• LIFE&STYLE

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Σάββατο 11 Φεβρουαρίου)

    • NewsRoom
    ζώδια


    Τι κέφια έχουν σήμερα τα ζώδια;

    Κριός
    Το σημερινό Σάββατο με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στον Λέων είναι αρκετά δύσκολο και θα χρειαστεί προσοχή και κυρίως ψυχραιμία για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εξελίξεις. Δώσε ιδιαίτερη σημασία σε ζητήματα που αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον και απόφυγε να μπλεχτείς σε διαμάχες και διαφωνίες που θα ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, υπάρχουν κάποια προβλήματα στη σχέση σου που αποφεύγεις να συζητήσεις με τον σύντροφό σου. Αυτή η συμπεριφορά σου όμως θα σε οδηγήσει σε αδιέξοδο και καλό είναι να την αλλάξεις γρήγορα. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, πέρασε όσο καλύτερα γίνεται και μην παραπονιέσαι γιατί έτσι χάνεις τη γοητεία σου.

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου, χρειάζεται σήμερα να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες σου, δημιουργούν πρόβλημα στη δουλειά σου. Μην ανοίγεσαι και μη δημιουργείς λαβή για σχόλια. Στα οικονομικά σου, τα έξοδα τρέχουν και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο από το πρόγραμμά σου. Αν μπορείς τακτοποίησε εκκρεμότητες του παρελθόντος.

    Ταύρος
    Με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται σήμερα στον Λέων πρόσεξε την συμπεριφορά σου και κυρίως τη σχέση σου με κάποια άτομα του στενού σου κύκλου με τα οποία μπορεί να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση. Τακτοποίησε τις καταστάσεις που χρειάζονται άμεση διευθέτηση και κράτησε χαμηλούς τόνους στις μεταξύ σας κουβέντες. Και μέσα σε όλα αυτά δώσε βάση και στην υγεία σου γιατί το τελευταίο διάστημα την έχεις παραμελήσει.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, μίλησε στον σύντροφό σου και μην φοβηθείς να ανοιχτείς για όσα σε απασχολούν. Είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλεις τη σχέση σου από το τέλμα στο οποίο έχει πέσει. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, απόφυγε να υποκύψεις σε προτάσεις που προέρχονται από το παρελθόν ή σε καταστάσεις που δεν θέλεις να μαθευτούν. Η μέρα με την δεν είναι καλή για μυστικά…

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου, μπορείς να βασιστείς στους συνεργάτες σου και να μοιραστείς μαζί τους τις ιδέες και τις σκέψεις σου για υποθέσεις που εκκρεμούν. Μπορείς να είσαι αποφασιστικός αλλά όχι βιαστικός. Ειδικά τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή γιατί η ισορροπία τους θα διαταραχθεί με νέα ανοίγματα που σκέφτεσαι να κάνεις.

    Δίδυμοι
    Το μυαλό σου σήμερα τρέχει με υψηλές ταχύτητες και μπορείς να υλοποιήσεις τις περισσότερες από τις ιδέες σου. Μόνο μην αγχωθείς γιατί η κακή διάθεση θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Ακόμα και κάποιες καθυστερήσεις που ίσως αντιμετωπίσεις λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων, θα ξεπεραστούν πολύ σύντομα.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, απόφυγε τις εντάσεις με τον σύντροφό σου και την γκρίνια που δεν έχει ουσία. Επικεντρώσου στα θετικά της σχέσης σου και πέρασε όσο καλύτερα γίνεται δείχνοντας κατανόηση και καλή διάθεση. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά, κάποια γνωριμία που θα κάνεις αυτό το βράδυ, θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Να έχεις το νου σου!

    Επαγγελματικές
    Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και θα νιώσεις ικανοποίηση από τον τρόπο που σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου. Η δουλειά που έχεις κάνει δείχνει τα θετικά της αποτελέσματα και η αναγνώριση που εισπράττεις οφείλεται στις δικές σου προσπάθειες. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα που πηγαίνουν καλύτερα, αλλά χρειάζονται και τη δική σου σύνεση σε κάθε κίνηση.

