• LIFE&STYLE

    Λάκης Λαζόπουλος: Γιατί δεν μεταδόθηκε το Αλ Σιχτίρι χθες (video)

    • NewsRoom

    Λάκης Λαζόπουλος


    Η νέα εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου με τίτλο «Αλ Σιχτίρι» δεν μεταδόθηκε χθες στο Open, αμέσως μετά το «Αλ Τσαντίρι», όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

    Ο κωμικός ηθοποιός και παραγωγός εξήγησε στο κοινό του τον λόγο για τον οποίο το κανάλι πήρε αυτή την απόφαση, ενώ ξεκαθάρισε τις φήμες που ακούγονται για «κόψιμο» της εκπομής του λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

    «Κανονικά ήταν Αλ Σιχτίρι και αυτή τη φορά δεν θα είναι Αλ Σιχτίρι γιατί εγώ είχα μια έμπνευση, σας την είπα στην προηγούμενη εκπομπή. Να οργανώσω μια συζήτηση και να ρίξω φως στην ιστορία. Αλλά το κανάλι θεώρησε και σωστά ότι αυτό πρέπει να γίνει σε μια άλλη εκπομπή», εξήγησε ο Λάκης Λαζόπουλος, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι θα κάνει μία άλλη ξεχωριστή εκπομπή.

    «Να κάνουμε μια άλλη εκπομπή, να μην ακολουθεί μια ψυχαγωγική εκπομπή. Να φτιάξουμε μια άλλη εκπομπή που θα λέγεται… Φως στην Ιστορία, να είμαι εγώ από κάτω με εσάς, να ρωτάμε όλοι, να έχουμε ανθρώπους καλεσμένους κι έναν δημοσιογράφο να συντονίζει.

    Και είπαμε να το οργανώσουμε ανεξάρτητα, οπότε δεν πρόλαβα να το οργανώσω και άκουσα όλα αυτά τα fake news που βγήκαν», δήλωσε ο ίδιος, ενώ συμπλήρωσε πως την επόμενη Τρίτη στο «Αλ Σιχτίρι» καλεσμένος θα είναι ο Γιάννης Πλούταρχος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Έλληνας κέρδισε το αυτοκίνητο! – Ποιος αποχώρησε και ποιος τιμωρήθηκε; (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λαζόπουλος – Κούγιας: 15 χρόνια πήγαινε για τσαμπουκά η φάση!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποια είναι η αμοιβή του Λάκη Λαζόπουλου από το Open!



    ΣΧΟΛΙΑ