• LIFE&STYLE

    Madonna και Kim Kardashian ενώνουν τις δυνάμεις τους στο χώρο της ομορφιάς (pics)

    μαντονα-κιμ-καρντασιαν

    Madonna και Kim Kardashian


    Μία συνεργασία έκπληξη στο χώρο της ομορφιάς -και όχι της μουσικής- προμήνυε η Madonna από την προηγούμενη εβδομάδα στην επίσημη σελίδα της στο Instagram. Η βασίλισσα της ποπ, που έχει κυκλοφορήσει δική της σειρά προϊόντων περιποίησης προσώπου, οργάνωσε την Κυριακή ένα πάρτυ για τα Oscars με διάσημους καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Kim Kardashian.

    Με μία κοινή τους φωτογραφία, η Madonna ανακοίνωσε μία επικείμενη συνεργασία, η οποία επιβεβαιώθηκε χθες, καθώς οι δυο τους βρέθηκαν στο YouTube Space και συζήτησαν για τα brand τους.

    Ντυμένες στα μαύρα, οι δύο σταρ μοιράστηκαν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς, ενώ αποκάλυψαν ότι υπήρξαν γειτόνισσες παλαιότερα.

    μαντόνα-κιμ-καρντασιαν
    Η Kim Kardashian και η Madonna στο YouTube Space στο Λος Άντζελες

    Η Kim ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για το νυστέρι

    «Λατρεύω να δίνω συμβουλές. Όλοι πάντα έρχονται σε εμένα. Μου αρέσει να αναλύω το πρόσωπο κάποιου και να πηγαίνω μαζί τους στον πλαστικό και να προτείνω σε ποια σημεία πρέπει να κάνουν μπότοξ. Άνθρωποι της showbiz μου στέλνουν φωτογραφίες και μου ζητούν την γνώμη τους», αποκάλυψε η Kim στο πάνελ.

    Από την μεριά της η Madonna δήλωσε ότι είναι εθισμένη στο να ψεκάζει το πρόσωπό της με ιαματικό νερό. «Νιώθω ότι μου δίνει ενέργεια», υποστήριξε η ίδια, ενώ αποκάλυψε ότι κάθε πρωί ξυπνάει με πρησμένα μάτια και γι’ αυτό αποφάσισε να δημιουργήσει τις δικές της μάσκες ομορφιάς.

    Βέβαια, δεν παρέλειψε να τονίσει πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το πρόσωπό μας από τον ήλιο.

    MDNA SKIN X KKW Beauty

    Η MDNA SKIN της Madonna, κυκλοφορεί από το 2014 στην Ιαπωνία, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2017 «βγήκε» στις αμερικανικές αγορές. Πρόκειται για luxury brand με τις τιμές να ξεπερνούν τα 500 δολάρια του κάθε προϊόντος.

    Μετά την τεράστια επιτυχία της αδελφής της, Kylie Jenner, η Kim δημιούργησε το brand KKW Beauty με τα προϊόντα της να γίνονται sold out μέσα σε μερικά λεπτά χαρίζοντας εκατομμύρια στην ριάλιτι σταρ.

    Στο μέλλον δεν αποκλείεται να δούμε μία συνεργασία των δύο brand με την Madonna να επιχειρεί να προσεγγίσει και το πιο νεανικό κοινό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι αδελφές Kardashian μεταμορφώθηκαν σε Madonna και Michael Jackson (pics + video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kim Kardashian: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες της κόρης της, Chicago

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Madonna στους δρόμους της Αθήνας (pic)



    ΣΧΟΛΙΑ