• LIFE&STYLE

    Κριστίνα Άπλγκεϊτ: Ξυπόλητη με μπαστούνι στο Walk of Fame – Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση της σκλήρυνσης κατά πλάκας

    • NewsRoom
    Κριστίνα Άπλγκεϊτ

    Κριστίνα Άπλγκεϊτ


    Την πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά από την αποκάλυψη ότι διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας πραγματοποίησε η Κριστίνα Άπλγκεϊτ, η οποία έλαβε χρυσό αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ.

    Η 50χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός εμφανίστηκε στο Walk of Fame χωρίς παπούτσια, κρατώντας το μπαστούνι της, καθώς δυσκολεύεται να περπατήσει λόγω της νευρολογικής νόσου.

    Όπως εξήγησε έχει καλύτερη ισορροπία ξυπόλητη, ενώ τα παπούτσια της προκαλούν πόνους.

    Στο βάθρο ανέβηκε με τη βοήθεια της τηλεοπτικής της μαμάς από το Married with Children, Κέιτι Σαγκάλ, η οποία παρέμεινε στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας της.

    Μην μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η Άπλγκεϊτ ξέσπασε σε κλάματα ενώ μιλούσε για την κόρη της, την οποία και ευχαρίστησε για την υποστήριξή της μετά τη διάγνωσή της.

    «Το πιο σημαντικό άτομο σε αυτόν τον κόσμο είναι η κόρη μου. Είσαι πολύ περισσότερο από ό,τι ξέρεις. Είσαι τόσο όμορφη και ευγενική και έξυπνη. Είμαι ευλογημένος κάθε μέρα που ξυπνάω και σε πηγαίνω στο σχολείο. Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου σε όλο αυτό», δήλωσε συγκινημένη.

    Η Κριστίνα Άπλγκεϊτ αποκάλεσε τους παρευρισκόμενους θαυμαστές της «υπέροχους» και πρόσθεσε, ότι τους αγαπάει πολύ.

    Το «παρών» στην τελετή για την απονομή του αστεριού έδωσαν ο πρώην συμπρωταγωνιστής της από το Married with Children, Ντέιβιντ Φαουστίνο, αλλά και η συμπρωταγωνίστριά της στο Dead to Me, Λίντα Καρντελίνι.

    Η 3η και τελευταία σεζόν του Dead to Me βγαίνει στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου και θα είναι η πρώτη δουλειά της ηθοποιού που κυκλοφορεί μετά τη διάγνωση με σκλήρυνση κατά πλάκας.

    Διαβάστε επίσης:

    Συγκλονίζει η Κριστίνα Άπλγκεϊτ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: Πήρα 18 κιλά, περπατάω με μπαστούνι



    ΣΧΟΛΙΑ