• LIFE&STYLE

    Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Μαρία Ηλιάκη- Χώρισε μετά από 1,5 χρόνο σχέσης (video)

    Ηλιάκη


    Στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Ηλιάκη. Αν και η εμφάνισή της ξεκίνησε ως μία συνέντευξη σαν όλες τις άλλες, η Μαρία κατάφερε να αφήσει την Ελένη Μενεγάκη με το στόμα ανοιχτό με μία αποκάλυψή της αφού ακόμα και οι πιο στενοί της συνεργάτες δεν το γνώριζαν.

    Χωρίς να την ρωτήσει κάτι σχετικό η Ελένη Μενεγάκη, ανακοίνωσε το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον σύντροφό της Νεκτάριο Γαλίτη.  «Είμαι ωραία, είμαι καλά, χώρισα», ενώ πρόσθεσε πως «Δεν προσπαθώ να αλλάξω, κάνω υποχωρήσεις στις σχέσεις μου γενικά. Την αλήθεια μου λέω, τι να πω; Ψέματα;» είπε.

    Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου ενάμισι χρόνο, αλλά αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που χωρίζουν, αφού σύμφωνα με φήμες, είχαν τραβήξει ξανά διαφορετικούς δρόμους και τον περασμένο Αύγουστο. Μετά την επανασύνδεση βέβαια υπήρξαν φήμες πως το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά όλα δείχνουν πως τώρα η ρήξη είναι οριστική.

    H Μαρία Ηλιάκη προσπαθεί να ξεπεράσει σιγά – σιγά τον χωρισμό, ενώ στο ξεκίνημα της εκπομπής της σήμερα, ζήτησε μια αγκαλιά από τον φίλο της, Νίκο Μουτσινά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Πώς η Μαρέβα Μητσοτάκη έστησε τον «Θρίαμβο της Ελλάδος»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Μελάνια Τραμπ σε κόντρα με την Daily Mail: Γιατί η Πρώτη Κυρία ζητά 150 εκατ. δολάρια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα τρία αγαπημένα τραγούδια του Λουκιανού Κηλαηδόνη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