• LIFE&STYLE

    Λαμπερή πρεμιέρα για το Project Runway Greece (video)

    Project Runway Greece


    Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης το πολυαναμενόμενο Project Runway Greece στο Open με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία σύστησε τους κριτές στους 16 συμμετέχοντες και τους τηλεθεατές. Ο σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου, η γνωστή φωτογράφος Ρούλα Ρέβη και ο ενδυματολόγος Μιχάλης Παντός αποτελούν την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας, ενώ μέντορας και οδηγός των παικτών είναι ο σχεδιαστής μόδας Απόστολος Μητρόπουλος.

    Με τη σειρά της, η όμορφη παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους παίκτες πως, «Κάθε εβδομάδα θα έχετε μια αποστολή, θα πρέπει να σχεδιάζετε, να δημιουργείτε και να παρουσιάζετε ένα ρούχο. Όμως ο χρόνος δεν θα είναι φίλος σας. Θα έχετε λίγα λεπτά στη διάθεσή σας για να σχεδιάσετε, λίγα λεπτά για να αγοράσετε τα υλικά σας και μόνο λίγες ώρες για να δημιουργήσετε και λίγα χρήματα να διαθέσετε».

    Μάλιστα εξήγησε ότι, «Από όλα αυτά τα λίγα, εμείς περιμένουμε πολλά. Κάθε εβδομάδα ένας από εσάς θα αποχωρεί, αυτός που θα έχει συγκεντρώσει τη χαμηλότερη βαθμολογία από τους κριτές, ενώ αυτός με τη μεγαλύτερη θα κερδίζει ασυλία. Θα έχετε 16 αποστολές, όμως αν το καλοσκεφτείτε μία είναι η αποστολή σας, να φτάσετε στον τελικό!».

    Δείτε το βίντεο:

    Όσο για τον μέντορά τους, Απόστολο Μητρόπουλο, η Ευαγγελία Αραβανή αποκάλυψε ότι εκείνος θα έχει τη δυνατότητα να σώσει έναν παίκτη, ασκώντας βέτο προκειμένου να του δώσει δεύτερη ευκαιρία και να παραμείνει στον διαγωνισμό. Στη συνέχεια, ο ίδιος δήλωσε:

    «Θελετε, δεν θέλετε θα είμαστε μαζί όλη μέρα. Μόνο στον ύπνο θα χωριζόμαστε και πιστέψτε με δεν θα είναι πολλές οι ώρες. Γενικά θα έχω τον ρόλο του εντολέα. Θα σας δίνω το θέμα της αποστολής, το μπάτζετ και τον χρόνο που θα έχετε στη διάθεσή σας. Θα πηγαίνουμε παρέα να αγοράζουμε τα υφάσματα. Θα δίνω την έναρξη και τη λήξη του χρόνου. Εσείς θα με βλέπετε σαν μπαμπούλα».

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=Wld75L6vrQI

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: MasterChef Junior: Με αγαπημένα τους πρόσωπα θα μαγειρέψουν σήμερα οι μικροί διαγωνιζόμενοι (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρεμιέρα για την Έλλη Στάη και το πρόγραμμα του Open – Νούμερα τηλεθέασης και αντιδράσεις από Twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιατί ο Άγγελος Μπράτης θέλει να τον αποκαλούν «μόδιστρο» και όχι σχεδιαστή μόδας;



    ΣΧΟΛΙΑ