• Gossip

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Τρίτη 7 Φεβρουαρίου)

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Ο Ερμής κάνει το πέρασμά του στο ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που εκφράζει ότι το επόμενο διάστημα που ανοίγεται μπροστά μας θα υπάρξουν νέες εφευρετικές ιδέες, που θα κάνουν αίσθηση. Ταξίδια,επαφές με εξωτερικό, πρωτοποριακά νέα ξεκινήματα αλλά και διεύρυνση κοινωνικού κύκλου ευνοούνται μέσα στο επόμενο χρονικό. Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

    Κριός

    Είναι καιρός να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις από μόνος σου τις λύσεις που περιμένεις από τους άλλους. Η μέρα με τον Ερμή να εισέρχεται στον Υδροχόο είναι πολύ ευνοϊκή, για να διευθετήσεις μια και καλή προβλήματα που σε κουράζουν εδώ και καιρό, με τη βοήθεια μάλιστα καλών και έμπιστων φίλων.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια ζητήματα που πρέπει άμεσα να συζητήσεις με το σύντροφό σου. Μην αναβάλεις τίποτα και μη διστάσεις να είσαι ειλικρινής γιατί τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Αν δεν είσαι σε σχέση, κάνε λίγη υπομονή και σύντομα θα σε πλησιάσει ένα άτομο που θα σε συναρπάσει.

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου σήμερα έχει αρκετές υποχρεώσεις που θα σε αγχώσουν αλλά με έναν καλό προγραμματισμό θα τα φέρεις όλα στο σημείο που θέλεις και θα μπορέσεις να ηρεμήσεις. Ακόμα και τα οικονομικά σου πάνε αρκετά καλύτερα, καθώς θα προκύψουν ευκαιρίες που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες.

    Ταύρος
    Η σημερινή Τρίτη είναι αρκετά ήρεμη για εσένα και αν δεν παρασυρθείς από τις δικές σου σκέψεις μπορείς να περάσεις καλά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και απόφυγε να μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και παρεξηγήσεις. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο ακολούθησε το δρόμο της ειλικρίνειας και της διαφάνειας και στο τέλος θα πετύχεις όλα όσα θέλεις.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, η ανήσυχη διάθεση και η ανασφάλεια μπορεί σήμερα να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Καλύτερα λοιπόν να χαλαρώσεις και να μιλήσεις πρώτα με τον σύντροφό σου. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, σήμερα δημιουργείς μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου, που προκαλεί φλερτ και γνωριμίες.

    Επαγγελματικά
    Τα επαγγελματικά σου πάνε καλά αρκεί να είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί σήμερα στο εργασιακό σου περιβάλλον. Να θυμάσαι ότι τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από την ομαδική δουλειά. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί θα προκύψουν έξοδα που θα σε αποσυντονίσουν.

    Δίδυμοι
    Η σημερινή Τρίτη θα σου φέρει κάποιες αναστατώσεις κυρίως από εξωγενείς παράγοντες που θα σε αγχώσουν ιδιαίτερα. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος και να περιορίσεις την ευαισθησία σου απέναντι σε όσα ακούς. Δείξε εμπιστοσύνη στο μυαλό σου και τις ικανότητές σου, για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που θα προκύψουν.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, είναι μια καλή μέρα για αποφάσεις, που θα δώσουν λύση σε ότι σε προβληματίζει και δεν σε αφήνει να περνάς καλά μέσα στη σχέση σου. Εσύ που πίνεις καφέ με την μοναξιά σου, η μέρα μπορεί να σου χαρίσει ένα ερωτικό βράδυ.

    Επαγγελματικά
    Στη δουλειά σου, θα έχεις να διαχειριστείς εντάσεις και συμπεριφορές που θα σε εκνευρίσουν και ίσως σε οδηγήσουν σε προστριβές. Για να μην χάσεις τον έλεγχο, προτίμησε την εσωστρέφεια και όχι τις πολλές επαφές με τους συνεργάτες σου. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, καθώς νέες πηγές εσόδων προκύπτουν σήμερα. Τακτοποίησε εκκρεμότητες που ανήκουν στο παρελθόν.

