• LIFE&STYLE

    Λάκης Γαβαλάς: Ανατροπή με τη βίλα στη Μύκονο (video)

    • NewsRoom


    Αλλάζουν τα δεδομένα για τον Λάκη Γαβαλά και την υπερπολυτελή βίλα που διαθέτει στη Μύκονο, καθώς το ακίνητο δεν θα βγει τελικά σε πλειστηριασμό.

    Τον περασμένο Ιούλιο προγραμματίστηκε ο πλειστηριασμός της βίλας στη Φτελιά για την 14η Οκτωβρίου, με τιμή εκκίνησης τα 1.225.000 ευρώ, ποσό χαμηλότερο από την εμπορική της αξία, που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ.

    Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο γνωστός σχεδιαστής, μιλώντας στην εκπομπή Love it του ΣΚΑΪ, ο πλειστηριασμός δεν θα προχωρήσει.

    «Η βίλα μου στη Μύκονο δεν βγαίνει σε πλειστηριασμό», ξεκαθάρισε ο Λάκης Γαβαλάς, «το έχω ανοίξει, το έχω αερίσει και το ετοιμάζω. Δεν θα βγει σε πλειστηριασμό, όχι. Θα ήταν βλακεία του κράτους να κάνει κάτι τέτοιο σε έναν Γαβαλά πλέον. Ο Γαβαλάς πρέπει να είναι glamorous, να έχει αυτά που του ανήκουν, τα έχει βγάλει με πολύ ιδρώτα».

    «Και αν μου πήραν κάποια πράγματα, γιατί έχουν πάρει, απ’ ότι βλέπετε έχουν μείνει έτσι. Αλλάζουν χέρια… Τώρα είδα το ακίνητό μου στη Βουκουρεστίου το πήρε και καλά ένας επενδυτής από το εξωτερικό. Τον πήρα προχθές τηλέφωνο και του είπα ‘λέγομαι Λάκης Γαβαλάς, το νοικιάζετε;’. Δεν ήξερε τι να μου πει», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

    Όσο για την επιστροφή του στα καθημερινά επεισόδια του My Style Rocks, ο Λάκης Γαβαλάς δήλωσε:

    «Εγώ δεν είχα φύγει ποτέ από το My Style Rocks. Εγώ θέλω να εξελίσσονται τα κορίτσια. Άρα, λοιπόν, δεν μπορώ παρά να είμαι σωστός στα κορίτσια και καθοδηγητής. Αυτό κάνω σε αυτό το παιχνίδι, σε αυτό το show. Ποιος θα μπορούσε να κρίνει καλύτερα από το σύμπαν μία μου εμφάνιση; Και αυτό δεν είναι υπεροπτικό, προς Θεού».

     

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