• Gossip

    «Ελεύθερος και ωραίος» ο Κ. Μπακογιάννης – Τι συμβαίνει με την Σία (pics)

    • NewsRoom
    Σία Κοσιώνη, Παρουσιάστρια Ειδήσεων/ Κώστας Μπακογιάννης Πολιτικός

    Σία Κοσιώνη, Παρουσιάστρια Ειδήσεων/ Κώστας Μπακογιάννης Πολιτικός


    Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πλέον και επίσημα «ελεύθερος».

    Στις 9 Ιανουαρίου, βγήκε το διαζύγιο του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, με την πρώην σύζυγό του και επιχειρηματία Κάλλια Καμπουρίδου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

    mpakogiannis

     

    Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στις 15 Ιουλίου του 2006 και μετά από εφτά χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δυο παιδιών, του Παύλου και της Δανάης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

    Ο Κώστας Μπακογιάννης μετά το τέλος του γάμου του (το 2013) βρήκε την αγάπη και τον έρωτα στα μάτια της Σίας Κοσιώνη με την οποία γνωρίστηκε σε ένα πάρτι κοινών φίλων μέσω κοινής παρέας.

    Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι, ο περιφερειάρχης κ. Μπακογιάννης και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχουν σκοπό να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ενώ πολλές φορές είχε γίνει λόγος και για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη.

    mpakogiannis

    Οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ, δε θέλουν να δίνουν δικαιώματα, κάνουν σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις αλλά όπως λένε άνθρωποι από το κοντινό τους περιβάλλον περνούν όμορφες στιγμές και δείχνουν ευτυχισμένοι.

    Πρόσφατα μάλιστα, συγκατοίκησαν στα Βριλήσσια από όπου δε θα μπορούσε να λείπει και ο πιστός φίλος της Σίας, ο σκύλος της, ο Άρης.

    Η Σία έμενε τα τελευταία χρόνια σε διαμέρισμα στον Πειραιά, αλλά επέστρεψε στα βόρεια προάστια, δίπλα από τα Μελίσσια, όπου και βρίσκεται το πατρικό της.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πώς ήταν πραγματικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη χωρίς μακιγιάζ; (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απίστευτο! Αυτοί είναι οι μισθοί της Μενεγάκη και της Ζαρίφη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 14 ισχυρότεροι Έλληνες εφοπλιστές της Lloyd’s List – Ποιο είναι το όνομα-έκπληξη



    ΣΧΟΛΙΑ