    Καρκίνος
    Η σημερινή Τρίτη με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον φιλικό για εσένα Υδροχόο και να σε ευνοεί, σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν ακόμη. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα πρακτικά ζητήματα, όπως το χώρο που ζεις και μετά να πιάσεις τα πιο ουσιαστικά που σε απασχολούν. Πάντως έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, η σημερινή μέρα θα έχει κάποιες στιγμές έντασης στη σχέση σου. Αντί να αναλώνεσαι σε φωνές και τσακωμούς βρες την υπομονή και τη σοβαρότητα να λύσεις ώριμα ότι σε απασχολεί. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά σου, πέρασε αυτό το βράδυ παρέα με φίλους κάνοντας αυτά που σε ευχαριστούν και μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση.

    Επαγγελματικά
    Στη δουλειά σου χρειάζεται μεγάλη προσοχή σε κάποιες συνεργασίες γιατί πιθανόν να μην σε συμφέρουν όπως νόμιζες. Όπως και να έχει, μην αποφασίσεις βιαστικά, γιατί θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου και σήμερα θα σε αγχώσουν, αλλά αν περιορίσεις την τάση σου να ξοδεύεις αλόγιστα θα δείς ότι θα πάνε πολύ καλύτερα.

    Λέων
    Πολλές είναι οι αλλαγές που έχουν συμβεί στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα και οι περισσότερες είναι προς όφελός σου. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι πρέπει να κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα, αλλά πρέπει κι εσύ να βοηθήσεις τις καταστάσεις να πάρουν θετική τροπή. Αυτό που σου χρειάζεται είναι προγραμματισμός και καλή διαχείριση χρόνου για να τα καταφέρεις καλύτερα.

    Αισθηματικά
    Σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σήμερα και να μην αφήσεις τις καταστάσεις να ξεφύγουν. Αν έχεις καλή διάθεση μπορείς να ξεπεράσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα στη σχέση σου. Αν αυτήν την περίοδο αναζητάς το άλλο σου μισό, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο ευνοεί ιδιαίτερα τις ερωτικές πρωτοβουλίες. Κάνε την κίνησή σου προς το άτομο που σου αρέσει και δεν θα χάσεις.

    Επαγγελματικά
    Στα επαγγελματικά σου θα προκύψουν κάποια εμπόδια και ίσως προς στιγμήν να νιώσεις ότι κανείς δεν ακούει ή δεν υπολογίζει τις ιδέες σου. Μη χάσεις την υπομονή σου και συνέχισε τις προσπάθειές σου. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην κάνεις έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

    Παρθένος
    Σήμερα με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδο του στον φιλικό για εσένα Υδροχόο και να σε ευνοεί, η δυναμικότητά σου παίρνει τα ηνία και δείχνεις αποφασισμένος για όλα. Θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και ορισμένα θέματα θα βρουν τη λύση τους, αρκεί κι εσύ να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται μπροστά σου.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, άφησε μακριά από τη σχέση σου τα προβλήματα της δουλειάς, ώστε να περάσεις μια πολύ όμορφη βραδιά με το σύντροφό σου. Είναι πολύ εύκολο να χαλάσεις το κλίμα με το άγχος σου. Εσύ που κυνηγάς την ερωτική σου ευτυχία αλλά ακόμη δεν έχεις καταφέρει να την κατακτήσεις, κάνε πράγματα για τον εαυτό σου, ασχολήσου με ότι σε ευχαριστεί και γενικά έχε το νου σου γιατί κάποιο άτομο που βρίσκεται δίπλα σου, ενδιαφέρεται ουσιαστικά για εσένα.

    Επαγγελματικά
    Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν πολύ καλά, αλλά καλό είναι να αποφύγεις κάθε αλλαγή που θα ανατρέψει τις ισορροπίες που με κόπο έχεις χτίσει φίλε Παρθένε. Τα οικονομικά σου χρειάζονται συνεχή έλεγχο. Μη βιαστείς να απαντήσεις σε κάποιες προτάσεις που θα προκύψουν και μπορεί να αυξήσουν τα έσοδά σου.

