• Gossip

    Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Κυριακή 22 Ιανουαρίου)

    • NewsRoom
    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Η μέρα σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη, είναι ιδανική για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο, να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, να ασχοληθείς με ζητήματα σπουδών αλλά και … να περάσεις όμορφα και διασκεδαστικά.

    Δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

    Κριός
    Aν δεν μπορείς να καταφέρεις κάποια πράγματα με τον τρόπο που ακολουθείς, ίσως θα πρέπει να αλλάξεις τακτική σήμερα. Κι αν πάλι δείς ότι κάτι δεν πάει καλά, ζήτησε βοήθεια από ανθρώπους που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Δεν χρειάζεται να τα κάνεις όλα μόνος σου.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου ζητήματα, αν είσαι Κριός, προσπάθησε να αποφύγεις με κάθε τρόπο τις εντάσεις και τους τσακωμούς μέσα στη σχέση σου. Αντί γι’ αυτό δείξε κατανόηση και καλή διάθεση για επικοινωνία. Εσύ που κυνηγάς ακόμη την ερωτική ευτυχία να ξέρεις ότι έχεις όλη την εύνοια της Αφροδίτης που κινείται στους Ιχθείς για να την βρεις αλλά θα πρέπει να κάνεις σωστές και όχι επιπόλαιες κινήσεις.

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου χρειάζεται έξτρα προσπάθεια σήμερα και θα νιώσεις κάποια στιγμή ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Φρόντισε τον εαυτό σου πριν εξαντληθείς! Τα οικονομικά ζητήματα εξακολουθούν να σε αγχώνουν, αλλά πραγματικά πρέπει να ηρεμήσεις πρώτα για να τα βάλεις όλα σε μια σειρά.

    Ταύρος
    H κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα μπορέσεις να μιλήσεις με ενδιαφέροντα άτομα. Άκουσε τη γνώμη τους και προσπάθησε να υιοθετήσεις τη δική τους αισιόδοξη στάση γιατί θα σε κάνει να δείς τα πράγματα αλλιώς και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να βελτιώσεις τη ζωή σου.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος, είναι μια καλή μέρα για να κουβεντιάσεις με τον σύντροφό σου καίρια ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας και να δώσεις οριστικές λύσεις. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει στην ζωή σου βγες με την καλύτερη σου διάθεση από το σπίτι γιατί οι πιθανότητες να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα είναι πολλές…

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου έχει και σήμερα αρκετή πίεση αλλά με τη βοήθειά των συνεργατών σου μπορείς να ανταπεξέλθεις σε κάθε δυσκολία. Τα οικονομικά σου είναι ακόμα λίγο πεσμένα και ίσως χρειάζεται να κόψεις ακόμα κάποια έξτρα έξοδα.

    Δίδυμοι
    Σε περιμένει μία ημέρα με αρκετές ευκαιρίες, όπου κάθε σου κίνηση θα χαρακτηρίζεται από επιτυχία και ώριμη αντιμετώπιση. Ευτυχώς η δυναμική σου πλευρά παίρνει τα πάνω της και τίποτα δεν σε σταματά. Βάλε τους στόχους σου σε σειρά και ξεκίνησε υλοποιώντας τα σχέδιά σου.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μην χαλάσεις τη μέρα σου με διαφωνίες που δεν έχουν νόημα. Συζήτησε ήρεμα και βρες ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε φάση ψαξίματος κάνε ότι μπορείς για να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό. Η γοητεία σου θα φέρει κοντά σου ένα πρόσωπο που κι εσένα σε ενδιαφέρει.

    Επαγγελματικά
    Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολλές καλές στιγμές κυρίως επειδή σήμερα μπορείς να αξιολογήσεις σωστά τους συνεργάτες σου και να ανοίγεσαι τόσο όσο χρειάζεται. Μην απογοητεύεσαι με τα οικονομικά σου γιατί και αυτά μπορούν να βελτιωθούν αν δείξεις λίγη περισσότερη εγκράτεια σε κάποιες αγορές.

