• LIFE&STYLE

    Κούγιας: «Ποιος είναι ο Καπουτζίδης για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του;»

    Αλέξης Κούγιας

    Αλέξης Κούγιας


    Νέα αναφορά στον Γιώργο Καπουτζίδη έκανε ο Αλέξης Κούγιας, απαξιώνοντας για μία ακόμη φορά τον ηθοποιό

    Εξερχόμενος από τον Άρειο Πάγο, μετά την κατάθεση των αναφορών σε δικαστικούς για την υπόθεση Λιγνάδη, ο κ. Κούγιας αναφέρθηκε στον Γιώργο Καπουτζίδη ξανά, λέγοντας:

     «Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική κοινωνιολογική προσέγγιση ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κ. Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία μου, που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρουν. Αυτή τη φωτογραφία ανέβασε για να με διακωμωδήσει, εμάς που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία, έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, διαφορετικό τρόπο να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας.

    Απ’ ό,τι λένε είναι καλός καλλιτέχνης, εγώ δεν τον έχω δει στο θέατρο. Τυχαία τον είδα ένα βράδυ Σαββάτου να κοιτάζονται με τον σύντrοφό του, να αφιερώνουν ο ένας στον άλλον τραγούδια και να διατυμπανίζουν ένα άλλο τρόπο ζωής, που εμένα δεν με εκφράζει, έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν και άλλαξα κανάλι».

    «Δικαίωμα όλων αυτών που επιλέγουν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, τον οποίο επίσης σέβομαι να τον επιλέγουν. Γι’ αυτό και ανέλαβα τον κύριο Λιγνάδη, επειδή το σέβομαι», πρόσθεσε o Αλέξης Κούγιας, απαντώντας στη δημοσιογράφο που του επεσήμανε ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης έχει επιλέξει κι αυτός «διαφορετικό» τρόπο ζωής.

    Διαβάστε ακόμη:

    Υπόθεση Λιγνάδη: Πειθαρχικές αναφορές σε βάρος δικαστών και εισαγγελέων κατέθεσε ο Κούγιας

    Υπόθεση Λιγνάδη: Στον Άρειο Πάγο ο Αλέξης Κούγιας – Καταθέτει αναφορά κατά των δικαστών

    Προκαταρκτική έρευνα για δημοσιεύματα περί σεξουαλικής κακοποίησης στο Παίδων

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