    Καρκίνος
    Η σημερινή μέρα είναι καλή για ξεκαθαρίσματα και συζητήσεις που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητα. Προσοχή όμως λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων, να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις και να μην πεις πράγματα που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Ζήτησε βοήθεια από τα πολύ δικά σου άτομα που είναι σε θέση να σε βοηθήσουν με τις πολύτιμες συμβουλές που θα σου δώσουν.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις πολύ ευχάριστα καθώς το ταίρι σου θα σε εκπλήξει ευχάριστα με πρωτοβουλίες αλλά και με την έκφραση της αγάπης του. Μη διστάσεις να μιλήσεις για τα συναισθήματά σου και να συμβάλεις ενεργά στη δημιουργία της ερωτικής ατμόσφαιρας. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, με τη θέση της Αφροδίτης στον Κριό το κλίμα θα είναι ρομαντικό και θα έχεις πολλές ευκαιρίες για φλερτ και θα μπορέσεις να περάσεις μια ερωτική βραδιά.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου, φρόντισε να βάλεις σε μια σειρά τις υποχρεώσεις σου για να μην πνίγεσαι και τακτοποίησε τις πιο επείγουσες όσο πιο άμεσα γίνεται. Στα οικονομικά σου, απόφυγε τις συναλλαγές και βρες τρόπους να αυξήσεις τα έσοδά σου. Σύντομα θα βρεις την πολυπόθητη ισορροπία που θα σε γλιτώσει από το άγχος.

    Λέων
    Καλό είναι σήμερα να συγκεντρωθείς σε όσα θέλεις να κάνεις και μην απασχολείς το μυαλό σου με διάφορα ζητήματα μηδαμινής σημασίας. Μην αφήνεις τη θεωρία να σε παρασύρει και πέρασε στην πράξη για να νιώσεις ότι φεύγουν από πάνω σου υποχρεώσεις. Η μέρα με την Έκλειψη Σελήνης να πραγματοποιείται στο ζώδιο σου είναι καλή για να τακτοποιήσεις ζητήματα και κυρίως όσα αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να απολαύσεις μια όμορφη μέρα στην αγκαλιά του συντρόφου σου και να διώξεις το άγχος που σε καταδιώκει. Κι αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που σε ενδιαφέρει στην ζωή σου, να θυμάσαι ότι πρέπει να βγεις λίγο και να μην κρύβεσαι μέσα στο σπίτι σου. Μόνο έξω έχεις πιθανότητες να το συναντήσεις.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλύτερα και πολλές καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν μέχρι τώρα θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τους συνεργάτες σου, γιατί είναι έτοιμοι να στην προσφέρουν και να σε διευκολύνουν. Στα οικονομικά, εξακολουθείς να ξοδεύεις πολλά χρήματα και αυτό δεν βοηθάει την κατάσταση. Περιόρισε τα έξοδα για να βρεις μια καλή ισορροπία.

    Παρθένος
    Σήμερα θα βρεθείς αρκετά μπερδεμένος, αλλά και υποχρεωμένος απέναντι σε ανθρώπους που θα ζητήσουν τη βοήθειά σου και δεν θα ξέρεις πως να τους αποφύγεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην ξεχνάς τις άμεσες προτεραιότητες της δικής σου ζωής. Γενικά πάντως αυτήν την μέρα σε περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος, συγκεντρώσου στην σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άσκοπες αναζητήσεις αν θέλεις να δεις τα πράγματα να παίρνουν μια καλή τροπή για το μέλλον με τον σύντροφο σου. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, ίσως πρέπει να ανοιχτείς σε κάποια άτομα που σε πλησιάζουν και να δώσεις μια ευκαιρία να γνωριστείτε καλύτερα. Ποτέ δεν ξέρεις… Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξεις προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

    Επαγγελματικές
    Τα επαγγελματικά σου πάνε πολύ καλά και με λίγη προσοχή θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη αρκετά ζητήματα. Μην χάνεις την ψυχραιμία σου ότι κι αν συμβαίνει γιατί κάποιες καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και τα έσοδά σου μπορούν να αυξηθούν, αρκεί να κρατήσεις μια καλή ισορροπία στα έσοδα – έξοδα που έχεις.