    Καρκίνος
    Εφόσον ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις πρέπει να το κυνηγήσεις χωρίς να σε κρατάνε πίσω κάποια άτομα με αμφίβολες προθέσεις. Μην ακούς όλα όσα σου λένε και μην επηρεάζεσαι γιατί μπορεί να χάσεις σημαντικές ευκαιρίες. Ιδιαίτερα σήμερα δείξε εμπιστοσύνη στον τρόπο που σκέφτεσαι και υλοποίησε τα σχέδιά σου με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις καλύτερα.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, μπορείς να περάσεις μια πολύ όμορφη μέρα και να χαλαρώσεις δίπλα στον σύντροφό σου. Αν κάποια στιγμή πάει να γίνει κάποια παρεξήγηση μην την αφήσεις να σου χαλάσει το κλίμα. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου ετοιμάσου για μια ενδιαφέρουσα βραδιά που μπορεί να φέρει κοντά σου έναν μεγάλο έρωτα.

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και κάποια προβλήματα που είχες με συνεργασίες μένουν πίσω σου και όλα εξελίσσονται προς όφελός σου. Ακόμα και τα έσοδά σου δείχνουν να αυξάνονται έστω και παροδικά, γεγονός που σου δίνει ανάσα ανακούφισης.

    Λέων
    Όσα ζητήματα δεν έχουν βρει λύση και σε αγχώνουν ακόμη, δεν πρόκειται να εξαφανιστούν δια μαγείας και χρειάζονται και την δική σου συμμετοχή για να διεκπεραιωθούν. Όσο πιο γρήγορα το πάρεις απόφαση, τόσο πιο άμεσα θα κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις για να τα τακτοποιήσεις όλα όπως πρέπει. Άφησε λοιπόν τα άλλοθι και πιάσε δουλειά για να διώξεις το άγχος που σε έχει κυριεύσει.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Λέων, μπορείς να απολαύσεις την ασφάλεια και την τρυφερότητα που σου προσφέρει ο σύντροφός σου χωρίς να χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με άγχη και προβλήματα. Προσπάθησε να αποσυμφορηθείς και όχι να φορτώσεις και τη σχέση σου με όλα τα προβλήματα που σε πιέζουν. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι κάνε τις κινήσεις σου προς το άτομο που σε ενδιαφέρει. Οι συνθήκες είναι με το «μέρος» σου.

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου είναι σε μια καλή φάση και όλα σου τα σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν αρκεί να δείξεις συγκέντρωση και να κάνεις προσεκτικές κινήσεις. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή και σύντομα θα φτάσουν στο επιθυμητό σημείο που θα σου επιτρέψουν να κάνεις και μερικές μικροσπατάλες.

    Παρθένος
    Αγαπητέ Παρθένε ό, τι δεν πηγαίνει καλά στη ζωή σου μπορεί να διορθωθεί, αν κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Ειδικά σήμερα πρέπει να είσαι αποφασισμένος να δώσεις ένα οριστικό τέλος στις καταστάσεις που σε κάνουν να χάνεις το χαμόγελό σου. Προσοχή σε ποιους ανθρώπους θα απευθυνθείς για συμβουλές. Προτίμησε τα δικά σου άτομα που εμπιστεύεσαι περισσότερο.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Παρθένος μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα με τον σύντροφό σου και να δώσεις μαζί λύση σε διάφορα προβλήματα που αφορούν τη σχέση σας. Κάνε ό, τι περνάει από το χέρι σου για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη που σας φέρνουν σε αδιέξοδο. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση συνάντησε τους φίλους σου και μην κλείνεσαι στο σπίτι. Οι γνωριμίες είναι εκεί έξω και σε περιμένουν!

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις πολλά ζητήματα και να κάνεις μια νέα αρχή σε τομείς που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα. Η δυναμικότητά σου θα κάνει θαύματα και πολλά θέματα θα τακτοποιηθούν. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, χρειάζονται προσοχή και μείωση των εξόδων σου.

    zodia2Ζυγός
    Είναι μια καλή μέρα η σημερινή Κυριακή για εσένα, αφού η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και αυτό σε κάνει να δείς τα προβλήματά σου με μεγαλύτερο ρεαλισμό. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά από αυτά, καθώς οι λύσεις τελικά είναι πιο απλές και τα ζητήματά σου πιο εύκολα απ’ όσο νόμιζες μέχρι τώρα.