    ζώδιαΖυγός
    Η σημερινή Τρίτη με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον φιλικό για εσένα Υδροχόο και να σε ευνοεί, σου δίνει τη δυνατότητα να ανασύρεις τις ικανότητές σου, που είναι πολλές για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς στο δρόμο της επιτυχίας. Θα αποφασίσεις ότι δεν μπορείς να αφήνεις τίποτα στην τύχη του και θα πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μόνο προσοχή να μην κάνεις ενθουσιώδεις κινήσεις από την υπεραισιοδοξία σου.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου υπάρχουν θέματα από το παρελθόν, που θα βγουν σήμερα στην επιφάνεια και θα σε προβληματίσουν. Βρες το χρόνο να μιλήσεις με το σύντροφό σου για ευχάριστα σχέδια και απόφυγε πάση θυσία τις δυσάρεστες κουβέντες. Για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, κάνε λίγη υπομονή και κάτι καλό θα προκύψει σύντομα.

    Επαγγελματικά
    Στη δουλειά σου μπορεί να προκύψουν κάποιες εντάσεις και θα πρέπει να είσαι ήρεμος, για να μην εξωθήσεις τα πράγματα στα άκρα και δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις. Πάντως, στα οικονομικά σου, τα πράγματα πάνε καλύτερα και κάποιες συζητήσεις θα καταλήξουν σε συμφέρουσες συμφωνίες.

    Σκορπιός
    Η μέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο είναι πολύ έντονη για εσένα και το δημιουργικό σου πνεύμα δεν έχει όρια με αποτέλεσμα να παρασύρεσαι σε κινήσεις που δεν έχουν λογική και ρεαλιστική υπόσταση. Αυτό μπορεί να σου προκαλέσει απογοήτευση και να μην ασχοληθείς με σοβαρές υποθέσεις, που σε αφορούν άμεσα. Έχε το νου σου!!!

    Αισθηματικά
    Τα αισθηματικά σου, μπορούν να πάνε πολύ καλά σήμερα αν αφήσεις μακριά από τη σχέση σου τα διάφορα προβλήματα και άγχη και επικεντρωθείς στις ευχάριστες συζητήσεις για το μέλλον που μπορείς να κάνεις με το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη μόνιμο ταίρι, άφησε το ρομαντισμό σου να λειτουργήσει αβίαστα και τότε κάποια άτομα θα μπορέσουν να σε πλησιάσουν.

    Επαγγελματικά
    Τα επαγγελματικά σου χρειάζονται περισσότερη συγκέντρωση και προσοχή αυτήν την Τρίτη. Μην κάνεις νέα ξεκινήματα αν δεν έχει προηγηθεί σκέψη και ένα καλό πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται πολύ προσοχή. Μείνε μακριά από κάθε απόφαση που έχει οικονομικό ρίσκο.

    Τοξότης
    Σήμερα νιώθεις ότι έχουν μπει σε μια σειρά τα δικά σου ζητήματα και θα σε απασχολήσουν περισσότερο κάποιες ξένες υποθέσεις. Γενικά θα σε προσεγγίσουν πολλοί άνθρωποι για να ζητήσουν βοήθεια στα δικά τους προβλήματα και καλό είναι να είσαι λίγο μαζεμένος γιατί θα παρασυρθείς και θα αγχωθείς. Πάντως, σίγουρα δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, όπου νομίζεις ότι έχει χαθεί το καλό κλίμα στη σχέση σου χρειάζεται λίγη καλή θέληση και διάθεση για επικοινωνία, ώστε να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Αν πάλι ανήκεις στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, ίσως σήμερα να δεχθείς προτάσεις που θα σε ενδιαφέρουν και θα σε βγάλουν από την καθημερινή μιζέρια σου.

    Επαγγελματικά
    Τα επαγγελματικά σου, είναι σε μια περίεργη φάση και πιθανόν να προκύψουν κάποιες δυσκολίες που θα σε αποσυντονίσουν. Ωστόσο, με λίγη ηρεμία και λογική σκέψη μπορείς να χειριστείς το καθετί. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πάνε λίγο καλύτερα, αρκεί να συνεχίσεις να είσαι συγκρατημένος.

