ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαίρη Χρονοπούλου: «Δεν ήταν ατύχημα ο θάνατός της, ήταν εγκληματική ενέργεια», υποστηρίζει ο δικηγόρος της
Στο νοσοκομείο «Σωτηρία» νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, η Μαίρη Χρονοπούλου, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram.
Η σπουδαία ηθοποιός του κλασσικού ελληνικού κινηματογράφου κρίθηκε απαραίτητο να νοσηλευτεί, καθώς υπέφερε από πόνους σε ολόκληρο το σώμα της, μυαλγίες και βαρύ βήχα. Όπως αποκάλυψε, υποβλήθηκε σε τεστ κορονοϊού, το οποίο βγήκε αρνητικό.
Όμως, σύμφωνα με την ανάρτησή της, από χθες της δόθηκε εξιτήριο και πλέον πρέπει να έχει επιστρέψει στο σπίτι της.
Τι έγραψε η Μαίρη Χρονοπούλου:
«Στο δασάκι του νοσοκομείου Σωτηρία. Από την περασμένη Πέμπτη είχα φρικτούς πόνους σε όλο μου το σώμα. Μυαλγίες ανεπανάληπτες κι ένας οξύς πόνος στο στήθος, αφόρητος. Επίσης, βαρύς βήχας, έχασα σχεδόν τελείως σοβαρή τη φωνή μου και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Αφού είχα κορεσμό 82. Πανικόβλητη, έκανα αμέσως μοριακό τεστ covid 19. Όπου, ευτυχώς μετά από αρκετές ώρες, απεδείχθη αρνητικό.
Τα συμπτώματα όμως, επιδεινωνόταν. Με αποτέλεσμα να αναγκαστώ επικοινωνήσω με τους γιατρούς μου στην Πνευμονολογική κλινική του νοσοκομείου Σωτηρία. όπου έχω τον μόνιμο θεράποντα ιατρό μου, για το αναπνευστικό, τον καθηγητή κύριο Κουλούρη. Ο κύριος Κουλούρης, παραθέριζε. Ευτυχώς όμως, επειδή υπήρχαν οι λαμπροί αντικαταστάτες του, και συγκεκριμένα ο κ. Τατακος, μόλις άκουσαν τα συμπτώματα μου, μου ζήτησαν να έρθω αμέσως στο νοσοκομείο. Κατόπιν πολλαπλών εξετάσεων κι από μηχάνημα σε μηχάνημα, έγινε εισαγωγή μου, στην Πνευμονολογική κλινική. Από κει και πέρα αφέθηκα στα χέρια του έμπειρου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, και σήμερα, νιώθω καλύτερα. Κυριακή, μέρα χαράς! Και βγήκα στον κήπο.
Ακολουθώντας όλο το πρωτόκολλο ασφαλείας για τον κορονοϊό, είμαι αισιόδοξη και σήμερα -πρώτα ο Θεός- επιστρέφω στο σπίτι μου. Σας αγαπώ, και η αγάπη σας,, με γεμίζει αισιοδοξία και δύναμη. Η δική σας Μαιρούλα.»
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
View this post on Instagram
Διαβάστε επίσης:
Κικίλιας – Μπαλατσινού: Διακοπές στην Πάτμο με τον 8 μηνών γιο τους – Το μήνυμα που έστειλαν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Πάνω από 1.200 νέες ακυρώσεις πτήσεων λόγω της χειμερινής καταιγίδας
- Μινεσότα: Μετά από 10 μέρες κράτησης επέστρεψε στο σπίτι του το 5χρονο αγόρι που κρατούταν από την ICE
- Κακοκαιρία: Σοβαρά προβλήματα στα παράλια του νομού Λάρισας
- Κακοκαιρία: Εγκλωβισμένοι επισκέπτες στο Χιονοδρομικό Κέντρο Φαλακρού – Ανάμεσά τους και παιδιά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.