    Αισθηματικά
    Για την αισθηματική σου κατάσταση, είναι μια μέρα κατάλληλη για εκπλήξεις και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου. Κάνε τώρα ένα νέο ξεκίνημα που θα σε αναζωογονήσει. Κι αν ακόμη στα αισθηματικά σου επικρατεί το απόλυτο κενό μπορείς να ελπίζεις σε μια καλή γνωριμία πολύ σύντομα. Η καλή σου ενέργεια θα φέρει δίπλα σου τους κατάλληλους ανθρώπους.

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου είναι σε μια φάση όπου όλα μπορούν να εξελιχθούν υπέρ σου αν δείξεις υπομονή και επιμονή στους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δείχνουν να βελτιώνονται αφού τα έσοδά σου αυξάνονται εκεί που δεν το περιμένεις.

    Σκορπιός
    Σήμερα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί αρκετές αναποδιές θα προκύψουν και μάλιστα δεν θα είναι ξεκάθαρες. Οπότε η συγκέντρωση και η εξυπνάδα θα σου δείξουν τις καταστάσεις που πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα. Μην είσαι βιαστικός στις κινήσεις σου γιατί μπορεί να κάνεις σημαντικά λάθη.

    Αισθηματικά
    Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Σκορπιός, αρκετά είναι τα πραγματικά σου προβλήματα… Μη δημιουργείς και φανταστικά μέσα στη σχέση σου. Φέρσου ήρεμα και διώξε τις αβάσιμες υποψίες σου. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και κάνετε την αυτοκριτική σας. Μπροστά σας θα το βρείτε…

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου θα κινηθεί σε ένα τέτοιο κλίμα ανασφάλειας και κάθε σου απόφαση θα σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πράττεις το σωστό. Δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και όλα θα πάνε όπως θέλεις. Τα οικονομικά σου σε αγχώνουν γιατί οι υποχρεώσεις σου δεν έχουν τελειωμό. Υπομονή και αυτοσυγκράτηση μέχρι να έρθουν καλύτερες μέρες…

    Τοξότης
    Πολλές ευκαιρίες, πολλές επαφές και πολλές λύσεις θα σου ανοίξουν τα μάτια και θα σε κάνουν να συνθέσεις το πάζλ έτσι όπως εσύ θέλεις. Μην αφήσεις όμως τις καταστάσεις να περάσουν χωρίς να τις αξιοποιήσεις γιατί μπορεί να μην ξαναπροκύψουν μπροστά σου.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης θα πρέπει να ηρεμήσεις μέσα στη σχέση σου και να μην μεταφέρεις όλα σου τα προβλήματα εκεί. Μόνο έτσι θα περάσεις ένα ερωτικό βράδυ που θα σε χαλαρώσει. Εσένα που η μοναξιά σου έχει γίνει η μόνιμη παρέα, οι ευκαιρίες να γνωρίσεις κάτι αξιόλογο δεν λείπουν. Κοίταξε να τις εκμεταλλευτείς αναλόγως…

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αν βάλεις κι εσύ μπροστά για να ξεμπερδεύεις με κάποια ζητήματα που είχες αφήσει στον πάγο. Πάντως νέες συνεργασίες μπορούν να σου λύσουν τα χέρια. Ακόμα και τα οικονομικά σου ευνοούνται αφού θα σου γίνουν προτάσεις που θα αλλάξουν την οικονομική σου κατάσταση.

    Αιγόκερως
    Άλλη μια έντονη μέρα σε περιμένει με πολλές υποχρεώσεις αλλά και πολλές απογοητεύσεις. Κάποιες ειδήσεις που θα ακούσεις δεν θα σε ευχαριστήσουν καθόλου και μάλιστα θα σε βάλουν σε σκέψη για άτομα τα οποία εμπιστευόσουν. Ωστόσο είναι καλή ευκαιρία σήμερα για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου χωρίς να αποσυντονίζεσαι.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, οι εντάσεις θα σε κάνουν να νιώσεις μόνος και απογοητευμένος. Μην παραδίδεις τα όπλα και βρες τον τρόπο να πλησιάσεις τον σύντροφό σου. Αν δεν έχεις μόνιμη σχέση, πάρε αγκαζέ την Αφροδίτη από τους Ιχθείς και βγες έξω να διασκεδάσεις… Δεν θα το μετανιώσεις!