    Ζυγός
    Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ακριβώς όπως θα ήθελες και αυτό θα σου δημιουργήσει έναν απίστευτο εκνευρισμό τη σημερινή μέρα. Σήμερα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων οι αναβολές και οι καθυστερήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην έρθεις σε ρήξη με άτομα του περιβάλλοντός σου.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου η μέρα είναι καλή και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα που θα εκπλήξει τον σύντροφό σου. Εσένα που η μοναξιά σου έχεις γίνει μόνιμη παρέα, σήμερα να περιμένεις φλερτ και ερωτικά πάθη, που θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα της μοναξιάς σου.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, το άγχος που νιώθεις θα σε κάνει να μην σκέφτεσαι λογικά και ίσως σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες κινήσεις. Δώσε προσοχή σε κάθε συμφωνία οικονομικού περιεχομένου και αν μπορείς, απόφυγε υπογραφές και δεσμεύσεις.

    Σκορπιός
    Δύσκολη και έντονη θα είναι η σημερινή μέρα για εσένα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων. Βάλε μπροστά τη λογική σου για να μην σε πάρει από κάτω και δώσε προσοχή στις παρορμητικές κινήσεις. Το πρόγραμμα και ο ορθολογισμός, είναι τα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός η σημερινή μέρα θα σου δώσει την δυνατότητα να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφό σου και να ξεπεράσεις μέσα από ένα θετικό κλίμα όλες τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα ανάμεσα σας. Εσύ που δεν λες ακόμη να αποχωριστείς την παρέα της μοναξιάς σου, βάλε τη γοητεία σου να λειτουργήσει και αξιοποίησε την εύνοια που σου χαρίζει η Αφροδίτη που παραμένει στον Κριό. Κάτι καλό ετοιμάζεται για την ερωτική σου ζωή!

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν αρκετά καλά και οι δυσκολίες ή οι καθυστερήσεις που τυχόν αντιμετωπίζεις μπορούν να αντιμετωπιστούν με διαλλακτικότητα και με συζήτηση με τους συνεργάτες σου. Πάντως τα οικονομικά σου παίρνουν τα πάνω τους και θα έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια χρέη του παρελθόντος.

    Τοξότης
    Κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν σήμερα στην ζωή σου λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων, θα είναι περαστικές γι’ αυτό δεν πρέπει να βγεις από το πρόγραμμά σου και να αφήσεις αυτά τα μικρά προβλήματα να σε πάνε πίσω και να σε επηρεάσουν αρνητικά. Η μέρα είναι καλή για να τακτοποιήσεις κάποιες καταστάσεις που αφορούν την οικογένεια σου. Απόφυγε την ανυπομονησία, γιατί πίστεψε με δεν είναι και ο καλύτερος σύμβουλος που μπορεί να έχεις.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης φρόντισε τη σχέση σου και διώξε τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που πλανώνται στο μυαλό του συντρόφου σου. Στην πραγματικότητα όλα πηγαίνουν καλά και μπορείς να περάσεις μια πολύ ευχάριστη μέρα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι αρνητικά. Όσοι ανήκετε στην αδέσμευτη κατηγορία του ζωδίου, βγείτε με φίλους ή δεχθείτε προσκλήσεις σε σπίτια και δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό. Έτσι θα μπορέσετε να γοητεύσετε τους γύρω σας.

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου τα έχεις καταφέρει πολύ καλά γι’ αυτό και δεν κινδυνεύεις από μικρές δυσκολίες ή αναποδιές. Ωστόσο, μην επαναπαύεσαι και συνέχισε να δουλεύεις προς το συμφέρον της επαγγελματικής σου ζωής. Τα οικονομικά σου σχέδια παραμένουν στάσιμα, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να απογοητεύεσαι. Κινήσου δυναμικά για να φέρεις τα έσοδά σου εκεί που πρέπει.

