• LIFE&STYLE

    Κωνσταντίνος Αργυρός: Γνωρίστε την τρίδυμη αδελφή του (pic)

    • NewsRoom
    κωνσταντινος-αργυρος

    Κωνσταντίνος Αργυρός


    Μια φωτογραφία μαζί με την αδελφή του μοιράστηκε ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος πρόσφατα άρχισε να βγαίνει με μία Τουρκάλα τραγουδίστρια.

    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν γνωρίζουν ότι ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει δύο αδέλφια, με τα οποία είναι τρίδυμα. Μάλιστα, πρόκειται για τα πρώτα παιδιά που γεννήθηκαν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα.

    Ο Κωνσταντίνος, η Κατερίνα και ο Παύλος Αργυρός γεννήθηκαν το 1986.

    «Εγώ και τα αδέλφια μου ήμασταν τα πρώτα παιδιά που γεννηθήκαμε με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Φοβερό επίτευγμα για εκείνη την εποχή, το 1986. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.

    Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά.

    Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια. Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε δηλώσει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ο γνωστός τραγουδιστής, στις εκπομπές «Όλα» και «Dot» αντίστοιχα.

    Τα τρία αδέλφια είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους.

    Στη φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram, απεικονίζεται μαζί με την δικηγόρο αδελφή του, Κατερίνα, η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της και εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ολλανδία.

    Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί στο φακό, με τον ταλαντούχο καλλιτέχνη να σχολιάζει: «Family», δηλαδή οικογένεια.

    κωνσταντινος αργρ
    Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με την αδελφή του



    ΣΧΟΛΙΑ