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου έχει αρκετές εντάσεις που προέρχονται κυρίως από συνεργασίες προβληματικές. Κάνε τις απαραίτητες συζητήσεις όσο δύσκολο κι αν είναι. Τα έξοδά σου έχουν έξτρα απαιτήσεις αλλά η οικονομία που έχεις κάνει μέχρι τώρα θα σε βοηθήσει να τις καλύψεις.

    Υδροχόος
    Σήμερα θα φτάσεις να αναρωτηθείς, γιατί έχει περιοριστεί τόσο έντονα ο κοινωνικός σου κύκλος και αισθάνεσαι μόνος σου. Με αυτήν την αφορμή κάνε κάποιες κινήσεις να βγεις λίγο περισσότερο έξω, να συναναστραφείς με κόσμο και μην αφήνεις την απαισιόδοξη διάθεση να σε καταβάλλει.

    Αισθηματικά
    Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, πλησίασε το ταίρι σου και κάνε μια συζήτηση που θα σας λυτρώσει και τους δύο από τις μαύρες σκέψεις που βασανίζουν το μυαλό σας. Με το να κρύβεστε και οι δύο πίσω από τα προβλήματα, όλα γίνονται χειρότερα. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από την ζωή σου η μέρα είναι καλή για φλερτ. Μην κλειστείς στο σπίτι!

    Επαγγελματικά
    Στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να ανοίξεις τα αφτιά σου για να ακούσεις κάποιες προτάσεις που μπορεί να είναι πολύ συμφέρουσες. Μην επιμένεις στις δικές σου επιλογές ακόμα κι αν ξέρεις ότι μπορεί να είναι λάθος. Τα οικονομικά σου ακολουθούν πορεία καταστροφική με τόσα έξοδα που κάνεις. Βάλε άμεσα ένα φρένο.

    Ιχθείς
    Η σημερινή Κυριακή θα σε γεμίσει προβληματισμό και ίσως και λίγη ανασφάλεια για όσα αλλάζουν γύρω σου χωρίς να μπορείς να κάνεις τίποτα. Αξιοποίησε κάθε αλλαγή προς όφελός σου και να ξέρεις ότι κάποιες φορές όσα σε στενοχωρούν μπορεί στο τέλος να αποβούν υπέρ σου.

    Αισθηματικά
    Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Ιχθείς, οι αλλαγές που γίνονται δεν σε αφήνουν να αφιερωθείς στη σχέση σου και να ακούσεις τι έχει να σου πει ο σύντροφός σου. Δεν θα σου βγει σε καλό αυτή η συμπεριφορά που έχεις υιοθετήσει το τελευταίο διάστημα και πρέπει κάτι να κάνεις για την διορθώσεις άμεσα. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, δείξε την αισιόδοξη πλευρά σου και κάποια καλή γνωριμία θα προκύψει από εκεί που δεν το περιμένεις.

    Επαγγελματικά
    Η δουλειά σου παραμένει σε μια κατάσταση σχετικά σταθερή και αυτό μπορεί να σε κάνει να χαλαρώσεις λίγο. Αυτό που δεν σε χαλαρώνει όμως καθόλου είναι η οικονομική σου κατάσταση που εξακολουθεί να έχει μελανά σημεία. Κάνε υπομονή γιατί σε λίγο και με την δική σου συμμετοχή βέβαια… όλα θα φτιάξουν.

    Πηγή:tlife.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καιρός: Τοπικές βροχές και νεφώσεις – Πού θα σημειωθεί παγετός – Αναλυτική πρόβλεψη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Αβάσταχτος θρήνος για την Πάολα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μ. Σφακιανάκης: Τα επόμενα βήματα του διασημότερου αξιωματικού της Αστυνομίας



    ΣΧΟΛΙΑ