    Αιγόκερως
    Σήμερα θα καταπλήξεις τα πλήθη καθώς η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και θα κάνεις ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, που θα σου φτιάξουν τη διάθεση. Θα διαπιστώσεις πως όταν είσαι καλά ακόμα και οι δικοί σου άνθρωποι είναι πιο θετικοί και δεκτικοί απέναντί σου. Με λίγα λόγια η αυτοπεποίθησή και ο δυναμισμός σου είναι σήμερα στα καλύτερά τους.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, ίσως σήμερα προκύψουν στιγμές έντασης στην σχέση σου και για να μην παρασυρθείς θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και διαλλακτικός για να μην αφήσεις τις όποιες παρεξηγήσεις να σου χαλάσουν τη διάθεση. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος, είναι πιθανό να κάνεις σήμερα μια γνωριμία εκεί που δεν το περιμένεις και μάλιστα αρκετά ενδιαφέρουσα.

    Επαγγελματικά
    Στα επαγγελματικά σου παρουσιάζονται διάφορες ευκαιρίες και μάλιστα αναπάντεχα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι σε εγρήγορση για να τις αναγνωρίσεις και να πράξεις ανάλογα. Η οικονομική σου κατάσταση μπορεί να γίνει καλύτερη μόνο αν το πάρεις απόφαση πως δεν μπορείς να ξοδεύεις αλόγιστα.

    Υδροχόος
    Η σημερινή Τρίτη με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου θα σου δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση που θα σου κοστίσει στο μέλλον. Γενικά να είσαι διαλλακτικός σήμερα και αρκετά διπλωμάτης απέναντι στους ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν γιατί μπορεί να ακούσεις απόψεις και προτάσεις που σε ενδιαφέρουν.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ουσιαστική συζήτηση με το σύντροφό σου για όλα τα προβλήματα της σχέσης σας. Μαζί θα βρείτε τις καλύτερες λύσεις. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την παρέα της μοναξιάς σου, βγες με καλούς φίλους και μην αγχώνεσαι. Μια καλή γνωριμία πλησιάζει για εσένα και θα σε αποζημιώσει.

    Επαγγελματικά
    Τα επαγγελματικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα και θα χρειαστεί αρκετή προσπάθεια για να τελειώνεις με εκκρεμότητες που έχεις αφήσει εδώ και καιρό άλυτες. Δείξε προσοχή στους συνεργάτες σου και σε αυτά που τους εμπιστεύεσαι. Τα οικονομικά σου επίσης χρειάζονται ώριμη στάση, γιατί κάποιες προτάσεις μπορεί να σε παρασύρουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

    Ιχθείς
    Σήμερα η διάθεσή σου είναι λίγο περίεργη και καλύτερα να αποφύγεις κάποια άτομα, που σου χαλάνε τη διάθεση με την γκρίνια τους. Αλλιώς κινδυνεύεις να έρθεις σε σύγκρουση και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου και την πίστη στις ικανότητές σου και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς, τα πράγματα είναι ήρεμα και για να μείνουν έτσι καλό είναι να μετριάσεις το άγχος αλλά και τις ανασφάλειές σου ώστε να περνάς όσο το δυνατόν καλύτερα με το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στην ζωή σου, η σημερινή μέρα φέρνει μια πολύ καλή γνωριμία, εκεί που δεν το περιμένεις. Να είσαι έτοιμος να την αναγνωρίσεις!

    Επαγγελματικά
    Στα επαγγελματικά σου, θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις συζητήσεις ή να καταλήξεις σε νέες και συμφέρουσες συμφωνίες. Μην σχεδιάσεις κινήσεις πριν να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν άμεσες λύσεις γιατί τα έξοδά σου έχουν αυξηθεί και σου δημιουργούν πρόβλημα.

    Πηγή:tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επιδείνωση του καιρού το επόμενο τριήμερο με βροχές και καταιγίδες – Αναλυτική προβλεψη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: My Market: Φυγή προς τα μπρος με 10.000 εργαζόμενους και πτώση τιμών 5% (και χωρίς κούρεμα υποχρεώσεων)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πόσες Ferrari, Bentley, Aston Martin, Lamborghini, Maserati, Porsche πωλήθηκαν στην Ελλάδα το 2016;



    ΣΧΟΛΙΑ