• LIFE&STYLE

    Λαμπεροί καλεσμένοι στην εκδήλωση του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ με πρωταγωνίστρια την Μαρινέλλα (pics)

    • NewsRoom


    Μία λαμπερή βραδιά εκτυλίχθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Πλήθος επιφανών καλεσμένων έδωσαν το παρών στην συναυλία της Μαρινέλλας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Μία βραδιά, αφιερωμένη στην ανιδιοτελή προσφορά, που γέμισε λάμψη, συγκίνηση και μουσική.

    Το απόγευμα της Δευτέρας, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη καλωσόρισε την κορυφαία Ελληνίδα καλλιτέχνιδα Μαρινέλλα, στην μεγάλη οικογένεια του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

    Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη ανακήρυξε την Μαρινέλλα «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» δια βίου, τιμώντας την για τη σπουδαία της προσφορά στο έργο του Συλλόγου. Η ανακήρυξη της Μαρινέλλας σε «Καλλιτέχνη για την ΕΛΠΙΔΑ» πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κοινής Συνέντευξης Τύπου για τη μουσική παράσταση «ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – Ο ΜΥΘΟΣ» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Μάλιστα, μετά τη χθεσινή, πρώτη sold out παράσταση, ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία, την Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020.

    Όπως έγινε γνωστό, μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

    Μεταξύ των λαμπερών καλεσμένων της χθεσινής βραδιάς, που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση και τίμησαν την Μαρινέλλα, ήταν οι Λάκης Λαζόπουλος, Σταμάτης Φασουλής, Γιώργος Θεοφάνους, Ήβη Αδάμου, Μιχάλης Κουινέλης, Ζωζώ Σαπουντζάκη, Κώστας Μακεδόνας και άλλοι.

    Δείτε τις εμφανίσεις των καλεσμένων:
    Μαριάννα Βαρδινογιάννη
    Λάκης Λαζόπουλος (στα δεξιά)

    Μιχάλης Κουινέλης, Ήβη Αδάμου
    Σταμάτης Φασουλής
    Ο Γιώργος Θεοφάνους με την σύζυγό του
    Μαρίνα Πατούλη
    Κώστας Μακεδόνας
    H Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της



    ΣΧΟΛΙΑ