• LIFE&STYLE

    Κτηνωδία στην Πέλλα: Έδεσαν κουτάβι μέσα σε αυλάκι μέχρι να πνιγεί!

    • NewsRoom


    Αργά το βράδυ, χθες, υπήρξε ειδοποίηση για κλάματα σκυλιού που ακούγονταν κοντά στους πρόποδες του λόφου του Μαυροβουνίου, λίγο πιο πάνω από το χωριό Μαυροβούνι του Δήμου Σκύδρας.

    Σήμερα το πρωί πήγε ομάδα του getpet να δει τι συνέβη. Πράγματι ακούγονταν κλαψουρίσματα κουταβιού, ακολουθώντας τον ήχο βρέθηκαν σε ένα αρδευτικό κανάλι κι εκεί αντίκρισαν την απόλυτη φρίκη! Είχαν ρίξει μέσα στο νερό ένα νεαρό κουτάβι περίπου 4-5 μηνών, του είχαν δέσει ένα σκοινί στο λαιμό και το στερέωσαν σε μια σιδεριά ώστε να μη μπορεί να βγει από μέσα, όσο και αν προσπαθούσε και να πεθάνει μέσα στο νερό!

    edesan-koutavi-se-aylaki-gia-na-pnigei-07

    Και όλα αυτά τα έκαναν σε ένα νεαρό κουτάβι που δεν έχει πειράξει κανέναν…

    Το κουτάβι βρέθηκε εντελώς εξαντλημένο, παγωμένο, βρώμικο και πεινασμένο. Του έκαναν ένα ζεστό μπάνιο, έφαγε, το σκέπασαν να ζεσταθεί κι έπεσε σε βαθύ ύπνο!

    edesan-koutavi-se-aylaki-gia-na-pnigei-12

    Άραγε πόσο τρόμο να πέρασε το μικρό κουτάβι; Δεν έφταναν όλα αυτά που του έκαναν αλλά είχαν φροντίσει πριν το ρίξουν στο νερό να το βάψουν… Ναι να το βάψουν, το κουτάβι είχε λαδομπογιά σε διάφορα σημεία του σώματός του, η οποία θα φύγει σιγά σιγά με χτένισμα.

    edesan-koutavi-se-aylaki-gia-na-pnigei-05

    Τόση κτηνωδία κάθε μέρα αρχίζει και μας τρομάζει πια! Δε μπορεί να το συλλάβει ο ανθρώπινος νους… Αυτοί οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι…

    Αφού είναι ικανοί να κάνουν κακό σ’ ένα ανυπεράσπιστο κουτάβι, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι το επόμενο θύμα δεν θα είναι το παιδί σας;;;

    edesan-koutavi-se-aylaki-gia-na-pnigei-11

    Αύριο που θα είναι καλύτερα η μικρή Νύμφη Θέτιδα (έτσι ονομάστηκε μιας και βρέθηκε μέσα στο νερό), θα πάει στον γιατρό για εξέταση και πρώτη εκτίμηση της κατάστασής της.
    Νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες μετά την επίσκεψη στον γιατρό.

    Περιοχή Σκύδρας-Ν. Πέλλας. Τηλ. επικοινωνίας   6984881749.

    edesan-koutavi-se-aylaki-gia-na-pnigei-04

    edesan-koutavi-se-aylaki-gia-na-pnigei-01

    edesan-koutavi-se-aylaki-gia-na-pnigei-03

    edesan-koutavi-se-aylaki-gia-na-pnigei-08

    Διαβάστε ακόμα:

    http://www.mononews.gr/article-sok-stin-xanthi-edese-skyli-tou-sto-aftokinito-ke-eserne/39430



    ΣΧΟΛΙΑ