλος του George Michael «Πρόκειται για μία μεγάλη οικογένεια και τώρα οι μισοί κατηγορούν τους άλλους που δεν τον βοήθησαν με τα ναρκωτικά και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε».

    Οι κληρονόμοι

    Την ίδια ώρα τουλάχιστον οκτώ πρόσωπα, μεταξύ των οποίων παιδιά αστέρων της ποπ μουσικής όπως η Μπλούμπελ, κόρη της πρώην Spice Girl, Geri Halliwell, φέρονται σαν πιθανοί κληρονόμοι της τεράστιας περιουσίας του George Michael. Σε περίπου 120 εκατ. ευρώ υπολογίζεται το ποσόν που θα μοιραστεί σε «βαφτιστήρια», εραστές και λοιπούς οικείους όπως ορίζει η διαθήκη του εκλιπόντος σούπερ-σταρ. Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν πολυτελείς κατοικίες στο Λονδίνο, την Οξφόρδη, τη Νέα Υόρκη, το Σίδνεϊ κ.α.

    Τα τελευταία χρόνια ο George Michael ζούσε αποκομμένος από τους στενούς του συγγενείς, οι οποίοι και εξέφρασαν έντονα παράπονα για το γεγονός ότι εκείνοι που τον συναναστρέφονταν ως τις τελευταίες του ώρες δεν τον φρόντισαν όπως θα έπρεπε. Το πάλαι ποτέ είδωλο της ποπ αφέθηκε στην τύχη του και τελικά επήλθε το μοιραίο, εφόσον κανείς δεν τον σταμάτησε από τον κατήφορο της αυτοκαταστροφής που ακολουθούσε.

    Ο γνωστός τραγουδιστής θα ταφεί στο πλάι της μητέρας του, Λέσλι Παναγιώτου, όπως αποκάλυψε κοντινός του φίλος, στο Highgate Cemetery, κοντά στο σπίτι του στο Βόρειο Λονδίνο. Στο ίδιο νεκροταφείο έχει ταφεί και ο Καρλ Μαρξ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Aaron Ramsey: Ο γκαντέμης και οι διάσημοι που πεθαίνουν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: George Michael: Η επική γκάφα για τον θάνατό του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζει ο σύντροφος του George Michael, που τον βρήκε νεκρό



    ΣΧΟΛΙΑ