• LIFE&STYLE

    Κριστιάνο Ρονάλντο: Το πράσινο ρολόι των €700.000 και ο συμβολισμός του

    • NewsRoom


    Τη μεταγραφή του στην Αλ Νασρ γιόρτασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο χαρίζοντας ένα πολυτελές δώρο στον εαυτό του.

    Πρόκειται για ένα μοναδικό ρολόι Jacob & Co Caviar Tourbillon Tsavorites, αξίας 700.000 ευρώ, με θέμα τη Σαουδική Αραβία.

    Το σκούρο πράσινο χρώμα αντιπροσωπεύει τη σημαία της χώρας και την κύρια θρησκεία της το Ισλάμ. Έχει ενσωματωμένους 338 εξαιρετικά σπάνιους πολύτιμους λίθους και είναι λευκόχρυσο 18 καρατίων, με μέγεθος 47 mm επί 15,85 mm και δερμάτινο λουράκι, σύμφωνα με την Daily Mail.

    Ο Πορτογάλος επιθετικός υπέγραψε ένα μυθικό συμβόλαιο 200 εκατ. δολαρίων για να μετακομίσει στη Μέση Ανατολή τον Ιανουάριο, δύο μήνες μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και λίγες ημέρες μετά τον άδοξο αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ του Κατάρ.

    Ο πρώην σούπερ σταρ των Κόκκινων Διαβόλων, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Γιουβέντους έδειξε το ρολόι, το οποίο είναι ένα «Caviar Flying Tourbillon Tsavorite» που αποτελείται από 216 διαφορετικά εξαρτήματα, 27 κοσμήματα και με απόθεμα ισχύος 42 ωρών, σε μια φανταχτερή ανάρτηση στο Instagram.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

    Αντί για σμαράγδια, έναν παραδοσιακό πράσινο πολύτιμο λίθο, το ρολόι περιέχει τσαβορίτη, που πιστεύεται ότι είναι ο πιο ακριβός και πολύτιμος γρανάτης, ο οποίος είναι πιο αστραφτερός από τα σμαράγδια και 200 ​​φορές πιο σπάνιος.

    Το Sportsmail ανέφερε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι ο Ρονάλντο έχει μια απίστευτη συλλογή ρολογιών αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών, από ένα επικαλυμμένο με διαμάντια Franck Muller αξίας 1,6 εκατομμυρίων λιρών έως ένα Rolex GMT-Master II των 400.000 λιρών.

    Και η σύντροφός του Τζορτζίνα έχει εξίσου ακριβό γούστο στα ρολόγια. Συγκεκριμένα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ εθεάθη να φοράει ένα σετ Rolex GMT-Master II 40 χιλιοστών από λευκό χρυσό 18 καρατίων με εργοστασιακά διαμάντια κομμένα σε μπαγκέτα, που πιστεύεται ότι αξίζει περίπου 400.000 λιρών.

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