• LIFE&STYLE

    Lady Gaga: Ανακοίνωσε την μεγαλύτερη παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία

    • NewsRoom
    Lady Gaga


    Η Lady Gaga ανακοίνωσε πως το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται να προβληθεί διαδικτυακά μια ιστορική παγκόσμια εκδήλωση με δεκάδες τραγουδιστές και celebrities, προς τιμήν των γιατρών και των νοσηλευτών όλου του κόσμου.

    «Θέλω να τονίσω πως δεν είναι απλά μια ιστορική στιγμή της ανθρωπότητας, αλλά προκύπτει και μια πολιτιστική μοναδική στιγμή…» δήλωσε η Lady Gaga στον Τζίμι Φάλον.

    Ο Αμερικανός παρουσιαστής, μαζί με τους Τζίμι Κίμελ και Στίβεν Κόλμπερτ αναλαμβάνουν τον συντονισμό του πρωτοφανούς δρώμενου, στο οποίο θα συμμετέχουν και αθλητές. «Όταν ξεκινήσει το show, αφήστε στην άκρη τα πορτοφόλια σας και απολαύστε το» λέει η Lady Gaga

    Στη συναυλία αυτή, η οποία θα βγει διαδικτυακά, έχουν δηλώσει το «παρών» ορισμένοι από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο.

    Εκτός από την Lady Gaga, θα δούμε τους: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, Finneas, Idris and Sabrina Elbam, J. Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul MacCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Ruks Khan, Stevie Wonder.



    ΣΧΟΛΙΑ