• LIFE&STYLE

    Η Kylie Jenner μας δείχνει τη συλλογή με τις τσάντες της, αξίας 1 εκατ. (pics)

    κάιλι τζένερ

    Kylie Jenner


    Ζάλη στους λάτρεις των αξεσουάρ, και κυρίως σε όσους έχουν τρέλα με τις τσάντες, προκάλεσε η συλλογή της Kylie Jenner. Η ριάλιτι σταρ και επιχειρηματίας, μετά τη γέννα της επανέρχεται σιγά-σιγά στα social media, με σέλφι και φωτογραφίες της κόρης της, Stormi.

    Αυτή τη φορά ανέβασε στο Snapchat και το Instagram μία φωτογραφία με την τεράστια ντουλάπα της, στην οποία φυλάσσει αποκλειστικά όλες τις πανάκριβες τσάντες της. Hermes, Dior, Louis Vuitton, Balenciaga, Chanel αποτελούν τους διασημότερους και πιο μεγάλους οίκους μόδας και η Kylie τους έχει τιμήσει όλους, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που μοιράστηκε.

    κάιλι τζένερ-τσαντες

    Με έξι ράφια γεμάτα τσάντες, αξίας που ξεπερνά το 1 εκατομμύριο δολάρια, η 20χρονη πόζαρε μέσα στο δωμάτιο φορώντας ένα νεγκλιζέ και γόβες.

    κάιλι τζένερ
    Μέσα στην ντουλάπα-δωμάτιο της Kylie Jenner

    Η τιμή μιας Hermes Birkin ξεκινάει από τα 16.650 δολάρια, ενώ μία τσάντα τύπου Kelly μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 34.700 δολάρια. Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία της υπολογίζεται στα 50 εκατομμύρια δολάρια, οπότε οι τσάντες της δεν αποτελούν και ιδιαίτερα έξοδα για την ίδια…

    Κάιλι Τζένερ
    Kylie Jenner

    Με 95 εκατομμύρια followers στο Instagram, ο λογαριασμός της είναι από τους πιο δημοφιλείς, ενώ ταυτόχρονα κατέχει το ρεκόρ για την φωτογραφία με τα περισσότερα Like.

    κάιλι-στορμι-τζορντιν
    Η φίλη της Kylie, Jordyn Woods με την κόρη της, Stormi

    Σε ηλικία μόλις 20 ετών, η μικρότερη από τις αδελφές Kardashian-Jenner έχει περισσότερα έσοδα από τους Jennifer Lopez, Novak Djokovic και Ed Sheeran, ωστόσο λιγότερα από την ετεροθαλή αδελφή της, Kim Kardashian-West.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς η Kylie Jenner «διέγραψε» 1,3 δισ. δολάρια από την κεφαλαιοποίηση της Snap

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς επιχείρησε να κρύψει τα έξτρα κιλά της εγκυμοσύνης (pics)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Madonna και Kim Kardashian ενώνουν τις δυνάμεις τους στο χώρο της ομορφιάς (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