    Αιγόκερως
    Σήμερα θα επιστρατεύσεις την σκέψη σου προσπαθώντας να βρεις λύσεις στα προβλήματα που σε αγχώνουν περισσότερο. Αν είσαι ρεαλιστής και δεν κρύβεσαι πίσω από τις καταστάσεις θα πετύχεις όσα θέλεις με τον καλύτερο τρόπο, αν όμως εθελοτυφλείς θα παραμείνεις στα ίδια και τα ίδια.. Γενικά πάντως η μέρα ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να τις πάρεις μετά από ώριμη σκέψη.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, όλα πηγαίνουν καλά αφού ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα δώσουν νέο αέρα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο σύντροφό σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να βγεις από το προστατευτικό τζάμι που έχεις δημιουργήσει γύρω σου…

    Επαγγελματικές
    Στην δουλειά σου σήμερα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα και καλό είναι να αξιοποιήσεις την εύνοια της ημέρας για να κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, θα σου εμφανιστούν ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς για να εξασφαλίσεις κάποια έσοδα στο μέλλον.

    Υδροχόος
    Εργάζεσαι σε πολύ ταχείς ρυθμούς τον τελευταίο καιρό και μάλλον έτσι θα πρέπει να συνεχίσεις για να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα που αφορούν τις προσδοκίες σου. Σήμερα λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε κάποιες καταστάσεις που σε κουράζουν και σε κάθε περίπτωση μην κάθεσαι απαθής περιμένοντας να λυθούν όλα μόνα τους.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος η καλή ατμόσφαιρα μέσα στη σχέση σου μπορεί να χαλάσει εξ αιτίας σου γιατί μεταφέρεις στο σύντροφό σου όλο το άγχος και την πίεση από την δουλειά σου. Απόφυγε αυτή την κατάσταση και χαλάρωσε όσο περισσότερο μπορείς. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, ίσως θα πρέπει να δεις περισσότερο θετικά ένα άτομο που σε πλησιάζει κι εσύ δε δίνεις καμία σημασία. Μπες στο παιχνίδι του φλερτ και βλέπεις…

    Επαγγελματικές
    Στη δουλειά σου καλό είναι σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις αλλά και τις εντάσεις με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά, απόφυγε τις συμφωνίες ή τις υπογραφές. Αν πρέπει να πάρεις μια απόφαση οικονομικού περιεχομένου, σκέψου την πολύ καλά πριν κάνεις οτιδήποτε. Απ’ την άλλη, καλό είναι να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες και χρέη.

    Ιχθείς
    Οι αλλαγές που θα χρειαστεί να επιχειρήσεις αυτήν την ημέρα, είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και μην αφήνεις υποχρεώσεις να μένουν πίσω. Αξιοποίησε όσο περνάει από το χέρι σου, ακόμα και την κοινωνικότητά σου για να βρεις λύσεις σε ότι σε απασχολεί.

    Αισθηματικές
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ιχθείς μπορείς να μιλήσεις με το σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα παράπονα σου, ώστε να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα μαζί του. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος, να ξέρεις ότι η μέρα είναι καλή για να κάνεις την γνωριμία που επιθυμείς.

    Επαγγελματικές
    Η δουλειά σου λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι από την Έκλειψη Σελήνης που θα λάβει χώρα στον Λέων θέλει μεγάλη προσοχή και ωριμότητα και να μην αφήσεις τίποτα στην τύχη του. Μείνε συγκεντρωμένος και μην πιστεύεις εύκολα όσα σου λένε οι γύρω σου, γιατί κινδυνεύεις να εξαπατηθείς από άτομα που εμπιστεύεσαι. Στα οικονομικά σου, απόφυγε υπογραφές και βιαστικές συμφωνίες.

    Πηγή: tlife.gr



    ΣΧΟΛΙΑ