• LIFE&STYLE

    Λαυρέντης Μαχαιρίτσας- Γιάννης Ζουγανέλης: «Φίλοι καρδιάς», το τραγούδι-αφιέρωμα στη φιλία των δύο καλλιτεχνών

    • NewsRoom

    Γιάννης Ζουγανέλης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας


    Συγκίνηση προκαλεί το νέο τραγούδι του Γιάννη Ζουγανέλη, που έγραψε από καρδιάς για τον φίλο του, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, προδομένος από την καρδιά του.

    Το νέο τραγούδι του Γιάννη Ζουγανέλη έχει τίτλο «Φίλοι Καρδιάς» και, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είναι αφιερωμένο στον φίλο και συνάδελφό του, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

    «Τον Λαυρέντη τον πρόδωσε η καρδιά του, όμως δεν προδόθηκε από τη ζωή. Είναι αφιερωμένο χωρίς πολλά λόγια. Είναι από μέσα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος, μάλιστα, είχε συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον τραγουδοποιό τη νύχτα πριν το θάνατό του.

    Μιλώντας στο ΘΕΜΑ, ο Γιάννης Ζουγανέλης αποκάλυψε, επίσης, ότι, μετά τον πρόωρο θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες εβδομάδες, ο ίδιος ετοιμάζει τον τελευταίο δίσκο του αγαπημένου τραγουδοποιού, ο οποίος περιλαμβάνει τραγούδια που είχε γράψει ο ίδιος ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και, μάλιστα, τα είχε παρουσιάσει στον Γιάννη Ζουγανέλη, αφού είχε προλάβει να τα ηχογραφήσει.

    «Είναι έτοιμα. Μου έβαλε να ακούσω τρία από αυτά και σε βεβαιώ είναι σπουδαία. Θα σκίσει το άλμπουμ. Βάζω στοίχημα», τόνισε ο Γ. Ζουγανέλης, μιλώντας για τον τελευταίο δίσκο του Μαχαιρίτσα.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι η δημοσιοποίηση του τραγουδιού «Φίλοι Καρδιάς», που έγραψε ο Ζουγανέλης για τον Μαχαιρίτσα έλαβε χώρα την ημέρα, που έχει καθιερωθεί να εορτάζεται η παγκόσμια ημέρα κατά της θρόμβωσης, μια ημέρα συμβολική για την απουσία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

    Ακούστε εδώ το τραγούδι του Γιάννη Ζουγανέλη για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:



    ΣΧΟΛΙΑ